Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ne razumes... predsednikov sin se druzi sa kriminalcima i slikani su u drustvu vise puta na razlicitim mestima u nazad par godina
a oni kazu kako je to atak na dete precednika a niko ne objasnjava sta on radi sa njima....

Ја знам за једну фотку, да л' са неког стадиона, где је мали у друштву неких "навијача".

Само не знам што се уоште неко бави малим, када ту постоји и "бата" који свуда гура нос и ведри и облачи.

Momo, ta je već opravdana :D
Зорге, и та слика је бајата. А бата је искусан и не да се усликати. Како причају син се редовно виђа у опасном друштву него нико не сме да слика. Спорну слику је усликала новинарка у пролазу у среду у време дербија у неком кафићу. Слику је направила кроз апликацију која је истог тренутка отпремила слику па јој нису могли ништа. Полицајци су је легитимисали док су јој опасни момци прегледали телефон. Новинарка има јаја.

Gledao sam pravdanje. Kaže sin ga pitao telefonom”zašto”, a on da nebi zaplakao samo je tiho spustio slušalicu...
tužno i dramatično kao u turskim serijama. Falila je violina u pozadini... otac i sin pričaju fiksnim jer je mobilni skup... da se nebih rasplakao, morao sam da promenim kanal.

Ja ne znam cime ih je kupio, jbt ne mozes ih ubediti da nije sve tako!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ako je prezivla ratista, zatvore, nanogicu prezivece i koronu i vratitice se jos jaca, a mozda dobije neku pomoc od drzave

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

SNS je opasna sekta,nivo nadmenosti ,laži ,korupcije je van svake diskusije,društvo su uništili od vrha do najobičnijeg čoveka,ako je i neko dobro prošao u ovih 6-8god a da nije njihov pristalica verujte da je imao sreće....toliku bahatost iucenu je imao samo okupator ili saradnik okupatora...zvati telefonom svaki drugi dan ,pitati za koga će te,kupanje glasiva za 1000 din,vozanjem dzipovima pored glasačkih mesta ,...i sl odslikavaju da se one jedino mogu uništiti sami izmedju sebe....a zlo seme je posejano tako i kad oni odu dugo će trajati jos slična priča....

Kaže premijerKa: zamislite sutra kad kažemo stranom investitoru da smo mi država u kojoj IBM i Microsoft čuvaju SVE svoje podatke.

Pa ko da ih ne zavoli kad ovako lepo pričaju? Ovo SVE je izgleda neka skraćenica? U suprotnom dotičnu hitno na pregled.

Željko Mitrović patentirao nešto turbo, na ruke se stavi i kaže da će moći roleri 100 na sat da se voze. Valjda će još najmanje 10 patenhata do kraja godine da objavi.
Najavljuje i leteći nešto da će uskoro sa tim da se voza iznad Beograda.

Ništa ne predviđa za zadrugu da će prekinuti emitovanje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh