Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ју, сад сам се малчице запањио - у мојој општини излазност безмало ше'сет процената: https://www.glasopova.rs/?p=36974

Листајући по Нету вести и изјаве политичара, нешто ми је пало на памет. Сви знате за напрдњачку мантру "Ђилас-лопов, Обрадовић-фашиста, Јеремић.... шта већ" која ми је постала к'о лаксатив - укаким се када чује по стоти пут. Јесам ли ја нешто пропустио или заиста Шапића у последње време нису називали "Гангула", чиме је први почео да га цима, мислим, онај Ди Џеј Вучићевић и био упоран к'о пит-бул у томе? Треба им "конструктивна опозиција"?

Savo.,,
Ovaj put moram da se složim s tobom...
Većina ovde "ćuti i gledi", i kažu, ma nek piš...aju uz vetar, ovi pošteni glupsoni, što glasaju, jbmise, ja se ogrebao od ovih "naguznjaka" za povraćaj 60 posto za traktor, od prethodnih, žutaća, povraćaj na atomizer, od Mađara Prosperitatea sam se uštekao za prikolicu i meni lepo....
Bez obzira, ja nikada ne bih mogao to da radim, to mi je ljigavo i odvratno, i zato popizdim i ovde i u "stvarnom" zivotu kad naletim na te "pametnjakoviće" i uhvatim ih u "mutnoj radnji"....
U susednom selu juče na izbornom mestu, 3 generacije posmatrača iz iste kuće, deda, sin i unuk koji proletos napunio 18 leta....
Predsednik MZ u nekom sazivu i njegova ćerka udata u susednom selu...
2 kuma...
Velim im ja, da na vrijeme vaspitate i naučite unuka omladinca šta su ljudske vrijednosti !!!!
Sedenje za kutijama na izborima za 4 crvene...
I posle hoćete neku normalnu državu kad svoju sopstvenu decu od malih nogu učite kako da lažu, mažu i .... konkurišu za povraćaj sredstava, radno mjesto, ili kandidaturu za mesnog odbornika....
Uz mito, korupciju, preletanje iz stranke u vladajuću većinu, i tako...
Još će gore biti, jer tako "vaspitana" omladina raste, i sutra će tako "vaspitana" da nam kroje kapu.....
Bolje ne očekujte, ti bolji su davno otišli odavde jer shvatiše da im ovde nema budućnosti sa sega-mega akademcima.,,

Poslednja izmena:
Savo.,,
Ovaj put moram da se složim s tobom...
Većina ovde "ćuti i gledi", i kažu, ma nek piš...aju uz vetar, ovi pošteni glupsoni, što glasaju, jbmise, ja se ogrebao od ovih "naguznjaka" za povraćaj 60 posto za traktor, od prethodnih, žutaća, povraćaj na atomizer, od Mađara Prosperitatea sam se uštekao za prikolicu i meni lepo....
Bez obzira, ja nikada ne bih mogao to da radim, to mi je ljigavo i odvratno, i zato popizdim i ovde i u "stvarnom" zivotu kad naletim na te "pametnjakoviće" i uhvatim ih u "mutnoj radnji"....
U susednom selu juče na izbornom mestu, 3 generacije posmatrača iz iste kuće, deda, sin i unuk koji proletos napunio 18 leta....
Predsednik MZ u nekom sazivu i njegova ćerka udata u susednom selu...
2 kuma...
Velim im ja, da na vrijeme vaspitate i naučite unuka omladinca šta su ljudske vrijednosti !!!!
Sedenje za kutijama na izborima za 4 crvene...
I posle hoćete neku normalnu državu kad svoju sopstvenu decu od malih nogu učite kako da lažu, mažu i konkurišu za povraćaj sredstava, radno mjesto, ili kandidaturu za mesnog odbornika....
Uz mito, korupciju, preletanje iz stranke u vladajuću većinu, i tako
Zaboravili su subvencije koje im je davao najvoljeniji ministar.

Samo da dodam:kada bi Vule malo oladio sa dažbinama i nametima oko registracija,izvršiteljima i ja bih onda glasao za njega da bude doživotno.I zaboravio sam da malo smanji cene nafte i struje.Jer kad bi došli ovi gladni sa 1% glasača,tek bi onda bilo igranke.Ako Vuletovi čitaju-treba da znaju da im je to zadatak i vladaće večito.
I samo da dodam da mere koje su bile na izbornim mestima,nisu poštovana-nit maski ni rukavica.Da li će se to isto tolerisati.Sutra kada poraste broj -ko će biti kriv.Ajmo braćo još malo u karantin-prošli izbori.

Poslednja izmena:
Ja verujem da ovi "naguznjaci" imaju čitav bataljon psihologa i psihijatara na platnome spisku, jer ovakvu propagandu i ispiranje mozga, po amerikanski moderno rečeno : spinovanje, ni Paul Joseph Goebbels nije uspeo bolje da sprovede !!!
Ubeđuje te da moraš da plaćaš poreze, doprinose, odvodnjavanja, a dvorište ti pliva u vodi i komšijskim fekalijama posle svake jače kiše od 20+ litara par godina unazad...
Bez obzira na molbe i žalbe da dođu i očiste kanal, prete i kaznama ako se usudiš sam da rešiš problem !!!!!!!!
Odkud ti pravo da tako nešto i pomisliš (pomogneš sam sebi) !!!!
Koji si ti retard kad ne znaš da to tako "ne mere" , jer:
Treba tu projekat, konkurs, za najpovoljnijeg izvođača, pa disbalans-rebalansa sredstava, kao dodatne stavke...
Ne mož' samo ašov, kolica i lopata u ruke tek tako !!!!!!!!!!
Pa gde ti je šlem i svetloodbojni prsluk !!!!!!!!!????????
U kanalu pola metra dubine !!!!!!!!?????
Eeee, al da platiš, MORAŠ, inače "ću ti šaj'em inspekciju" i legalne uterivače izmišljenih dugova, kršteni kao "izvršitelji", namicatelji, namaknem i aknem im ga....

Poslednja izmena:
Добродол, а план и дип.инг? Просторно уређење, јавна расправа....

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ne staj mi na muku....
Ne vredi bre, sve je uspeo da ušemi, ne možeš nešto odraditi bez mita i korupcije...
"Dođeš mi" je postalo uzrečica kad ti neko nešto odradi i ti mu kulturno zahvališ, a on je plaćen za taj posao !!!!
I ne do Bog da mu zatrebaš, ako odbiješ, drugi put ni ne idi išta da pitaš, a ne da tražiš i zahtevaš primenu Zakona !!!!!!!!

Знам како је, из неколико примера. Покојни отац умало заглавио затвор зато што је на своју руку посекао дрва и направио против пожарни пут. А оригинални пут заграђен!!! У селу захваљујући једној будали смо изгубили пешачке прелазе. И морали смо да разбијамо лежеће полицајце(пијане будале разбиле кола). И као село тражили лежеће полицајце због деце. И ладно су рекли не може то тако господо. Треба да прође не знам какву комисију.
А у новој црвенки лепо избетонирали и офарбали лежеће полицајце. И то може без проблема.

I sad, najiskrenije, TRUDIM se da pratim i ponašam se (makar delimično) kao i oni, ALI NE MOGU, NISAM TAKO VASPITAN !!!!!!!
Koliko puta "napsujem" majku što me tako vaspitala !!!!!!
I kad treba da nešto "ne kažem istinu" (čitaj: lažem), odvraćam pogled, skrećem sa teme ili se pravim da nisam čuo, odnosno da sam gluv....
Kad me gazda nakrpi, A U PRAVU JE, ja ćutim, dok "normalan svijet" se svađa na pasja kola, psuje gazdu i gazdinu familiju do 7 kolena iako zna da nije u pravu...
I onda dobijem etiketu "bezobrazno iskren" !!!!!!!!!
Mama mi je jednom prilikom pala na ulici i povredila se dok je trčala za otkupljivačem mlijeka koji joj je upravo uručio kovertu sa novcima, koja joj je greškom uručena, sa dosta više novaca nego što je trebalo...
A mogla je samo sačekati sutradan iili neki naredni dan, skontao bi taj da je pogrešio, i da ne skonta, eto ga naredno jutro po mlijeko, ALI NEEEE, daj da to se odmah odradi, ne daj Bože neko da mi kaže da sam namerno zadržala (ukrala)....
Zato TVRDIM da nećemo nikada bolju budućnost dočekati, jer se deca vaspitavaju u "duhu savremenog života"....
Da lažu-mažu, imaju svoja prava (NE I OBAVEZE), "odrađuju i zarađuju" mućkama,lopovlukom, a ne poštenim i savesnim i marljivim radom....
Uzori su im Farme i Parovi, političari i "estradne ličnosti", raznorazni probisveti i mini-mafijaši, tetovirani do glave, nevaspitani, bahati i beskrupulozni....

Setite se samo ko je prodao zemlju arapima, ko je prodao PKB, ko je uveo notare, izvrsitelje, kod koga su akcize najvece, ciji brat vedri i oblaci, ciji sin se slika sa mafijasima, zatim afere Krusik, lazne diplome do deljnja novca, drva, paketa sa hranom za jebeni glas? Do uznemiravanje tokom celog dana da li cete izaci, zatim da li cete izaci do 10h i na kraju samo da vas podseetimo da posto jos niste glasali to mozete uraditi do 20h? Na kraju zazmurimo na sve i kazemo ma sta da izlazim kad se zna da ce on pobediti ili nemam za koga da glasam. Sa ovom vecinom moze sta hoce, od promene sitnih zakona, pa do promene ustava. Bili smo u mraku sad smo u septickoj jami.

Samo da dodam:kada bi Vule malo oladio sa dažbinama i nametima oko registracija,izvršiteljima i ja bih onda glasao za njega da bude doživotno.I zaboravio sam da malo smanji cene nafte i struje.Jer kad bi došli ovi gladni sa 1% glasača,tek bi onda bilo igranke.Ako Vuletovi čitaju-treba da znaju da im je to zadatak i vladaće večito.
I samo da dodam da mere koje su bile na izbornim mestima,nisu poštovana-nit maski ni rukavica.Da li će se to isto tolerisati.Sutra kada poraste broj -ko će biti kriv.Ajmo braćo još malo u karantin-prošli izbori.
Ma nemoj zajebavati, sta da popusti, kriminal u njegovim rukama, roba iz jovanjice za nasu decu, izvrsitelji, Oliver Ivanovic, naplatna rampa, mitrovici, monopol, olos i nepismeni na funkcijama.....

E meni to poslednje najvise smeta, sve neki neradnici, olosi i nepismeni paraziti koji u zivotu kolac nisu zasiljili sto kazu babe usli u politiku i vode nas u buducnost.

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Kaze stara majka sinoc PA ON PLACE,PLACE OD SRECE ne ne kevo ON PLACE JER JE PSIHO a psihopate cesto posezu za placom a plakao je i kada je finansirao ozloglasene kriminalce KLINTONOVE SA NARODNIM PARAMA. Znaci juce smo imali na listi Vucica DUSEVNOG BOLESNIKA, Velju Ilica PIJANDURU,Trifunovica NARKOMANA, Cedu NARKOMANA Ugljanina DRVOSECU, zatim neke BIVSE DEMOKRATE sa ocajnim biografijama zatim neke turiste, rekreativce vaterpoliste i one JADNE RADIKALE KOJI NISU ISPLJUVALI NEGO ISPOVRACALI SAMI SEBE. Rezultat je kako kazu NAJUBEDLJIVIJA POBEDA U ISTORUJI a SRPSKI RADNICI IDU NA PRIVREMENI RAD U HRVATSKU,CRNU GORU I SLOVENIJU rade za burek i jogurt i ponizeni i srozani do bola ali jasno se vidi iz izbornih rezultata da u nasoj drzavi svi razmisljaju kao jedan nema maltene neistomisljenika a razlozi KAKO ,STA, ZBOG CEGA,KO JE KRIV,KAKO JE TREBALO su totalno nebitni treba cestitati predsedniku na pobedi a neko bi rekao U CIRKUS SRBIJI a ja bih preciznije u BORDELO SRBIJI jer ovde sve ima svoju cenu sve je podkupljeno,namireno,podmazano ,svi podsisani a sve ovce na broju a to KO JE ILI NIJE je relativno a ja lepo rece TREBALO JE SA ONIH 100 EURA KUPITI VESTACKI PALAMAR U SEXI SHOPU UMESTO TABLETA ZA DEPRESIJU TJ RASPOLOZENJE a opet Srbija treba da bude ponosna jer smo prvi put u istoriji kao jedan i pederi i lezbejke i lopovi ceo zatvor izasao na glasanje i svi jednoglasno za Vucica i radnici i seljaci i gastarbajteri svi slozno udarnicki za NAPRDNE .Danas se vracam iz Beograda i gledam potez od bloka 23 od mosta na Cukarici do Zemuna sa jedne stranee puta su pre 15 tak godina bile sve zelene povrsine i to je verovatno bilo predvidjeno urbanizmom da bude zelenila ili parkova medjutim sada je to sve popunjeno glamuroznim zgradama od po nekoliko hiljada kvadrata koje vrede milione i bilione a vise od pola tih zgrada su banke a ono resto su privatne klinike i neke multilevel kompanije.Tu nema proizvodnih kompanija iz masinske,elektro ili tekstilne industrije A SVE TE VELELEPNE BANKE JE PLATIO NAROD VISOKIM KAMATAMA I ZELENASENJEM .Dovedene su 2000 godine da dobro ozelenase naivan i osiromasen a uslov je jos bio da unistimo sve nase banke i tako je ucinjeno a sada nema ni Komercijalne banke samo stranci oni i upravljaju ovom jadnom drzavom MI SMO MALA KOLONIJA KAO AFRICKE DRZAVICE

Ma nemoj zajebavati, sta da popusti, kriminal u njegovim rukama, roba iz jovanjice za nasu decu, izvrsitelji, Oliver Ivanovic, naplatna rampa, mitrovici, monopol, olos i nepismeni na funkcijama.....
E vidiš,ja za to zaboravio :ppozdrav:

Ko sad laže i šta mi kao građani doživljavamo.Znači da je ipak bilo pametno što nisam išao na kontrolu jer mi je 6-o čulo govorilo......

Већ неколико дана се не чују кон и несторовић? Или сам пропустио нешто.

Ne znam što se srdite oko izbora. Vladaće onaj kome vladar dozvoli. Vidim da je najavio da će pozvati u vladu i one koji su ispod 3%. Džabe ste glasali. Svi će da dobiju neku funkciju. Eno za Čedu, Čanka i Šešelja sam siguran a ima tu još podobnih iz ostalih ujedinjenja. Nisu oni izašli na izbore što vole da gube nego zbog posle izbora.

Nacin funkcionisanja i delovanja nase drzave je kao Napolitanska mafija nekada samo sto nasi RADE LEGALNO. A kada sam spomenuo BANKE I DUZNICKO ROBSTVO to je nesto slicno kao na ovom video zapisu samo sto je kod nas zastupljen neki MODIFIKOVAN OBLIK ROBSTVA tako fino upakovan a imate i ROBOVLASNIKA i ROBOVE kakav sindikat kakvi bakraci a pored losih plata i totalne eksploatacije imate u Srbiji i AGENCIJE to je fin izraz za pljackase,reketase i zelenase i makroe. Zastupljena je najbrutalnija eksploatacija ZA GOLO PREZIVLJAVANJE mislim na ove montazne pogone srafciger hale i sve je to propraceno BANKAMA KOJE SU OVIM NISKOPLATEZNIM RADNICIMA NA USLUZI 24 H znaci nemaju sindikat a imaju agenciju za skidanje platei banku za zelenasenje.Nesme da se zatrudni a nesme ni da se povredi jer moze da dobije nogu u **greška.Velika je to slicnost sa ovom pricom iz Pendzaba iz Pakistana a drugi vid robova je sa budzeta ali ovo je vec MODERAN OBLIK ROBSTVA gde zrtve tj robovi ne bivaju bicevani ili batinjani sipkom VEC SU ROBOVI PODVRGNUTI NAJBRUTALNIJEM OBLIKU PSIHICKE TORTURE i samim tim se nalazimo na samom vrhu zemalja sa DEPRESIVNIM I PSIHICKI OBOLELIM DRZAVLJANIMA. I svi ovi robovi pod dejstvom raznih metoda zastrasivanja GLASAJU ZA SVOG TLACITELJA JEDNOGLASNO jer se boje revansizma i posledica otkazivanja poslusnosti istim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh