Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добри су избори за сиротињу само да су чешћи код нас бокан даје 5000 а Шангају курина 40 евра немојте само о моралности гладном су то лепе паре

Da je sva opozicija ujedinjena, da oni sto su dosli posle 5 oktobra nisu radili to sto su radili ,da nasi glasovi nisu rasipani tako sto ja glasam za opciju "protiv" a ta opcija posle 10 dana udje u tal sa onim koga je do juce pljuvala ,da je babi k.ta ne bi joj trebao deda....
I ko sa tobom da se ujedini kad svakog sa ralicitim misljenjem nazivas budalom.
Mislis da je njemu bas svejedno da se pojavi na bilo kakvim pregovorima sa svetskim zverkama i maherima diplomatije kad zna da iza sebe ima izbore sa osvojenih 50+% od 30% izaslih.
Trpi on velike pritiske od uticajnih zemalja EU i trpeo bi jos vece da je opozicija ostala ujedinjena oko ideje neizlaska na ove "izbore".
Za validne izbore je vazan legitimitet isto kao i legalitet.
Najbolja opcija po nas bi bila kada bi u skupstinu usli samo sns i sps sa osvojenih 98% galasova.
Ko do sad nije razumeo ne vredi mu ni objasnjavati.
Cekaj malo, nisam nazvao nikog ko je drugog misljenja budalom. Pogresno si shvatio. Sve se to odnosilo na glasace koji i onda ako bi sva opozicija bila ujedinjena bila bi u stanju da ne glasa za njih.
Skoro isti slucaj je bilo i sa Slobom i Kostunicom odnosno Sps, Jul - protiv Dosa.
Nosili pobedu za 1%. Jaka pobeda! Posle 10 godina haosa kojeg nam priredili gubili izbore za 1%. Svi koji su mislili na tadasnjim izborima da i dalje treba da nosi pobedu Sloba pitaj se da li je bio normalan.

Sloba je razradio lobiranje, obmanjivanje i na kraju kradju izbora. Ovaj je sve doveo do savrsenstva. Sns mrezu rasirio ko pauk. Presvuko penzionere, radnike, seljake i vecina mu i dalje veruje, a manjina pametuje sto on pametno koristi. Juce kod nas deljeni paketi za glasace i nekakve kartice za tocenje goriva na NISu.

Da je razlika nekoliko procenata izbori bi imali smisla. I nebi AV sina tapšao po ramenu dok sa društvom pije kafu nego bi ga povukao za uvo i rekao da pazi šta radi. Ovako ne brine, tata je jak, ne može nam niko ništa.

Niko ne pominje da je evro preskočio 118. Ili je to samo u JA? Pre dva meseca sam ga kupovao na 117,5 a juče mi isti čovek kaže da toliko plaća a ne da ispod 118,4. Tako je bar 10dana unazad.

Nogo je napravio protest ispred skupštine i pročitao imena 250 poslanika.Hteo je da mirnim putem uđu u skupštinu i sednu na mesta.Pokušao da se dogovori sa policijom koja obezbeđuje skupštinu da ih puste.A ovi slobodni mediji koje je preuzeo glavni respirator ćute.Smejurija od medija,vlasti i same države.Biće ovde velikih sranja koliko mi se čini.

Алан форд.
9316daea33a26b76b62bd791e68d6ac9.jpg

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Nogo je napravio protest ispred skupštine i pročitao imena 250 poslanika.Hteo je da mirnim putem uđu u skupštinu i sednu na mesta.Pokušao da se dogovori sa policijom koja obezbeđuje skupštinu da ih puste.A ovi slobodni mediji koje je preuzeo glavni respirator ćute.Smejurija od medija,vlasti i same države.Biće ovde velikih sranja koliko mi se čini.
Skupština je,navodno već formirana od strane više pokreta na čelu sa Dunđerom tako da nešto tu ne štima.Neko tu obmanjuje narod.Neko je na strani režima a ko je pokazaće vreme.A možda su i obe opcije u dosluhu.Malo pozorišta na ulicama da se Vlasi ne dosete.

Čak i na ovom našem forumu se oseti strah ljudi od vladajućeg režima.A verujem da mnogi gledaju alternativne kanale.Tek po neko od članova iskoči.Slažem se i da forum nije politički ali smo mi jako,jako,jako povezani sa istom.Poljoprivrednici će najvišeplatiti i za sanaciju od korone i za sve nedaće koje zadese ovu zemljuOd koga drugog da uzmu.Od radnika,nema načina a nema ni od čega a ni ne sme.Od sebe neće sigurno i ko ostaje-večita krava muzara-seljak,tj. poljoprivrednik.

Ovi zovu li zovu. Jeste li glasali? Zasto mi dosadjujete pitam ih. Kaze ..... Znate i nas su obavezali... Pa neka vas obavezu da skocite u bunar.
Изазио из авлије нисам, ено ми капиџик још увек закључан, а такође нико није "службено" звао. Прва реакција би ми била "Шта кој' мој има да ме зову!?", јер ми је непојмљиво да ме неко непознат зивка телефоном и ваби на изборе, али капирам да негде зову и онога ко им није члан/симатизер/"обавезник" (ниси ни у једној од категорија?). Де, не било ти заповеђено, пренеси нам читав ток разговора када те назову, шта кажу - ко су, што те зову...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh