Nema potrebe za okrivljivanjem po automatizmu bilo koga. Bolji način je da se deo onoga što je zatrovano odnese u neku laboratoriju, gde se odradi analiza i precizno se kaže koja je supstanca odgovorna za trovanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam maline a imam i pcele, kompromis je vrlo jednostavan. Npr, u cvetanju u malinama su rojevi pcela ali uvece u 20 i10h zanimljivo, kao po komandi sve do jedne odose... I onda lagano. Obicno se vidi skoro da 21 ali i ako se ne vidi farovi i prskaj. I vuci siti i pcele na broju...Činjenica je da pčele umiru, isto je činjenica da mi bez prskanja ne možemo da zamislimo proizvodnju... E sad naći samo neke kompromise... I biti malo obazriviji...
Zasto Maticu da bira reci .Kod nas je vec napravljena EKOLOSKA KATASTROFA a sta da pricam za mentalno ogranicene ljude kada DRZAVA PRVA PODRZAVA I OPRAVDAVA UNISTAVANJE BILJNOG I ZIVOTINJSKOG SVETA KAO I LJUDI. 80 posto vocara prska U BERBI ILI DAN ,DVA PRE POCETKA BERBE i tu hranu nosi na kvantas ili pijac i to jedu svi od 7 do 77 godina i za te TROVACE da se biraju reci. Niko od njih u berbi n konzumira voce a pcela vise u Podunavskom regionu gotovo da nema SVE JE POTROVANO zbog nebrige naseg naroda a ima tu i prilicne SEBICNOSTI . AERO zagadjenje je u grejnoj sezoni a ona traje 6,5 meseci cesto po 5 do 6 puta vece zagadjenje u vazduhu od dozvoljenog, hrana voce i povrce imaju ogroman broj nekontrolisanog tretiranja a najtragicnija su u berbi a mesne industrije sa raznim spricovanim crkotinama nepoznatog porekla to da ne pominjem plus osiromaseni uraniujum OVDE KANCER POSTAJE NACIONALNA BOLEST a kod mene u kraju od 10 mrtvih 6 je od kancera .Ima tu i drugih teskih bolesti koje su se rasirile po Srbiji a da nisu bile zastupljene ranije kod nas .I sad da bira reci da se neki pomahnitali trovac nebi osetio povredjen.Svim tim trovacima ne mozes da objasnis kakav je uticaj pcela kada farmaceutska mafija vrti propagandni program danonocno a sugestivni su ubedljivi i sada je to vec sve otislo vanNovii trebao si ipak malo da biraš reči.
Ne mogu na dan ili dva, posebno ako su vrucine dolazi do gusenja pcela jer zahtevaju stalnu ventilaciju kosnice ,mogu 2-3 sata i to u predvecerje a i onda ume da bude stete.Imam pitanje ,ne razumijem se u pcele ali dali one mogu da se zatvore dan ili dva da ne izlaze iz kosnica ? Ranije sam javljao jednom covjeku dan ili dva ranije kada cu prskati nekim insekticidom soju npr. Sta je on radio neznam