Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imali su i ranije ali da udju sa nekim jer tako ce skinuti odgovornost sa ledja kad neko njihove sranje izadje u javnost.Ima da upru prstom u drugog.

Aco, ne razumeš suštinu....
Kako neko nov, taj Metla ili Monarhista ili bilo koji treći zvrndov koji 'oće da se popne na taj voz, može doći do izražaja i medijske pažnje ako niko ne glasa za njega ?
Nek' ima i samo 3 posto, ima 1 poslanika u skupštini, pa će se makar čuti i neka (minorna i sitna) druga strana...
Pa će vremenom, možda za 4 godine, pokupiti simpatije naroda, pa će dobiti više glasova i mandata...
Možda i koaliciona vlada, ovako ovaj sam vodi mafijašku Firmu, sve je njegova prćija...
Moraš se pokazati na "štrafti" ako misliš da se udaš...
Ili prodaš....
Samo nek' se nešto promeni, onda ideš napred, ako imaš sreće....
Vidi Talijane, malo-malo, padne vlada, pa izbori, pa se vrate na vlast neki što su pukli pre par godina, ovaj put sa novim facama...
Ovde neko stvarno ne razume sustinu.
Izbori se niti dobijaju niti gube na ovaj jedan dan izbora.
Ovi izbori su pokradeni istog onog dana kad su i raspisani, pokradeni su onda kad nam je svemoguci prebrojavao setace u glavu ,kad na svaku njegovu besmislenu optuzbu druga strana nije imala prilike ni da odgovori.
Od pet televizija sa nacionalnom frekvencijom na koliko se culo suceljavanje stavova prvorodjenog i nekog relevantnog pol. protivnika ,a na koliko njegovi monolozi i odgovori na unapred pripremljena pitanja.
Koja nacionalna frekvencija je pitala Batu zasto se srusio helikopter ,koja je pitala za ubijenu zenu na napl.rampi ,koja je postavila pitanje zasto Krusiku treba drzavna pomoc kad nas ubedjuju da nikad nije bolje radio itd ,itd ,itd....
E kad se to sve obezbedi ,a morace zbog pritisaka spolja i iznutra , e onda cemo imati izbor na koje treba izaci .
Do tad je sve samo fingiranje i farsa da se narod zabavi.
Ako uzivate u takvoj zabavi -izvolite-.

Interesantno i niko nije iznenađen rezultatima.Sada će imati apsolutnu vlast.Pa to ni Milošević nije postigao.

Milane, na koji način je pokrao glasove ?
I pobedio sa cirka 1.5 miliona glasova od 6.5 miliona ?
Ovo ostalo što pišeš, delimično se slažem. ..

Ovi izbori su izgubljeni jer je 3000000 glava ostalo kuci i ne trazite nikakve druge izgovore. I sta smo svi dobili jedno veliko NISTA.

Glasovi se "kradu" na dan izbora i sto veca izlaznost i vise listica u kutiji veca je mogucnost kradje.
A izbori se kradu danima, mesecima cak ozbiljni igraci i godinama unapred.
Posle ovih izbora 21.06. vec 22.06. pocinje kampanja i kradja za sledece.

Coci nekada se ne dobija nesto momentalno. Za to treba da prodje vreme. Kada prodje vreme videcemo sta ce biti. Svakako u nazadnjacima je gomia preletaca koji je razradila sve ovo. Zna on i koliko je ljudi izaslo i koliko ga zeli. Imate li po banderama postere picoustog. Koliko ih ima nepocepanih? Kod nas su skoro svi pocepani, a nema aktivnih protivnika. To je glas naroda, koji nisu ucenjeni. A kada ce takvi da daju glas, pa kada mogu slobodno da ga daju. Kada budu iz opozicije prvo.pocistili svoje redove i valjano seli za sto i cvrsto se dogovorili, onda ce biti nesto.

Ako je posteno prebrojano treba priznati dabojkot nije bas uspio potpuno . Pobjedili si ipak ubjedljivo jer 48 posto nije tako mala izlaznost . Mislim da je friskih bojkotera oko 10 do 15 % . Oko 10 % je ovakvih kao ja koji su i ranije bojkotovali a ostali 30 % je sasvim normalno da fali na glasanjuto je uvjek tako i oni se nemogu uvrstiti u protivnike vucica . Ja bih priznao da je ipak velika vecina za njega i da vi kao i mi nismo jos sazreli za demokratiuu.

Nismo mi za demokratiju. Po kojoj demokratiji je da se zaposleni u javnim institucijama potpisuju kao kapirani glasovi, da slikaju svoj glasacki listic, da te javno.pozovu telefonom u 14 h i podsete da nisi jos izasao na glasanje. E pa p...... se ja na tu demokratiju.

Samo da pitam . Kako izgleda glasacki listic kod vas ? Vidim da je ujedno i glasanje za skupstinu i za lokalne zajednice . Jel zaokruzujete ljude za poslanike ili stranke ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh