Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kažu da će te izede dinosaurus ako ne glasaš
Да ме из'еде, па да мајка од повећаног холестерола. ;)

Ja sam spreman da sutra isteramo traktore i zakrčimo ulice u svakom selu da bar ne mogu da odvoze babe i dede koji su nepokretni na glasanje. :ppozdrav:
Ако си вољан за неку врсту активизма, лакше ћеш избушити гуме нерегистрованим возилима која се буду појављивала око изборних места, као ономад у Гучи или где већ, приликом ванредних локалних избора. Има толико елегантних начина макар да тим инкогнито ликовима изазовеш главобољу и барем штету у ауто-гумама, да морају да се "отварају" за нови комплет гума. И пази, не да ти бушиш гуме к'о они у "Ко то тамо пева", већ дискретно, у потребном положају потуриш кратко парче цевке или винкла одсеченог под оштрим углом. Гуму која се сусрела са тиме, ни један вулканизер не поправи, а ауто остаје на месту барем читав дан, па да видимо коме ће да недостаје.

Ja necu izaci na "izbore" ne zato sto podrzavam stranke koje su proglasile bojkot, jer koliko vidim ni oni sami ne znaju kud udaraju.
Bojkotovacu zbog toga sto vidim da je ovu bagru uhvatila prpa jedino od bojkota ,na ove sto izlaze uopste ne obracaju paznju jer oni su ionako tu kao dekoracija.
Necu izaci uprkos tome sto mi ucenjuju cerku radnim mestom ,zeta su preveslali da napusti svoju stranku .
On svoje obecanje ispunio ,oni svoje naravno nisu.
I sto oni vise pritiskaju ja sam sve reseniji da ne izadjem i rekao sam cerki "Sadi kupus i hrani svinje do boljih vremena ili se kupi i bezi odavde sto dalje...".

Konkretan i jasan odgovor :
Neeeeee !!!!!
Da izađu 3 čoveka, dvojica protiv jednog, proglašava se pobeda dvotrećinskom većinom, 66,6666xxxx % u korist pobednika....
Pa zašto onda dižu toliku galamu ako je tako.Što dižu galamu-što troše naše pare.Ukinuo bih pod hitno finansiranje političkih stranaka pa nek nađu sponzore i nek politiziraju.
Samo kod nas mogu da prođu izbori bez obzira iako nije izašlo 50% i nigde više.
Samo kod nas manjina vlada većinom.
Morali su doneti taj zakon zato što pod tim uslovima nikad niko ne bi pobedio na izborima.

Ili te zaposle fiktivno na godinu dana, uzmu silne novce od subvencija za zapošljavanje, i sve što dobiješ je 1 godina staža, socijalno i zdravstveno, i 3 meseca novčana naknada od NSZ-a....
Ne prave pitanje ni ako si zaposlen u drugoj Firmi, Penziono ti se piše samo jedno, a doprinosi idu dupli u budžet...
Kažem, ovi su pljačkanje države, i izvlačenje para iz budžeta, doveli do savršenstva !!!!!!!

Zorane....
Čini mi se da je taj zakon donet kada je bilo par puta glasanje, a nije izašlo 50% upisanih u spisak, te su po hitnom postupku to promenili i sada je, ponavljam, dovoljno bukvalno par ljudi da izađe i glasa za nekog, svi ostalih 99% glasača ne izađe uopšte na glasanje iz raznoraznih razloga, i eto legalnog pobednika...
Zato nisam za bojkot, glasaj i za goreg, samo da ovi već jedared sjašu, jer se ozbiljno brinem hoće li, posle ovih ako im ikada budemo videli leđa, ostati išta, pa makar bilo i za neko dalje "krčmljenje" državnih sredstava i imovine !!!!! 😠

Učlanjeni u stranku dobiju posao i onda imaju obavezu mesečno da od plate uplaćuju određenu cifru u stranku. Recimo direktori škola.
I eto para od "dobrovoljnih" priloga.
Ma od toga ne bi imali ni za brošure,sendviče....Neka se finansiraju i od članarine-i to podržavam.Ali nemoj uzimati od građana koji nisu pripadnici stranaka.

Ja necu izaci na "izbore" ne zato sto podrzavam stranke koje su proglasile bojkot, jer koliko vidim ni oni sami ne znaju kud udaraju.
Bojkotovacu zbog toga sto vidim da je ovu bagru uhvatila prpa jedino od bojkota ,na ove sto izlaze uopste ne obracaju paznju jer oni su ionako tu kao dekoracija...".

Baš za to neću ni ja da izađem. A treba im izlaznost jer će tako lakše da reše problem Kosova. Predstaviće izbore kao referendum i to je to. Glasali ste za nas, znači slažete se sa našom odlukom.

Naravno da iza ove stranke NECE OSTATI NISTA A USTVARI OSTACE ALI MILIJARDE EURA DUGA RAZNIM BANKAMA ,GLOBALISTIMA ,ZELENASIMA I VEC SADA SMO KOLONIJA A BICEMO RAZVALJENA KOLONIJA medjutim covek je napravio savrsenu pricu i sve podmitio,kupio,ucenio,navukao,izlagao i posto je to savrseno odradio OVDE JE SADA JEDNOSTRANACKI SISTEM SVI SU NA ISTOJ STRANI OPOZICIJE NEMA a narodu ostaje samo da cestita i da da svoju glavu NAPRDNJACIMA NA KORISCENJE ili da je STAVI NA PANJ I DA CEKA. Medjutim prihvatamo realnost to je to a svega toga ne bi bilo da USRANA ZUTA BAGRA NIJE RAZVALILA SRBIJU I SROZALA NA DNO i sada pola naroda jedna trecina naroda bezi preko jedna trecina penzosi se boje reci demokratija i boje se da se oni ZUTI zlikovci ne vrate a treca trecina moze samo da zvizdi uz vetar i laje na zvezde. Kvota na pobedu Vucica ce biti 0,00001 narod je u nokautu iscrpljen,ponizen,razvaljen i bez bilo kakve ideje i bez ijednog atoma snage,baulja a ono sto je sada aktuelna prica je da je CORONA UZELA TOLIKO MAHA BEOGRAD JE PEPUN A I PO UNUTRASNJOSTI JE TOTALNO LUDILO I SADA SE NISTA NE DIRA ZBOG IZBORA INFEKTIVNA ODELJENJA SU PREPUNA I STO KAZE PREDSEDNIK BOJIM SE DA CE GROBLJA BITI TESNA DA PRIME SVE ZAINTERESOVANE. Medjutim sada nije momenat zabraniti penzionerima da izraze svoje stavove ,svoju stranacku pripadnost pa po cenu desetkovanja istih A SVE U SVRHU KAMPANJE ZA VASU DECU.Napomenuo sam da ako DOPUSTITE LUDAKU ILI KRIMINALCU DA MNOGO OJACA I DA POMISLI DA JE JACI OD DRZAVE DA TADA TEK POCINJU TANTALOVE MUKE ALI MNOGI NE KAPIRAJU STA TO ZNACI A I NAROD NE KOSTA NISTA MORAL JE SROZAN NA NAJNIZE GRANE i nema potrebe siriti temu u nedogled kada svi apsolutno svi na ovom forumu i u drzavi znamo da ce PSIHOPATA BITI DOZIVOTNI PREDSEDNIK A JEDINO ZAPAD MOZE DA GA SMENI medjutim za sada je ODAN I POSLUSAN I IZVRSAVA SVOJE ZADATKE BESPREKORNO tako da smenjivanja jos dugo, biti nece

Ma glupo je uopšte komentarisati čoveka koji izađe u emisiju da mi dva data objašnjava kako je to što se vidi na slici urušavanje privatnosti deteta koje je celi dan istovaralo kamione.
Ja možda ne umem da istovaram kamion, ali znam šta je dobro a šta loše društvo. Što ga ne uslikaju sa studentima generacije?
I sad taj isti mi kaže da ako ne izađem na izbore ne volim Srbiju. Ma ajde...

Već je obećavao da mu treba samo jedan mandat a onda nas napušta da živimo u bogatstvu. I šta bi?
Sićiće sam sa vlasti samo ako progura sina da ga nasledi. Nikako drugačije.

Evo ja kažem da neću da izađem na izbore,bojkot,neka peet kaže da neće i paor paor takođe.
Veruj mi da mi se zgadilo i izaci a po najvise videti ove na vlast. Znam mnoge koji su dali glas ovima pre 8 god. i nikad ih ne mogu shvatiti zasto, kad su se iskljucivo poljoprivredom bavili. Ne mogu da verujem koliko su naivni mogli biti!
Sto je najgore i zalosno kad ih danas cujem kako na sav glas urlaju da ovi moraju pasti i da su samo bedu doneli. Pa gde vam je pamet bila kad ste ih doveli tu gde jesu?
Nesto ne pratim mnogo desavanja kako se ne bi ispovracao tako da veceras citajuci u ovoj temi saznao sam da bez obzira ako izlaznost bude manja od 50% izbori ce biti validni.
Znaci da bojkotom apsolutno nista pozitivno se ne postize jer da ti ljudi sto bojkotuju izlaze sigurno bi njihov glas bio protiv ovih.
Neizlaznost znaci da ide u korist ovima sa vlasti jer oni su sigurni da od sto manjeg procenta izlaska oni imaju najvise procenta.
Aj sad objasni ti meni sta je tvoje misljenje ili ostalih u slucaju bojkota.
Sta se time dobije? Zasto konkretno bojkotovati i na kakav nacin ce to ugroziti sadasnju vladu?

Prosto. Samo nemoj da radiš ono što ti je AV naložio. A koliko vidim u spotovima zadnjih sedam dana moli da se izađe na izbore. Što znači da mu se računica kvari.
Zašto je spustio cenzus na 3%? Zašto Gordana Čomić, Čeda, Čanak, Šešelj, Zoran Živković opet da budu poslanici? Malo im je 20-30godina i doživotna poslanička apanaža?
Ma neću da učestvujem u cirkusu. Svi su oni ekipa. Svi

Prosto. Samo nemoj da radiš ono što ti je AV naložio. A koliko vidim u spotovima zadnjih sedam dana moli da se izađe na izbore. Što znači da mu se računica kvari.
Приметио исто. И толико је наглашен тај позив да се изађе, да ће лако да ме одбије да изађем и поништим своје листиће, како сам планирао до пре десетак дана.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh