Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
za MOMU I COCI ja 064 Momo malo ti je nerazumljiv post i cudan a predpostavljam da je miroljubiv a Cocijev je razumljiv ali zasto stalno neka teorija zavere pa lepse je da kazem ravnica nego Austrougarska a opet mozda bi neki voleli i to Austrougarska. Moram da obrazlozim moje pisanje ovo sto pisem ne pisem iz verskih razloga jer ne verujem u boga ali mnogo volim prirodu i smatram da niko nije ovlascen da to unistava i remeti i ako je planeta ocuvana toliko hiljada godina unazad nismo mi sada ovlasceni da to sve urnisemo a inace ZDRAV NAROD JE BOGAT NAROD. Mi nazalost nismo zdrav narod i ne postujemo svoje zdravlje ALI TEK KADA COVEK OBOLI OD NECEGA krece da spoznaje prave stvari i uvidja greske .Tada krece povratak prirodi povratak zdravoj hrani cak se bezi od silnih lekova koje namece farmaceutska industrija i vraca se prirodnim melemima, travama,cajevima A SVE SE NALAZI U PRIRODI SAMO GA TREBA UZETI ALI NEMOZE DA SE UZME AKO JE RADIO TOTALNI HERBICID jer on kao sto susi bagrem i glog susi i jetru i ostale organe .Medjutim svest naseg naroda je prepustena stihiji VECINA NARODA IMA KASNO PALJENJE A CIM JE KASNO PALJENJE JAVLJA SE DIMCINA USLED LOSEG SAGOREVANJA. A ovo je samo se nadam APEL nasim kolegama da budu obazriviji i da sacuvaju na pravi nacin i sebe i druge
Mislim da si ovoga puta preterao.Nas u Vojvodini vređa takav način razgovora.Da li bi voleo da vaš kraj nazivamo TURSKOM-da li bi ti prijalo.Ako ne znaš šta je tambura,poslušaj Zvonka Bogdana.To što si ti pustio je samo narodnjak bez tambure.Kod nas se total koristi na strništima gde pčela nema i to nije insekticid.Daleko od toga da je to dobro ali takav je trend.Oko pčelarstva se slabo razumen ali iz diskusije vidim da i medari i pčelari imaju svoje greške.Da treba čuvati pčele,treba-BEZ NJIH NEMA ŽIVOTA.

ZA COCIJA MTS 064 Kada bi ti ova GARA DALA DUDU da malo povuces odradila bi ti TOTALNU DETOKSIKACIJU ORGANIZMA povratila bi te iz mrtvih CVRKUTO BI KO PTICICA i ne bi vise imao teoriju zavere u glavi a kada bi nedaj boze sela na tebe ISCUPALA BI TI MENJAC ali ajde sto bi ga iscupala nego bi DEHIDRIRAO TOTALNO OSTAO BI BEZ ULJA ali moras da priznas da kada si je video DA SU PORASLI APETITI I DA SU TI KRENULE BALE. Sve je to za coveka ziva dusa a najbitnije u celoj prici je DA NIJE TRAVESTIT jer bi to onda donelo skroz drugu dimenziju

Треба поставити питање и шта избацују авиони који прелеће готово свакодневно. Моја ћерка је пре неколико дана видела да два авиона (мањи авиони који имају крила жуте боје), избацују неке млазове. Питала ме да ли прскају комарце. Комарци се не запрашују око подне и при нестабилном времену. Напада губара или сличних инсеката нема и ништа није најављено за запрашивање из ваздуха.

Нисам нешто претраживао пи интернету, али у овом видеу се у коментарима наводе слични догађаји.

Иначе сам убеђен да је корона велика превара. Када је био свињски грип у јеку, враћали смо се син и ја са пчелињака. Пољопривредници су организовали протест и само пола сата пошто смо прошли, пут је блокиран механизацијом, негде код Качарева (видео вест на ТВ када смо стигли кући). Тада је већ почела пропаганда о грипу, У СРЕД ЛЕТА!

Лети се јављају јаке прехладе код променљивог времена. Прво, људски организам је прилагођен летњим (врло топлим) условима и када захлади, људи мање воде рачуна и лако се прехлади (јер посао се мора обављати). Те летње прехладе могу имати врло неугодне особине...и све личи на корону.

Те што се поново неко „зарази короном“ ми је углавном јасно. Мислим да сам 2017. године у мају „заглавио“ у кревет са високом температуром и после око двадесетак дана ми се поновило. Практично сам имао упалу плућа у оба случаја. Тада је почетком лета код мене било променљиво време и што је најгоре, прилично ветровито.

Иначе, по питању пчелара и њихове недоследности и безобразлука...

Од јуче се на Агро ТВ (имам само кабловску, па не знам могу ли сви гледати на „званичној“ ТВ мрежи) врти прилог из области пчеларства. Пчелар из Руме (био је председник тамошњег пчеларског удружења и не знам да ли је и сада) је осуо паљбу по мештанима неких села у Срему који не дозвољавају да се пчеле довозе у њихов атар.

Нагласио је да им пчеле ваљају за усеве и да није у реду то што не дозвољавају долазак пчела они који им уз све то трују пчеле! Пазите, човек је 'ладно оптужио паоре да масовно трују пчеле, што сматрам чистом лажи. Пљује у чинију из које једе и човек није сав свој и после кука што неко не жели пчеле у својој близини. Осим што пчелари врло често стају где хоће и сметају, људи не желе неугодности и да их неко повлачи по судовима због наводног тровања пчела.

Cika_laza би прво требао да зна да многи пчелари користе неумерено хемикалије. Пример је да има и оних тровача које је пчеларски савез прогласио предавачима савеза! Ако већ волите мед, морате знати и да и у њега трпају разна срања (како чика лаза каже) и то „виђенији“ пчелари, који су узор млађима.

Cika_laza би прво требао да зна да многи пчелари користе неумерено хемикалије. Пример је да има и оних тровача које је пчеларски савез прогласио предавачима савеза! Ако већ волите мед, морате знати и да и у њега трпају разна срања (како чика лаза каже) и то „виђенији“ пчелари, који су узор млађима.
I ne brinite nisam ja malouman. Zna se gde i od koga se kupuje pravi med,a to sto bi neko hteo da kupi med u lidlu za 300 din to je njegov problem.

Sada izlazi more raznih teorija u vezi virusa i sve te teorije su zanimljive ali sve je to neodredjeno samo nagadjanja ili osporavanja ALI NIKO DA PREDLOZI KONACNO RESENJE ZA IZLAZ IZ OVOGA a niko ne vidi svetlo na dnu tunela. Prvo sta sam danas procitao da su nam i Svedjani zabranili ulaz a ako nam svi zabranjuju to je onda vidjeno da svi imaju informaciju u Evropi da smo mi glavno zariste SVI OSIM NAS. Drugo pocinje zvanicni izvestaj i glavni doktor koji vodi konferenciju za stampu ODGOVARA DA NEMA INFORMACIJU O BROJU OBOLELIH, kaze covek ima BATUT a ja imam druge informacije ali nisam ovlascen da dajem takav vid informacija. Sve vreme mi je u glavi izjava dr Nestorovica od pre mesec i po dana kada je rekao NA BROJ ZVANICNO ZARAZENIH DODAJTE JOS ..... pa puta x . I ako sada u bolnicama nema mesta sta ce biti u novembru kada krene grip i aero zagadjenje sta ce onda biti. A onda se setim izjave glavnog psihopate kada je rekao pre par dana da gradi novu bolnicu a pre toga niko ne pali alarm sve je pod kontrolom i niko da kaze zasto da se gradi NOVA BOLNICA ali niko ne prica da nema mesta igla da padne da je sve zauzeto. Ne vidim nacin kako ce se ova kuga zaustaviti a pored toga sto ce sve krenuti da staje od skola,vrtica preko raznih grana privrede i raznih drugih delatnosti suocavamo se sa momentom koji ima OSIM EKONOMSKOG znacaj OPSTANKA NARODA jer se direktno vide posledice ovog virusa ne samo na mortalitet vec i poguban UTICAJ NA PSIHU LJUDI a svedoci smo zadnjih 30 godina u teskim i turbolentnim periodima kakva je psiha naseg naroda i sada ovo a bojim se da je ovo preveliko breme za nas a u Beogradu se ceka na red na termin kod neuropsihijatara ovo ce dovesti do totalne psihoze i treba sto vise udarati na humor na pozitivu na rasterecenje na dobru muziku i komediju jer jedino je to pravi i prirodni melem na celokupni ovaj haos i ludilo koje nas je

Sada izlazi more raznih teorija u vezi virusa i sve te teorije su zanimljive ali sve je to neodredjeno samo nagadjanja ili osporavanja ALI NIKO DA PREDLOZI KONACNO RESENJE ZA IZLAZ IZ OVOGA a niko ne vidi svetlo na dnu tunela. Prvo sta sam danas procitao da su nam i Svedjani zabranili ulaz a ako nam svi zabranjuju to je onda vidjeno da svi imaju informaciju u Evropi da smo mi glavno zariste SVI OSIM NAS. Drugo pocinje zvanicni izvestaj i glavni doktor koji vodi konferenciju za stampu ODGOVARA DA NEMA INFORMACIJU O BROJU OBOLELIH, kaze covek ima BATUT a ja imam druge informacije ali nisam ovlascen da dajem takav vid informacija. Sve vreme mi je u glavi izjava dr Nestorovica od pre mesec i po dana kada je rekao NA BROJ ZVANICNO ZARAZENIH DODAJTE JOS ..... pa puta x . I ako sada u bolnicama nema mesta sta ce biti u novembru kada krene grip i aero zagadjenje sta ce onda biti. A onda se setim izjave glavnog psihopate kada je rekao pre par dana da gradi novu bolnicu a pre toga niko ne pali alarm sve je pod kontrolom i niko da kaze zasto da se gradi NOVA BOLNICA ali niko ne prica da nema mesta igla da padne da je sve zauzeto. Ne vidim nacin kako ce se ova kuga zaustaviti a pored toga sto ce sve krenuti da staje od skola,vrtica preko raznih grana privrede i raznih drugih delatnosti suocavamo se sa momentom koji ima OSIM EKONOMSKOG znacaj OPSTANKA NARODA jer se direktno vide posledice ovog virusa ne samo na mortalitet vec i poguban UTICAJ NA PSIHU LJUDI a svedoci smo zadnjih 30 godina u teskim i turbolentnim periodima kakva je psiha naseg naroda i sada ovo a bojim se da je ovo preveliko breme za nas a u Beogradu se ceka na red na termin kod neuropsihijatara ovo ce dovesti do totalne psihoze i treba sto vise udarati na humor na pozitivu na rasterecenje na dobru muziku i komediju jer jedino je to pravi i prirodni melem na celokupni ovaj haos i ludilo koje nas je
Sad si se iskupio :ppozdrav:

Jel to onaj dr Nestorović sto je pricao gluposti o virusu korone ,"soping u Milanu " , "smesan virus" bas me zanima tko je tome dao diplomu lekara i jos pulmolog. Dobro je neko napisao " Maricu , vi ste jedina televizija koja ne samo da dovodi ludake u studio vec im dozvoli i da prica sta hoce" :)

Sve su to vrhunski strucnjaci u to nemojte da sumnjate ali je veliki pritisak bio sa svih strana da na samom pocetku pandemije unese narodu samopouzdanje i da ih ohrabri a ne da napravi strah i depresiju i to potpuno razumem i ovaj infektolog danas nije smeo da iznese podatak o broju zarazenih. Kada si u bolnici,ordinaciji ili nekom simpozijumu smes kako hoces ali kada se obracas naciji na drzavnoj televiziji ide malo drugacije i inace u zivotu nikada ne zameram doktoru kada bilo kom teskom bolesniku daje nadu jer sve je u glavi ali kako god bilo Nestorovic je izuzetno strucan i cenjen a i priznat o njemu sam slusao samo hvalospeve

Hitlerovo najjače oružje je bilo propaganda, a on je mala maca za ove danas kako se služe njome. 50 godina se čuvaju tajni dokumenti a posle mogu na videlo jer ističu svi rokovi za bilo kakve optužbe i tek sad u zadnjih nekoliko godina saznajemo šta se sve stvarno dešavalo u ww2. Televiziju ne gledam jer tamo nikom ništa ne verujem i sve se priča kako bi odgovaralo širokim narodnim masama a ne šta je istina. Kada prodje dovoljno vremena znaće se da li je bio smešan virus ili ne....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh