Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cekaj malo, nisam nazvao nikog ko je drugog misljenja budalom. Pogresno si shvatio. Sve se to odnosilo na glasace koji i onda ako bi sva opozicija bila ujedinjena bila bi u stanju da ne glasa za njih.Da je sva opozicija ujedinjena, da oni sto su dosli posle 5 oktobra nisu radili to sto su radili ,da nasi glasovi nisu rasipani tako sto ja glasam za opciju "protiv" a ta opcija posle 10 dana udje u tal sa onim koga je do juce pljuvala ,da je babi k.ta ne bi joj trebao deda....
I ko sa tobom da se ujedini kad svakog sa ralicitim misljenjem nazivas budalom.
Mislis da je njemu bas svejedno da se pojavi na bilo kakvim pregovorima sa svetskim zverkama i maherima diplomatije kad zna da iza sebe ima izbore sa osvojenih 50+% od 30% izaslih.
Trpi on velike pritiske od uticajnih zemalja EU i trpeo bi jos vece da je opozicija ostala ujedinjena oko ideje neizlaska na ove "izbore".
Za validne izbore je vazan legitimitet isto kao i legalitet.
Najbolja opcija po nas bi bila kada bi u skupstinu usli samo sns i sps sa osvojenih 98% galasova.
Ko do sad nije razumeo ne vredi mu ni objasnjavati.
Mediji su obavestili da narod protestuje u Belorusiji i da ima preko 100 uhapsenihSta se to dogadja ispred skupstine?
Skupština je,navodno već formirana od strane više pokreta na čelu sa Dunđerom tako da nešto tu ne štima.Neko tu obmanjuje narod.Neko je na strani režima a ko je pokazaće vreme.A možda su i obe opcije u dosluhu.Malo pozorišta na ulicama da se Vlasi ne dosete.Nogo je napravio protest ispred skupštine i pročitao imena 250 poslanika.Hteo je da mirnim putem uđu u skupštinu i sednu na mesta.Pokušao da se dogovori sa policijom koja obezbeđuje skupštinu da ih puste.A ovi slobodni mediji koje je preuzeo glavni respirator ćute.Smejurija od medija,vlasti i same države.Biće ovde velikih sranja koliko mi se čini.
Nemamo mi muda ko RumuniRumuni su to najbolje rešili.I otad su krenuli napred.
Изазио из авлије нисам, ено ми капиџик још увек закључан, а такође нико није "службено" звао. Прва реакција би ми била "Шта кој' мој има да ме зову!?", јер ми је непојмљиво да ме неко непознат зивка телефоном и ваби на изборе, али капирам да негде зову и онога ко им није члан/симатизер/"обавезник" (ниси ни у једној од категорија?). Де, не било ти заповеђено, пренеси нам читав ток разговора када те назову, шта кажу - ко су, што те зову...Ovi zovu li zovu. Jeste li glasali? Zasto mi dosadjujete pitam ih. Kaze ..... Znate i nas su obavezali... Pa neka vas obavezu da skocite u bunar.
Нисмо очајни као они што су били тада, а и мало нам је током три деценије убијена нада у то да ће бити боље нама смртницима.Nemamo mi muda ko Rumuni