milovan vrsac
Član
Zasto ste odustali od Tare,imas neku dojavu ili iz licnih razloga?Mi iato planirali i odustali za Taru,ako padne odluka bice to nasa Fruska Gora
Ja bio juce u naselju Sekulic da gledam placeve,tamo je raj na zemlji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zasto ste odustali od Tare,imas neku dojavu ili iz licnih razloga?Mi iato planirali i odustali za Taru,ako padne odluka bice to nasa Fruska Gora
Pa kad znaš da je pola njegovo što izaći kad pobediti nećeš samo ćeš njemu dati legitimitet daje izašlo dovoljno birača ida je i da je taj tvoj u ili ne u skupštini.Niste mi jasni....
Zbog čega da ne glasam ?!
Jedino bih odbio kada bih bio 100% siguran u "krađu" glasova, ovako, najdemokratskiji mogući čin je, glasanje...
Kukate i psujete Onog, a ovamo nećete ni da glasate...
To Vaše "objašnjenje", nemam za koga, ili neću da učestvujem u cirkusu, nije validno opravdanje...
A verujte mi, da sam glasao protiv Onog, i to mi je satisfakcija, jer zbog Vas takvih, koji bojkotuju, ovaj tako ubedljivo pobeđuje, jer od 50% građana Srbije, njegova "banda" osvoji polovinu, što znači da trećina građana Srbije, "vedri i oblači" naspram one većine, koja ne glasa, iz ko zna kojih "opravdanja"...
Moje razmišljanje....
....neću ni kako ja hoću.....
BRAVO.Nas par trubi to vec danima, ali nema ko da cuje. Od bojkota nema ladne vode. Nikoga ne favorizujem, ali pitam. Ako ste vec tako ogorceni, sta je falilo da glasate za Sapica koji je kost u grlu vlasti u Beogradu, uvek korektan i umeren. Milos jovanovic i njegova Metla takodje interesantan. Zapamtite da izbori nisu samo danas vec moraju malo da se oslusnu svi koji ce da ucestviju. Naj lakse je reci ja nemam za koga da glasam, a u stvari znam samo za Vucica, Dacica i Seselja. Ukrajinci izabrali glumca politicki potpunog anonimusa zasto i mi to nismo uradili?Niste mi jasni....
Zbog čega da ne glasam ?!
Jedino bih odbio kada bih bio 100% siguran u "krađu" glasova, ovako, najdemokratskiji mogući čin je, glasanje...
Kukate i psujete Onog, a ovamo nećete ni da glasate...
To Vaše "objašnjenje", nemam za koga, ili neću da učestvujem u cirkusu, nije validno opravdanje...
A verujte mi, da sam glasao protiv Onog, i to mi je satisfakcija, jer zbog Vas takvih, koji bojkotuju, ovaj tako ubedljivo pobeđuje, jer od 50% građana Srbije, njegova "banda" osvoji polovinu, što znači da trećina građana Srbije, "vedri i oblači" naspram one većine, koja ne glasa, iz ko zna kojih "opravdanja"...
Moje razmišljanje....
....neću ni kako ja hoću.....
Nema tu dovoljno ili nedovoljno. 10% da izadje i da osvoji pola od toga on ima vecinu.Pa kad znaš da je pola njegovo što izaći kad pobediti nećeš samo ćeš njemu dati legitimitet daje izašlo dovoljno birača ida je i da je taj tvoj u ili ne u skupštini.
Vlast ima neke svoje glasace i oni uvek izlaze. Sto je veca izlaznost to manje % ide vlastiDobro, aj da zamislimo izlaznost 70%. Vlast ima bez problema polovinu od tih 70%, a druga polovina razbijena na 20 stranaka. Znaci neki ce jedva da prebace 3%, a neki nece ni to. Sta se onda dobija tom izlaznoscu?
Nemaju oni vecinu na tu izlaznost. Njihovi biraci svi redovno izlaze i imaju oko 1600000 sigurnih glasova pa ti racunaj.Dobro, aj da zamislimo izlaznost 70%. Vlast ima bez problema polovinu od tih 70%, a druga polovina razbijena na 20 stranaka. Znaci neki ce jedva da prebace 3%, a neki nece ni to. Sta se onda dobija tom izlaznoscu?
Pola je njegovo, DA, ali od tih 50% upisanih u birački...Pa kad znaš da je pola njegovo što izaći kad pobediti nećeš samo ćeš njemu dati legitimitet daje izašlo dovoljno birača ida je i da je taj tvoj u ili ne u skupštini.
Coci razmisli malo bolje. Jer oni ipak imaju ogroman broj glasaca koji iz ovih ili onih razloga glasaju za njih. Ostali glasaci su razbijeni na 20 stranaka. Onda vidi ko je tu i dalje vecina i sta moze onaj koji je sa 3 ili 4% jedva uso u skupstinu.Nemaju oni vecinu na tu izlaznost. Njihovi biraci svi redovno izlaze i imaju oko 1600000 sigurnih glasova pa ti racunaj.
Stranka koja samostalno učestvuje na izborima a nije manjinska ne može nikako imati jednog poslanika.Prihvatam i to da mozda ne razumem sustinu i da nisam u pravu. Sve nesto mislim da recimo taj 1 poslanik ne moze ni da se cuje u skupstini, bar je tako do sad bilo.