Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:ppozdrav: Samo nisam siguran ako podbočimo kapije da neće doći AV kao vuk,da dune i vatru sune.Onda više nećemo moći ni imati kapiju.

Ako ne želite na izbore zbog vas, izađite bar zbog njihove dece :D ne znam što decu nećete da podržite
Kaže mi drugar jutros na pijaci u JA štand za decu a ispred njih stoji neki čikica napisao na karton “deca su mi gladna”. Naoštrila se situacijia na pijaci, bilo je vazda svađe za decu.

Pa dobro, bar im je slogan ovaj put tacan... jos jedan mandat da obezbede decu a boga mi i unucad
a nasa deca, ona nisu bitna, neka ce ici od vrata do vrata da upisuju siguran glas, neka ce se muciti cekati bolje sutra, neka ce otici preko....
Neko rece... hoce da bude novi Tito... Ne nije tacno, on hoce da bude drugi milo djukanovic, mada mislim da ce ga prevazici, ako vec nije

Sto se tice podbacanja kapije, nikakav problem ali sta ciniti kad kad vidis stranackog regruta kod komsije dan uoci izbora?

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Prije bi rekao da su djela izbačena jer se pravi prostor za neke nove jer da ih samo dodaju bilo bi ih previše.

У вези страначких активиста: пре неколико дана чујем нечији глас да дозива на капији, изађен и видим комшију, који је сада преседник месне канцеларије, напрдњак иначе, дозива моју мајку. Изађем из веркштета, поздравим се са њим, кажем да мајка одмара и питам могу ли ја да му помогнем. Рече да могу, испружи руку и да ми кесу са знаком СНС-а и као, да подсети да су избори 21., па ако бисмо могли да изађемо... Пошто је комшија и читавог живота га познајем, а не неки партијски војник кога никада нисам видео, просто сам се само захвалио, проћаскали смо кратко о обичним темама и разишли смо се.

Е сад, садржина кесе је већим делом стандардна - хемијска оловка, упаљач, привезак, а да би били у духу времена, и пар памучних маски и пишла неког гела за дезинфекцију руку. ОК, то ми је било некако очекивано, али не и убедљиво најскупља ставка од свих из кесе - некаква монографија о четири године рада општине Опово (пише) у издању општинског одбора СНС, одштампана на кунстдруку кога се не би постидела ни "Енциклопедија Британика". У њој, осим гомиле колор фотки на којима су забележене активности из наше општине и као такве, без обзира на етикету СНС-а, просто остају сведочанство о неком прошлом времену, на готово свакој страни је и фотка нашег врлог председника општине - "Ја сам алфа и омега, почетак и крај...". То ме и не чуди јер је тип... ово сигурно никада нисте чули о неком локалном функционеру у последње време... бескрупулозни опортуниста, такав да у појмовном речнику, поред тог термина, 'ладно когу да ставе и његову слику.

Ја сам остао у ребусу - да ли је штампање те (луксузне) монографије финансирала општина (иначе, са статусом неразвијене), да л' сами напрдњаци и како то да је заједнички садржалац за све што се радило по општини, искључиво његова маленкост - прешједник, др.-мр. Киза Тасић?

Успут, без обзира на свеприсутност врлог нам председника, из монографије су некако изоставили да овековече и председников лични просперитет и то не само из предметне четири године, већ и од времена када је примљен на посао у општини као службеник јер "....дајте да запослимо момка.... има факултет, нема посла ни он, ни жена, а дете мало...".

Kolega #Zorge, čitam ovaj tvoj post i pade mi na pamet, što bi neki pokojni Zeba rekao, idiotska misao...Šta te je fasciniralo kod Zorgea da ga staviš na avatar, njegovo novinarsko ili špijunsko umeće?

То што је у своје време тер'о мотор по Токију к'о нечист!

Токио дрифт и џимкана у једномчовеку, по' века пре него су их измислили. 8-)

А истина је да сам некада давно хтео да се на неком форуму региструјем под ником Панфилов, по генералу Ивану Васиљевичу Панфилову, команданту епских 28 "панфиловаца"... мислим, знаш сигурно ту причу. ....Ал' нисам наш'о неку фину фотку Панфилова, да буде како ваља када се смањи на величину сличице аватара. Случајно се потрефило да има један леп ретуш портрета Рихарда Зоргеа, а он је био кул фаца и... ево нас где смо сада.

Taj predsednik Opova mi skoro napisao na YouTube nešto u fazonu nema zime za Srbiju dok je AV na ovome svetu a i za kasnije da ne brinem tu je njegov soko Danilo koji će da preuzme državu na zdravim nogama...
Pola sata sam preturao po njegovom profilu da vidim da li je neki zaebant, kad ono nije. Stvarno je udaren. Vidim ima čak po 20-tak pregleda na neka njegova gostovanja po lokalnim televizijama :D

То што је у своје време тер'о мотор по Токију к'о нечист!

Токио дрифт и џимкана у једномчовеку, по' века пре него су их измислили. 8-)

А истина је да сам некада давно хтео да се на неком форуму региструјем под ником Панфилов, по генералу Ивану Васиљевичу Панфилову, команданту епских 28 "панфиловаца"... мислим, знаш сигурно ту причу. ....Ал' нисам наш'о неку фину фотку Панфилова, да буде како ваља када се смањи на величину сличице аватара. Случајно се потрефило да има један леп ретуш портрета Рихарда Зоргеа, а он је био кул фаца и... ево нас где смо сада.
Gledao sam pre jedno 2 meseca film 28 Panfilovaca a znam da je sovjetska propaganda tvrdila kako su oni uništili oko 20 švapskih tenkova i svi izginuli. Setio sam se dok sam gledao film, događaja iz aprila i maja 1999. g. u kojima sam i ja učestvovao i naših herojskih dela objavljivanih u novinama Vojska...Strašno...Jel ono beše Zorge pokušao da dojavi Staljinu o napadu Nemaca na SSSR pa ga ovaj maltene proglasio ludakom?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh