Sve su to vrhunski strucnjaci u to nemojte da sumnjate ali je veliki pritisak bio sa svih strana da na samom pocetku pandemije unese narodu samopouzdanje i da ih ohrabri a ne da napravi strah i depresiju i to potpuno razumem i ovaj infektolog danas nije smeo da iznese podatak o broju zarazenih. Kada si u bolnici,ordinaciji ili nekom simpozijumu smes kako hoces ali kada se obracas naciji na drzavnoj televiziji ide malo drugacije i inace u zivotu nikada ne zameram doktoru kada bilo kom teskom bolesniku daje nadu jer sve je u glavi ali kako god bilo Nestorovic je izuzetno strucan i cenjen a i priznat o njemu sam slusao samo hvalospeve
Vidi se kakvo samopouzdanje , 170 na respiratorima. A sto se tice pulmologa , dobro znam sta je pneumonija nespecificna jer sam prije 1,5 mj zaglavio u bolnici i znam kakve bolove imas kad ti ne rade pluca , odnosno meni jedna polovina , i koliko drugo treba za oporavak(jos me nije proslo) i kakav suvenir ti ostane na plucima.
A takve probleme imaju i oni kojima se zakomplikuje infekcija virusom , virus ne ubija , odnosno direktno ne ubija kao ni EIDS. Tako da na zalost znam da taj tvoj "strcnjak" lupa kao maksim po diviziji, ili neki bi rekli kao otvorena kapija na vjetru.