Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas ima dvojica za koje znam da rade. Prvi, manje sposoban, ide za 40e/h a drugi, alal mu vera, za 50e/h.

Знате за којекакве рекламе које вам прекидају гледање неког клипа на "Јутјубу", типа рекламе производа из читавог света, клипова којекаквих музичара, домаћих и страних...? Ево у последњих пар дана, код мене су то рекламе већином предизборни спотови напрдњака и сваки од њих "пуца" на одређени сегмент друштва - возаче, пензионере, младе ИТ стручњаке...

Гледам клип како тип враћа из мртвих неку машину - улети ми декица који говори шта је битно пензионерима, гледам неке документарце - улети ми шофер који "гледа нове путеве и види колико смо напредовали" , а тек они Чачани што долазе у Београд само на пиће, јер им за то треба само сат и фртаљ... Аман заман!

Знате за којекакве рекламе које вам прекидају гледање неког клипа на "Јутјубу", типа рекламе производа из читавог света, клипова којекаквих музичара, домаћих и страних...? Ево у последњих пар дана, код мене су то рекламе већином предизборни спотови напрдњака и сваки од њих "пуца" на одређени сегмент друштва - возаче, пензионере, младе ИТ стручњаке...

Гледам клип како тип враћа из мртвих неку машину - улети ми декица који говори шта је битно пензионерима, гледам неке документарце - улети ми шофер који "гледа нове путеве и види колико смо напредовали" , а тек они Чачани што долазе у Београд само на пиће, јер им за то треба само сат и фртаљ... Аман заман!

Instaliras extenziju za browser Ublock orgin ili adguard i nemas taj problem.

Jel imao neko problema sa onim minimalcima što država daje jer nama nije prešo na račun ali knjigovođa je zvao da proveri i odobreno je ali negde ima zastoj pa već više ne znamo koga da zovemo .

Ja pre neki dan video i za Vucica oploditelja. Zahvaljujuci njemu mnogi parovi idu na vantelesnu oplodnju.

Једно питање за админе, како се бришу поруке из сандучета,имам их гомилу и старих и нових а нигде не видим опцију за брисање?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh