Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја све држим да је бољшевизам покрет који за циљ има формирање једне централизоване политичке партије која ће свргнути капиталистичко устројство и формирати власт у име радничке класе, да не кажем, завести "диктатуру пролетаријата".

Момо, да га 'ебем ако је бољшевизам то што си ти навео и да међу нашим народом постоји "подсвесна љубав" према њему. Некако ми се чини да је такав неки циљ све само не "подсвесна љубав" просечног Србина и да је тај његов циљ на потпуно другачијој страни.

Rezultat vladavine zutih je USPESNA PRIVATIZACIJA kada je prodato sve ali doslovno sve i pokretno i nepokretno a ustvari nije prodato to je gruba rec NEGO POKLONJENO ILI DATO DZABA U BESCENJE zatim ABNORMALNO ZADUZIVANJE PO STRANIM BANKAMA i trece HAPSENJE VOJNIH LICA,POLICIJE I DIPLOMATA KAO I PREDSEDNIKA I IZRUCIVANJE ISTIH, zatim IZUZETNO napadno LIZANJE DUPETA ZAPADU kao i NOVI TREND uvodjenje NOVIH POSLOVNIH FAKULTETA, MEGATRENDOVA,MENADZERA I SLICNO a neko bi ovakav oblik vodjenja zemlje nazvao BOSLJSEVIZAM a ja bi upotrebio drugu rec a to je ANARHISTICKO DEMOKRATSKO **greška RAZVALJIVANJE RODNE GRUDE SA DUBOKOM PENTRACIJOM I SVRSAVANJEM PO NARODU A I SAM NAROD JE DOZIVEO VRHUNAC I UPISKIO SE OD ORGAZMA. Tako da opasku KAD NAROD NIJE ZNAO DA CENI ja bih dodao DA JE ZNAO ITEKAKO DA CENI ALI NIJE MOGAO OD BOLOVA JER JE **greška BIO TOTALNO RAZVALJEN PA JE CVILEO I ZAPEVAO A DA NIKO NIJE CUO NI OBRATIO PAZNJU NA VAPAJ NARODA ,a nastavak ove torture je NAPRDNA i ona se mnogo vise sastoji od dusevnog tj psihickog razvaljivanja naroda nego fizickog i u ovoj gotovo neprimetnoj torturi prvi covek stranke neprestano udara narod po glavi svojim palamarom kao dirigentskom palicom a sve to uz UMILJATE RECI I RECI PODRSKE U NADI DA NAROD ISTRAJE DO KRAJA I DA IZDRZI.Tako da iako to ne izgleda na prvi pogled NAROD CENI A I PAMTI SVE LEPE STVARI I POCASTI KOJE SU NAM ZUTI DONELI JER PRAVE USPOMENE SE NE ZABORAVLJAJU a da ne pominjem DEMOKRATIJU KOJU SU DONELI U SRBIJU bili smo slepi kod ociju i tek sa DEMOKRATIJOM SMO DOZIVELI PRAVO ISTINSKO ANARHISTICKO **greška DUSEVNO PROSVETLJENJE I BESKRAJNO IM HVALA ZA SVE STO SU UCINILI ZA SRBIJU A SRBIJA CE TO PAMTITI FOREVER

Kod nas posle 20 godina torture na vlast dosla napredna stranka,sad ce i za nas grad da se prica u Bg-u i vladi da se malo trgnemo i da nama krene posto smo bili zadnja rupa na sviralu do sad..

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kolege ima li neko broj majstora za remont stranica konkretno loznice prikolice iz Bačkog Petrovca (ako se dobro sećam ili okoline)?

Nemojte nikada zanemariti ni onih 5% nepravilnosti koje se nikad neće procesuirati.
Takođe i agitovanje za izlazak na izbore,koje takođe neće biti pretreseno.
Ulazak maloletnika sa rancima u RIK-takođe će biti zaboravljeno.
Ko je za izlaske na izbore neka mi samo obrazloži rešenje za ova 3 primera.A ko zna koliko toga još ima.Što je najjadnije od svega-postoje snimci ulaska dece u RIK i nikom ništa.Šta možeš očekivati sa izlaskom sem da si povećao izlaznost i ništa više.A verujem i da se i to zamutilo.Ne mogu da tvrdim ali ispada da je veća izlaznost po podne kada ljudi odmaraju-što malo beži od istine.

Zanimljivo je da na ovom Chatu ima 0% onih koji podržavaju Vaginoustog a u stvarnosti oko 30 % građana Srbije. Podršku od 5 % crvene usraše imaju i na forumu i u realnom životu. Gde se kriju ljubitelji Vaginoustog?
E moj Radoslave,zar si toliko lakomislen,ima ih ko kusih pasa ovde na forumu,neki samo čitaju sada a bili kao uvaženi članovi kao npr onaj Dragan što je imao velikog ursusa,ja ga tako znam,e sad samo treba videti dali je i dalje odbornik tamo u svom mestu pošto su promenili ovu sitnu buraniju,i da taj je ovde na sav gla hvalio novi zakon o polj. zemljištu,pa imamo one koji rade po vučićevim firmama kao inžinjeri isto kao uvaženi članovi ovog foruma,ajd da nije izašao na izbore taki i dobijaju povraćaje a maldi oko 30,pa oni što stalno kukaju a imaju velike jdire u avliji a gospođe im rade po opštinama,ojme dokle da kucam bre.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh