Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dođoše danas kući,a ja taman spremio prskalicu pustim vodu odem u kuću kratko izlazim,kad dve matorke sa spiskom,kad sam ih ugledao odma sam i oterao u pičku materinu,i ajte s milim bogom,kad kao samo da pita,jel ima ko u ovoj koći ,te gde su ovi,kad ugledam onu drugu matorku ona radi na šalteru u elektro vojvodini,pa zato ti tamo radiš,ova druga i ja tamo radim ,ma sram vas bilo.

Ja sam danas glasao.Poslali nam po 2 listića,svakom.Lepo ih pocepao i sad više ne mislim na izbore ili šta su već.

Ja se nešto razmišljam da ovaj put izađem na glasanje i dam svoj glas vladajućoj ekipi, jer dosad kad god sam za nekog glasao taj je i izgubio, kad god navijam za neki tim oni izgube, čim prodam robu ona posle par dana poskupi...
Ko ja kad zatvorim turu svinja, cena propast
poceli u selu a i okolini da se raspituju jesam li kupovao prasica

Pre neko dan prolazim kroz Ćupriju pored fabrike koju je otvorio brat Turčin. Urasta u korov, brat pobegao a ispred stoji bilbord Za Našu Decu. Rekoh ovi nas otvoreno zezaju.

a ispred stoji bilbord Za Našu Decu
Пре неки дан чуо сам да је Хитлер, док је још учествовао у политичкој борби за власт, пре него је зајашио '33-ће, у једној од кампања, као изборни слоган користио неку сличну паролу, нешто где се помињу "наша деца".

"Svi likovi u nasoj tragikomediji su izmisljeni i svaka slicnost i podudarnost sa stvarnim likovima je slucajna":p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh