za MOMU I COCI ja 064 Momo malo ti je nerazumljiv post i cudan a predpostavljam da je miroljubiv a Cocijev je razumljiv ali zasto stalno neka teorija zavere pa lepse je da kazem ravnica nego Austrougarska a opet mozda bi neki voleli i to Austrougarska. Moram da obrazlozim moje pisanje ovo sto pisem ne pisem iz verskih razloga jer ne verujem u boga ali mnogo volim prirodu i smatram da niko nije ovlascen da to unistava i remeti i ako je planeta ocuvana toliko hiljada godina unazad nismo mi sada ovlasceni da to sve urnisemo a inace ZDRAV NAROD JE BOGAT NAROD. Mi nazalost nismo zdrav narod i ne postujemo svoje zdravlje ALI TEK KADA COVEK OBOLI OD NECEGA krece da spoznaje prave stvari i uvidja greske .Tada krece povratak prirodi povratak zdravoj hrani cak se bezi od silnih lekova koje namece farmaceutska industrija i vraca se prirodnim melemima, travama,cajevima A SVE SE NALAZI U PRIRODI SAMO GA TREBA UZETI ALI NEMOZE DA SE UZME AKO JE RADIO TOTALNI HERBICID jer on kao sto susi bagrem i glog susi i jetru i ostale organe .Medjutim svest naseg naroda je prepustena stihiji VECINA NARODA IMA KASNO PALJENJE A CIM JE KASNO PALJENJE JAVLJA SE DIMCINA USLED LOSEG SAGOREVANJA. A ovo je samo se nadam APEL nasim kolegama da budu obazriviji i da sacuvaju na pravi nacin i sebe i druge