Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Дан мрмота" изнова и изнова.

Нешто ми се чини да смо најебали као држава после ових избора и то најебали због прворођеног и напрдњака - видевши изборни резултат, тај ће у катастру Србију да упише на своје име и да јој у својој лудости промени име у Александрија и док ради оно што му се каже из иностранства, нико оданде неће да пита шта се то дешава у Србији.

Само да нико не помиње да би у овим релацијама излазак на изборе и гласање за неку од 21 листе нешто променио или макар осујетио ову напрдњачку машинерију - да се изроди нека "самоникла" опција која би заиста хтела да промени Србију на боље, извуче из ове партократије, одавно би била угушена и дискредитована. Ово што нам се нуди као алтернатива је само декор који никако не утиче на напрдњачку машинерију.

Evo mi ovde u bih imamo skoro savrsen sistem glasanja . Napravili su ga oebs bez nasih uplitanja po novom pa je bolji nego kod njih cak. Sustina je da se glasa za ljude a ne za stranke . Nazalost i naopako , kao sto rekoh nije za nas . Licno ne glasam kao i mnogi drugi jer tu nema ljudi na listama .

Večeras bi trebali Sergej, Zoran Živković, Gordana Čomić, Metlaši, Saša Radulović i ostali ucesnici izbora da odu u SNS i da im pruže ruku i da kažu BRAVO, pocepali ste nas. To se zove fer plej. Čestitati protivniku na pobedi.
Ja tu obavezu nemam jer sam smatrao da nije bilo uslova za fer plej i zato nisam učestvovao. Gore navedeni i njihovi glasači više nemaju prava da se bune na bilo kakve uslove.

Ti ne moraš čak u glavni odbor, možeš i kod nekog lokalnog SNS-ovca. Pružiš ruku čoveku, čestitaš. Takav je red. Kažeš bravo bajo, najjači si. Učesnici moraju međusobno da se poštuju :)

DA REZIMIRAMO Sto se tice rezultata izbora sve je ocekivano i jedino je malo iznenadjenje veliki broj glasova opozicije a ocekivao sam pobedu naprdnjaka sa 90 posto glasova I SADA NIKAKO TRAZITI UZROK ZBOG CEGA JE TO TAKO JER OD TRAZENJA UZROKA MOZE SAMO DA ZABOLI GLAVA ILI DA SE NAVUCE NESTO NA NERVNOJ BAZI. Ja mislim da izasao narod ili neizasao sve je isto nema nikakve razlike ali ono sto je bitno gradjanima Srbije sta ih ocekuje u nastavku tj najskorijoj buducnosti .I tu je odgovor kristalno jasan a netreba biti prorok da bi covek mogao da nasluti dalji razvoj situacije a to je ko uspi da ode preko u neku ekonomski razvijenu zemlju moze da se nada necemu i da planira i menja nesto a mi sto ostajemo ovde BICEMO NAJBRUTALNIJE NAGUZENI ALI JE NAJBOLJE DA SE ODMA NAGUZIMO DA BI BILO BEZBOLNIJE I DA BI LAKSE USLO JER AKO SE BUDEMO MNOGO OTIMALI I KOPRCALI MOZE DA BUDE KRAJNJE BOLNO I NEUGODNO A OPET CEMO NA KRAJU BITI OBESCASCENI. Medjutim videlo se na ovom forumu da marsalova drzava nije bila dobra i da je imala mnogo nedostataka i da je to bila jedna tvorevina katastrofe u kojoj mi nismo spoznali ko smo i sta smo A SADA SMO DOZIVELI PROSVETLJENJE VASKRSLI SMO jedino ne mogu da ocenim dali smo doziveli vecu ekstazu sada ili kada su zuti bili na vlasti. Jutros na zelenoj pijaci u ranu zoru euforicni prvi glasaci penzioneri usplahireno svratise na zeleni pijac i dosta njih je kupovalo iako su finansijski ograniceni CAK PO POLA KILA KAJSIJA I POLA KILA TRESANJA PONAVLJAM POLA KILA ALI TO IH NIJE OMELO DA PREPOZNAJU PRAVE VREDNOSTI I ISTINITE KVALITETE a narod nemozes da prevaris narod zna ,vidi i oseca .NEBESKI NAROD SRBIJE je vec ZAVATIO VAZELIN i zna sta mu je ciniti A SADA SVI NA SVOJE RADNE ZADATKE

Niste znali da cijenite zute i da budete malo strpljivi. Prvo su glavu odsjekli stari udbasi koji su napalili kriminalce a onda je pobijedila srpska mrznja prema zapadu i podsvjesna ljubav prema boljsevizmu i da nebude bas sps alternativa je bila sns . Tako je do daljnjeg.

Evo mi ovde u bih imamo skoro savrsen sistem glasanja . Napravili su ga oebs bez nasih uplitanja po novom pa je bolji nego kod njih cak. Sustina je da se glasa za ljude a ne za stranke . Nazalost i naopako , kao sto rekoh nije za nas . Licno ne glasam kao i mnogi drugi jer tu nema ljudi na listama .
Lepo si rekao "skoro savrsen" jer savrsen ne postoji, a ovaj nas je katastrofalan.
I sto je najgore krojile su ga demokrate prema svojoj glavi ,misleci da drugoj glavi nece odgovarati.Prvo su ukinuli prag izlaznosti od 50+% jer nismo mogli izglasati preedsednika u nekoliko pokusaja(jos tad se osetilo nezadovoljstvo naroda neispunjenim predizbornim obecanjima DOS-a).
Posle ukidaju vecinsko glasanje (covek na coveka) i ostavljaju samo proporcionalni sistem i kao slag na tortu u proporcionalnom sistemu donose zakon da su poslanici vlasnici mandata (tada bilo neophodno da bi se pocepali radikali) i to im se obija o glavu kolektivnim prebegom citavih odbora u sns kad je dosao na vlast.
I tako ti je to kod nas ,sto si kuvao to i kusaj....
MOMO
Lako je ceniti zute kad si iz druge drzave ,al oni su bar bili zuti ,a ovi su crni da crnji ne mogu biti.

ZA MOMU Samo umesto toga NISTE ZNALI DA CENITE ZUTE samo malo preciznije JER IMA NAS RAZNIH OVDE I DA SE MI KOJI NISMO ZA DEMOKRATIJU NE OSETIMO KAO DA SMO URADILI NESTO RUZNO kazi Momo NASTA SI MISLIO POD TIM DA CENIMO jer i ja volim sve istinske vrednosti i volim i postujem

Ekipa , Djindjic, Djelic, Dinkic,...rasturena na brzinu , od svog naroda . Jedni likvidirani ,jedni proglaseni lopovima na pinku pa proslo,jedni proglaseni smotanim,izdajnicima,pederima ...pa na kraju doslo od zla gore.

E pa bas ta ekipa nam je i zakuvala ....
Nije politicki forum pa da ti pisem hronoloski dogadjaje sve u detalje ,a dosta ih znam jer sam bio aktivni ucesnik.

Момо, шта је бољшевизам?
Pa znas i ti. Pojednostavljeno ,ljubomora kad neko ima nesto, neki kapital, masinu npr a ti moras da radis na njoj samo za platu a ne dijelis zaradu ,pa silom otmes taj kapital i podijelis narodu . Kasnije taj narod tu zemlju proda ,jer nema ljubavi ,pa ide u kafanu i kockarnicu a ovaj sto mu tu zemlju uzeli od pradede ponovo kupuje po malo ... to je boljsevizam

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh