Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam ove izbjeglice, bar ih tako zovemo, pa mi nešto zape za oko. Svi su mladi i nema žena, djece i starih. To sam zapazio i prije ali sad me nešto povuče da obratim pažnju na njihovo kretanje. Ljudi kad se kreću u grupi idu bar u paru i nešto pričaju. Ovi idu jedan za drugim na pravilnom odstojanju. To kretanje je tipično za vojsku. Pitam se dali sam ja to umislio ili im je to ostala navika iz vojne obuke?

Ко је год био у на одслужењу војног рока, по повратку је готово механички ишао у корак са оним испред себе или поред себе. И то је околина приметила. И линију на врату, остала од везице на коjој је био кључ. Војна полиција препозна кретање са километра и онда крене цимањe

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Gledam ove izbjeglice, bar ih tako zovemo, pa mi nešto zape za oko. Svi su mladi i nema žena, djece i starih. To sam zapazio i prije ali sad me nešto povuče da obratim pažnju na njihovo kretanje. Ljudi kad se kreću u grupi idu bar u paru i nešto pričaju. Ovi idu jedan za drugim na pravilnom odstojanju. To kretanje je tipično za vojsku. Pitam se dali sam ja to umislio ili im je to ostala navika iz vojne obuke?
Oni ce nam podici natalitet, ko napravi dete dobija drzaljanstvo
samo nisu razjasnili koga ce da j..bu

Lete tri vojna helikoptera iznad Bečeja, toliko nisko da mi skoro nisu kuću srušili

Lete tri vojna helikoptera iznad Bečeja, toliko nisko da mi skoro nisu kuću srušili. Šta se to dešava? Da se ne sprema možda rat.

"Vežbaju za film"....
Zezam se....
Ne, stvarno, vežbaju....
Kod mene u okolini gotovo svakodnevno što Gazele, sto ovi novi Ruski Mi transportni i borbeni...
E, jedino ove Erbasove ne videh skoro, ili ne obraćah pažnju, jer su mnooogooo manje bučni, upravo tiši u letu od Ruskih....

Žena negde na internetu pročitala da će posle izbora opet uvoditi vanredno stanje i policijski čas. Zas da li je to istina ili nije, videćemo.

Што се тиче мера већ је једна уведена, забрана окупљања више од 500 особа. Е сад то ће бити занимљиво за реализацију у бањама и по градовима у одређеним ситуацијама. И још су на дербију били људи из целе земље. Углавном видећемо.

Celi dan pričaju o fotografiji a niko da je prikaže. Valjda će predsednik večeras na tenane da objasni ko je ko na slici i zašto je tu pa da zapuši usta ovima što slikaju :D vo imja oca ...s’obe ruke.

Lete tri vojna helikoptera iznad Bečeja, toliko nisko da mi skoro nisu kuću srušili
Ау, баш су се налетели. Исте те три "седамнаестице" су ме прелетеле у ниском лету док сам шпартао у атару. И ја сам био у ребусу зашто су толико ниско и у тако збијеној формацији.

Celi dan pričaju o fotografiji a niko da je prikaže. Valjda će predsednik večeras na tenane da objasni ko je ko na slici i zašto je tu pa da zapuši usta ovima što slikaju :D vo imja oca ...s’obe ruke.
Ма и ја од јутрос затичем по вестима реакције на тај неки напад на... прворођеног прворођеног, али не и шта је узрок свему томе.

Пре пар дана је рекао да деца у средњој школи треба да раде 2 сата дневно. И кад матурирају да траже посао и стан.
Е сад оно што боде очи тај прворођени прворођеног изгледа не зна да каже било шта у своју одбрану па мора тата.
Друга ствар која боде очи је да он није малолетан. А дете.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh