sinisa1979
Član
Kod nas ima dvojica za koje znam da rade. Prvi, manje sposoban, ide za 40e/h a drugi, alal mu vera, za 50e/h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Знате за којекакве рекламе које вам прекидају гледање неког клипа на "Јутјубу", типа рекламе производа из читавог света, клипова којекаквих музичара, домаћих и страних...? Ево у последњих пар дана, код мене су то рекламе већином предизборни спотови напрдњака и сваки од њих "пуца" на одређени сегмент друштва - возаче, пензионере, младе ИТ стручњаке...
Гледам клип како тип враћа из мртвих неку машину - улети ми декица који говори шта је битно пензионерима, гледам неке документарце - улети ми шофер који "гледа нове путеве и види колико смо напредовали" , а тек они Чачани што долазе у Београд само на пиће, јер им за то треба само сат и фртаљ... Аман заман!
Nama je knjigovodja zeznula datum kad je prva uplata bila i nismo dobili a sada je leglo u sredu.Jel imao neko problema sa onim minimalcima što država daje jer nama nije prešo na račun ali knjigovođa je zvao da proveri i odobreno je ali negde ima zastoj pa već više ne znamo koga da zovemo .
Ja pre neki dan video i za Vucica oploditelja. Zahvaljujuci njemu mnogi parovi idu na vantelesnu oplodnju.Гледам клип како тип враћа из мртвих неку машину - улети ми декица који говори шта је битно пензионерима, гледам неке документарце - улети ми шофер који "гледа нове путеве и види колико смо напредовали" , а тек они Чачани што долазе у Београд само на пиће, јер им за то треба само сат и фртаљ... Аман заман!
Sto pre budes prestao da dajes koroni na znacaju, pre cemo se vratiti u normalan zivot.20.000 gledalaca na derbiju, a kolektivni imunitet nam je 4%. Samo da se svrše izbori, opet će uzmemo po 100€ da sedimo kući.