Član Okrim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ima neki član iz Kule koji je aktivan?
Oni ce nam podici natalitet, ko napravi dete dobija drzaljanstvoGledam ove izbjeglice, bar ih tako zovemo, pa mi nešto zape za oko. Svi su mladi i nema žena, djece i starih. To sam zapazio i prije ali sad me nešto povuče da obratim pažnju na njihovo kretanje. Ljudi kad se kreću u grupi idu bar u paru i nešto pričaju. Ovi idu jedan za drugim na pravilnom odstojanju. To kretanje je tipično za vojsku. Pitam se dali sam ja to umislio ili im je to ostala navika iz vojne obuke?
Au,ima Svilajnac da procveta.Dobiće ona sve napisano,tj.instrukcije-šta i kako treba da radi.Problem je što plaćamo porez. Nije da ne treba da ga plaćamo ali nije fer
Kakav šou kandidat za predsednicu opštine
Ау, баш су се налетели. Исте те три "седамнаестице" су ме прелетеле у ниском лету док сам шпартао у атару. И ја сам био у ребусу зашто су толико ниско и у тако збијеној формацији.Lete tri vojna helikoptera iznad Bečeja, toliko nisko da mi skoro nisu kuću srušili
Ма и ја од јутрос затичем по вестима реакције на тај неки напад на... прворођеног прворођеног, али не и шта је узрок свему томе.Celi dan pričaju o fotografiji a niko da je prikaže. Valjda će predsednik večeras na tenane da objasni ko je ko na slici i zašto je tu pa da zapuši usta ovima što slikaju vo imja oca ...s’obe ruke.