Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo još nisam doživeo.Došao dečko koji je tek počeo da se brije i pita mog sina: Da li će ići na glasanje i još mu rekao da sam ja kao njegov otac bio da glasam.Ja besan izašao i pozvao ga (nije daleko otišao).Dođe dečko.Na moje pitanje,otkud ti to da sam ja bio da glasam.Odgovor je bio da su mu javili iz centrale.Na pitanje,kako se zove prvo nije hteo da kaže a onda sam mu rekao da ću zvati policiju i rekao mi.Zadržaću za sebe.Kada sam se malo smirio pitao sam ga: Dete,što to radiš,zar ne vidiš da sam bolestan.Reče mi: Da zaradim koji dinar.Nije mi bilo sve jedno( žao mi bilo deteta).Došlo mi je da zaplačem,da li od besa ili zbog sudbine tog mladog čoveka.
Ne znam da li imam pravo na uvid u birački spisak,moram prekontrolisati-da mi nisu ukrali glas jer ja niti sam bio niti sam mislio da idem.Ali vide da iz moje kuće od nas 5 niko nije izašao.

Ja nisam isao, od nas 6 iz kuce 3 su isli. Sto neko rece ne zelim da budem clan cirkusa i propasti ove napacene zemlje.
Zvali su na fiksni da provere da li smo glasali.. nemam komentar na tako jadane postupke, na sta su sve spremni, ovo je zalosno.
a04444c88f668a10f88c0b329f9f6f8c.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

'Ај добро, нудили превоз и шта већ, ал' питање је да л' им то доноси резултата. Јеси ли приметио, одазива ли им се неко на те њихове упорне позиве? Јесу ли успели да навабе твоје?

Šta bi preporučili za poboljšanje wi fi signala? U jednoj kući mi je oprema za internet i tv,a u drugoj imam baš loš signal. Kuće su blizu jedna od druge,ali zidovi čine da u najudaljenijem delu te druge kuće,(oko 20-25 m) signala skoro i da nema. Je l' to treba neku antenu kupiti ili šta već?
Ja uzeo xiaomi extender pro i ekstra sam zadovoljan

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Niste mi jasni....
Zbog čega da ne glasam ?!
Jedino bih odbio kada bih bio 100% siguran u "krađu" glasova, ovako, najdemokratskiji mogući čin je, glasanje...
Kukate i psujete Onog, a ovamo nećete ni da glasate...
To Vaše "objašnjenje", nemam za koga, ili neću da učestvujem u cirkusu, nije validno opravdanje...
A verujte mi, da sam glasao protiv Onog, i to mi je satisfakcija, jer zbog Vas takvih, koji bojkotuju, ovaj tako ubedljivo pobeđuje, jer od 50% građana Srbije, njegova "banda" osvoji polovinu, što znači da trećina građana Srbije, "vedri i oblači" naspram one većine, koja ne glasa, iz ko zna kojih "opravdanja"...
Moje razmišljanje....
....neću ni kako ja hoću.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh