Pala kisa imam vremena na pretekNe mogu da verujem da trazis neku definiciju sa njegove strane.
Provociras ga ili su ti stvarno neophodni tako dugacki postovi u kojima osim davljenja nista drugog nema?!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pala kisa imam vremena na pretekNe mogu da verujem da trazis neku definiciju sa njegove strane.
Provociras ga ili su ti stvarno neophodni tako dugacki postovi u kojima osim davljenja nista drugog nema?!!!
Moj otac je radio kao inspektor kriminalisticke tehnike u zrenjaninskom SUP-u, i bio je najobicniji clan, jer eto radnik je policije pa je morao da ima i "crvenu knizicu" pored radnicke, sve sto je stekao je bilo od plate i uporedo je radio poljoprivredu (radi i dan danas sa 64 god.) pored redovnog posla.@dobrivoj_zr
Niko u pariju nije morao da bi se dobro zivelo? Osim oca..
Valjda im to ostalo u amanet jos od kralja. Ali salu na stranu, glupo mi je da se dan danas medjusobno prepucavamo i posle 60-70 god. "igramo" cetnika i partizana. Svi smo mi razliciti i svi imamo pravo da volimo i favorizujemo drugacije stavove i ideologije. Ja favorizujem Titov socijalizam jer znam kako se zivelo i radilo tad, a znam kako se zivelo i '90-ih i sad. Ne interesuje me ko je sta i ko je za koga, jer ja ljude delim na dobre i lose i ostalo me ne interesuje. To je moje kucno vaspitanje, jer i sam dolazim iz mesovitog braka (otac Srbin, majka Madjarica).ZA DOBRIVOJA iz ZRENJANINA Posto zivis u skroz drugom rejonu nisi upoznat sa situacijom u Zlatiborskom okrugu jer tamo su u Titovoj Jugi torovi i stale bili puni i prepuni to je bilo stocnog fonda nemozes da prebrojis