Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Bogu pa u danasnje vreme za najnizi rang (npr. cistacica u drzavnoj sluzbi i slicno) nije potrebno da budes clan nikakve mafije. Dovoljno je da volis da jedes salamu i voznju autobusom.

Za mornar-a@
Sve si to lepo napisao samo sto se iz tvoje definicije otvara mnogo vise pitanja nego sto se daje odgovora.
Uzmi ,nadji ,procitaj odakle poticu i koje je poreklo svih od Milosevica i nj.klike preko Dacica , zutih kako ih ti zoves do sada ovih i videces da su to sve prefarbani crveni.
Zaposljavanje i napredovanje podobnih (tapsaca), a ne sposobnih je zapoceo cik pogodi ko?
Biti Srbin i kleti se u Srpstvo ,Kosovo ocuvanje nacije i identiteta a velicati tita je u mojoj glavi nespojivo.
Umesto drzave on je 45-napravio licnu prciju za koju se znalo da ce trajati za njegova zivota (njemu vise nije ni trebalo) i ustavom iz 1974 postavio temelje dogadjajima iz 90-tih (al' ga boli **greška sta ce biti on je vec odavno mrtav).
Sto Hrvatska ,Bosna ,Makedonija nisu imale Autonomne pokrajine...
A za sve to je imao debelu politicku i finansijsku podrsku sa zapada kojeg ti optuzujes.

Hvala ljudi. Za sada su simptomi blagi. Najgori je totalni gubitak cula ukusa i mirisa. Inace test iz krvi mi je negativan,ali je doktorka rekla da ce 100 posto da bude pozitivan kada mi u ponedeljak budu radili neki drugi pouzdaniji test( zato sto vikendom ne rade) i da se po parametrima u krvi jasno vidi da imam virusnu infekciju i uz simptome koje imam to je korona sigurno. Tako da cekamo Ponedeljak da ga ozvanice.

Лазо, ако си кући, често проверавај температуру. Читам да људи из медицине пишу да иде све ОК ако те ломи на ситно и температура ти првих дана буде око 38, а онда, ако крене да се компликује и крене да се спушта на плућа, температура скаче на 39 и онда је важна брза реакција лекара.

А твоја околина, они немају неке симптоме?

Zorge- Od ukucana samo majku malo grebucka grlo( mada je ona panicar veliki). Najveca frka mi je za cerkicu od 18 meseci,ali za sad je sve u redu. Samo da ona bude dobro. Temperaturu proveravam i za sada je u redu. Coci- Zakacio sam je skoro sigurno u berbi visnje. Par dana sam imao radnike,trcao tamo-ovamo po otkupima i eto ga.

Kad pricasmo o SFRJ. Necu o politici ali isao sam u osnovnu skolu u SFRJ. Poredim sa skolstvom sada , losije nije bilo nista ako nije bilo bolje . Nego padose mi na pamet eksurzije ,kampovanja i ljetovanja . Evo gdje smo mi sve bili iz obicne seoske skole sto ekskurzije sto ljetovanja , ako se svega sjetim ,: BG 2X, Lepenski vir i Djerdap, Sutjeska tjentiste, Kumrovec, Postojnska jama slo, Pula 2x Valbandone i gore kod kasarne ljetovanja , Neum, Baosic, Petrova gora, Kozara i mozda jos nesto . Mnogima je apsurd da su najvise svijeta prosli u skoli. :haha: . Sad djecu vode u stanisice ,Teslic a ako odu na Jahorinu to je ko da su bili na Tibetu. :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh