Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čak i na ovom našem forumu se oseti strah ljudi od vladajućeg režima.A verujem da mnogi gledaju alternativne kanale.Tek po neko od članova iskoči.Slažem se i da forum nije politički ali smo mi jako,jako,jako povezani sa istom.Poljoprivrednici će najvišeplatiti i za sanaciju od korone i za sve nedaće koje zadese ovu zemljuOd koga drugog da uzmu.Od radnika,nema načina a nema ni od čega a ni ne sme.Od sebe neće sigurno i ko ostaje-večita krava muzara-seljak,tj. poljoprivrednik.
U Topoli je firma lohr pravili prikolice za prevoz automobila i koje čega,posle korone samo otpuštanje ,bilo 250-300 radnika,kojekude redovnija plata,još da završe šta su ugovorili od prošle god i to malo radnika na stend baj režim,posle ovoga će i onaj koji je bio u Srbiji da pali odavde.

Добар део радника ради из села тамо. Остаће их нешто мало. Не бојим се за њих обезбеђени су боље него што мислите.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Нисмо очајни као они што су били тада, а и мало нам је током три деценије убијена нада у то да ће бити боље нама смртницима.
Pa jeste, ali oni su videli da se veoma lako moze stati uza zid i pored policije silne, sikuritatee itd. Ovde to nije slucaj pa nam je tako kako jeste.

.

Evo mu kolega i poslovni saradnik Hašiš Tači poziva šiptare u Srbiji da masovno izađu na izbore. Verovatno ga jutros zvao da malo pomogne i podigne izlaznost.

Da, da. Kad bi sva šiptarija sa kosova izašla i glasala, premijer bi nam bio Tači a ministar policije Haradinaj.
Glasaju samo u zajednici srpskih opština, otprilike glasača ko u Vršcu.

Видим у пролазу како на ТВ Панчево иде кајрон са садржином типа да у Долову иду групе од троје до петоро људи од којих неки имају палице и страше људе да не иду на изборе.

....А онда је мрмот замотао чоколаду.

:haha:

Broj glasaca u Vrscu? Nije to zanemarljivo. Bice svi jedinstveni kao kad su na Kosovskim izborima glasali za Srpsku listu po preporuci AV.

Видим у пролазу како на ТВ Панчево иде кајрон са садржином типа да у Долову иду групе од троје до петоро људи од којих неки имају палице и страше људе да не иду на изборе.

....А онда је мрмот замотао чоколаду.

:haha:
Da Dolovci su poznati po tome ,znaju oni sto su tamo traktore kupovali :)

Kod mene za ove izbore situacija krajnje neobicna. Bas nije bilo uopste one jurnjave za glasove niti sad ni jedan poziv. Ono ranije da li ce da glasas, za koga ce da glasas? Prosto smo zacudjeni, a izlaznost do 16 h kako javljaju na radiju od 30% do 35%, cak i tamo gde je nekad bila preko 90%.

Pa kad nemas za koga glasati. Ti imas favorita medju ovim indijancima?
Jedina stvar sto znamo je to sto ne zelimo vise ovog ali na zalost opozicija se nije uopste trudila da daje svoj doprinos kako bi ih zgazili.

Narod je uza zid.Nemoćan.Uvideo da je potpuno sve jedno za koga glasa-politika ostaje ista.I to neće izaći na dobro.Ako se prizna legitimitet ovih izbora,mada čujem da je Dragaš izjavio da EU zahteva izlaznost preko 50% ja ne znam ko su ti što su glasali.Kod mene u ulici od 20 kuča (od ćoška do čoška) izaći će iz 3 kuće i od toga je u jednoj kući 1 član.Procenat izlaznosti po kućama dođe 15% i da dodamo još toliko-nemože biti veća izlaznost.Sve ostalo je....

Nesto se kuva a sta videcemo,mene malo pre na fiksni zove jedan balavac iz sela SNS budza i kaze da vidi u spiskovima da nismo izasli na glasanje i kao zamolio bi nas da izadjemo jer se priblizava kraj glasanja a meni pade mrak na oci ali sam se nekako suzdrzao da ga ne oteram u pi... materinu samo sam mu rekao da me zaobidje.Ovo je sad bio prvi put da me neko zove u vezi sa glasanjem.

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh