Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citao sam u POLITICI EKSPRES dok je bila u zivotu kako je radila nasa tajna sluzba od 45 na ovamo. Svaki stranac koji je usao u drzavu je bio pracen to je sve bilo na toliko visokom nivou da ni igla nije mogla da se provuce a bilo je svega od nekih dragocenosti koje nisu stigli Svabe da ponesu 45 do pokusaja ubacivanja raznih nekih spiuna ili nekih likova koji su trebali da propagiraju neke ideje sa zapada ili neke organizovane grupe koje su imale za cilj destabilizaciju drzave .Sve je to resavano besumno u najvecoj tajnosti, a 1972 je bio organizovan upad ustasa isto je bio plan destabilizacije ali to je lako reseno.Ustase su pretrpeli i jos jedan OGROMAN GUBITAK O KOME SE NIKADA NISTA NIJE ZNALO NITI PISALO U SFRJ kada je u Blajbergu u Koruskoj oblasti nastradalo vise hiljada ustasa i to je bilo BESUMNO a tek zadnjih par godina dolaskom demokratije i slobode stampe je pocelo da se govori o zlodelima NOB nad ustasama a ova informacija cisto da se vidi da drug stari nije stedeo nikoga.

To većina jugoslovena misli, ali poslušajte kako govori engleski, ili svira klavir,pa onda recote dali je to mali zagorac sa tri razreda škole..

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Pričao mi Djed Ozro kad je gonjao ustaše pa do Klagenfurta kaže kad ga upuca u potiljak karabinom a skraćen metak ovom oči ispanu a još trči

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
132eb89e5d04b2e6b17f84790d53cd22.jpg

Poslednja izmena:
Video sam mnogo diplomata u zivotu ali verujte mi nikad nista mizarnije nisam video od naseg sadasnjeg predsednika. Celokupno njegovo ponasanje,razmisljanje,lupetanje,laganje sve to toliko deluje jadno i nisko a ono sto mi je posebno interesantno u svim sistemima si imao vladaoce koje voli narod .Jos od vremena Turaka pa preko kralja pa Tito pa Sloba pa Djindjic i Tadic i to su bili istinski simpatizeri jer ako odes negde na slavu i bacis zisku pola slave skace da se obracuna sa tobom.Tako je bilo i na svim javnim mestima .Medjutim danas odes na slavu ili na zelenoj pijaci pocnes da prIcas u negativnom kontekstu o vladajucem sljamu I NIKO I NIKAD I NIGDE DA KAZE NESTO znaci naterao je pod prisilom ogroman deo gradjanstva i ucenio raznim ucenama i pretnjama tako da ovo je prvi predsednik koji nema iskrene simpatizere,u stvari ima ali to su ljudi u godinama narusenog fizickog i psihickog stanja i koji nisu u stanju da donose racionalne odluke,zatim ove prisiljene sa budzeta i treca grupa nisu simpatizeri nego sitne gnjide tipa botovi ,lokalna potrckala razne vrste poltrona sitni grebatori i kokosari. Medjutim koliko god to da deluje kako deluje ovaj dusevni bolesnik je pronasao dobitnu formulu i ja tu ne vidim u skoroj buducnosti da ce on uci u neki problem a pogotovu sto je sve afirmisane fukare iz drugih stranaka ujedinio u jednu .Spretno nema sta

za LOVCA LUKU Provalio sam te odmah matori ali nisam hteo da te ofiram ali vrh je bio kada si rekao da su popovi krivi za sve, ali dobro provuklo se nije niko primetio nego TI SI KAO EURO KREM POLA POLA to ti je najbolja varijanta kao da imas diplomatski pasos imas prodju svugde

На данашњи дан пре 40 година умро је један председник републике који је владао као апсолутистички цар (”председник без истека мандата”), пролетер који је живео као мулти милијардер (пролетер је по дефиницији радник који не поседује ништа осим свог рада), маршал и командант, који дана официрске школе није видео, академик и вишеструки доктор наука, који је једва и уз понављања завршио четири разреда основне школе, најцитиранија личност деценијама, која је тек натуцала српски језик, човек кога смо у куће примали као свог ближњег, иако о њему готово ништа нисмо знали, јер је имао неколико тајних идентитета, итд. Нађох цитат на једној страници историје Срба на фб.
Pa i sada imaju slicnu skolu... a i dosli su na vlast kao proleteri
Samo sada se ne zadovoljavaju sa dobrom platom , dobrim stanom, dobrim autom i vikendicom....
Sada su pare na prvom mestu, milioni...

ZA MONTOJU Ma to sto PLJACKAJU sa imunitetom sto imaju papire da mogu da legalno vrse kriminal po strani ali covece resili da sve planinske potoke STRPAJU U CEVI i zato imaju papire. Zamisli tu TRAGEDIJU da sa PRIRODNOG REZERVATA POD ZASTITOM DRZAVE I UNESKA DA SVE ZATRPA. gledam na planini Cemernici tamo je izvor ODMENJSKA SAVIN IZVOR ZAGRADILI LJUDU ZICOM NACIONALNI IZVOR. Bojim se a to ce biti ovi CE DA PRODAJU STRANCIMA I GRADSKI VODOVOD kao u Boliviji. I sada se dolazi do one parole koja je bila ranije DA DRZAVNA IMOVINA NIJE NICIJA tako je bilo nije bila nicija A SADA NIJE SVACIJA SADA JE PRIVATNA IMA COVEK PAPIRE a ono nije kupio u kesu ali sve ce se to resiti u hodu bitno da je pribavio dokumentaciju i dobio subvencije DOBIO PARE OD DRZAVE I TO BESPOVRATNA SRESTVA DA PLANINSKU REKU STRPA U CEVI DA JE ZATRPA JOS MU DRZAVA PLATILA ZA TO .Mene samo zanima posto vidim da je ista receptura sa satiranjem prirodnih resursa i kod nasih komsija DA LI TO STO RADE DA LI JE TO INSTRUKCIJA SA ZAPADA POSTO ONI LJUDI KREIRAJU SVE I O SVEMU RAZMISLJAJU ILI JE TO SMISLILA OVA NASA BAGRA

Video sam mnogo diplomata u zivotu ali verujte mi nikad nista mizarnije nisam video od naseg sadasnjeg predsednika. Celokupno njegovo ponasanje,razmisljanje,lupetanje,laganje sve to toliko deluje jadno i nisko a ono sto mi je posebno interesantno u svim sistemima si imao vladaoce koje voli narod .Jos od vremena Turaka pa preko kralja pa Tito pa Sloba pa Djindjic i Tadic i to su bili istinski simpatizeri jer ako odes negde na slavu i bacis zisku pola slave skace da se obracuna sa tobom.Tako je bilo i na svim javnim mestima .Medjutim danas odes na slavu ili na zelenoj pijaci pocnes da prIcas u negativnom kontekstu o vladajucem sljamu I NIKO I NIKAD I NIGDE DA KAZE NESTO znaci naterao je pod prisilom ogroman deo gradjanstva i ucenio raznim ucenama i pretnjama tako da ovo je prvi predsednik koji nema iskrene simpatizere,u stvari ima ali to su ljudi u godinama narusenog fizickog i psihickog stanja i koji nisu u stanju da donose racionalne odluke,zatim ove prisiljene sa budzeta i treca grupa nisu simpatizeri nego sitne gnjide tipa botovi ,lokalna potrckala razne vrste poltrona sitni grebatori i kokosari. Medjutim koliko god to da deluje kako deluje ovaj dusevni bolesnik je pronasao dobitnu formulu i ja tu ne vidim u skoroj buducnosti da ce on uci u neki problem a pogotovu sto je sve afirmisane fukare iz drugih stranaka ujedinio u jednu .Spretno nema sta
Verujes ti meni da od Aprila 2017 jedino ti je ovaj post donekle na nekom nivou normalnosti, realnosti i pozitivno prihvatljiv, bar iz moje tacke gledista.
Ako mi ne verujes pitaj i druge!
Posle toliko pisanih nebuloza i bljuvotina, napokon nesto ispravno napisano!
Na zalost ta tastatura ti je i dalje neispravna pa te zajebava malo u pravopisu a jos iskace i na velika slova.
Da je promenis pod hitno, znam da nije to do tebe, jel tako! 😂

Jel ima neko okolina sombora,odzaci da prodaje polovne delove za imt 533 jel zna neko?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Evo sta se dogodilo jednoj mladoj ali vrednoj zeni samohranoj majci 8 godina je ona bila pozrtvovana za SNS sve je dala od sebe ,odricanja ,zapostavila je bolesnu staru majku,dete ceo zivot su joj urnisali a bila je jedan od najboljih i najodanijih botova.I cekala je bila strpljiva a ovi iz stranke je lagali ,obecavali, manipulisali. Nije mogla vise da izdrzi sasula im je sve u lice ali i poslala poruku ostalim botovima da budu oprezni i da se prosvetle kao sto je i ona dozivela prosvetljenje i pokajala

Nešto neće da otvori mornarev link. Mislim da je ovo isti video samo sažet. Originalan je povučen jer se “predomislila”, ili je neko predomislio.

I sta je sad ona - Heroj pokajnik .
Za mene obican smrad koji ce sutra za sitnu lovu raditi za nekog drugog.
Nisu oni nju lagali osam meseci ili osam dana, jel treba sad da joj kazemo hvala sto nas je pravila ludim 8 godina.

Milane sasvim logicno a iz toga proizilazi da ako je imalo pametna da bi znala da joj ovaj pokajnicki video pravi stetu i ugled srozava skroz a iz toga bi se moglo zakljuciti da je sve neistina tj neiskreno a iz toga opet .. koga boli k..c sta ona prica

ZA MILANA I MOMU SARICA Ma nije poenta price sta je ona prica i dali se pokajala ALI JE POENTA PRICE DA JE 7000 DOKTORA NAUKA NAPUSTILO SRBIJU ZADNJIH 20 GODINA DOK DRZAVA PLACA 3500 BOTOVA.U stvari ne placa drzava nego gradjani Srbije penzionerima se skidalo godinama ,radnike pljackaju preko agencije ,gradjane pljackaju kroz sve vidove poreza nameta vidljivih i nevidljivih ALI STA SE VREDNUJE U OVOM SISTEMU OBRATITE PAZNJU NA DRZANJE NA MANIRE NA RECNIK NA INTELIGENCIJU i evo sta prica dele im konzerve upaljace,sendvice ,dobro imaju oni i plate i razna grebuckanja uz platu pa glasove su placali po 400 dinara socijalnim slucajevima ,OVO JE SLIKA SRBIJE I SLOGANA ZA VASU DECU .Juce na drustvenim mrezama kliknem da bacim pogled na naslove iz novina i izleti kurir i pogledam neke clanke i ajde da vidim komentare ispod clanka VOLIMO VAS PREDSEDNICE,DA STE NAM ZIVI I ZDRAVI PREDSEDNICE,SAMO VI MOZETE DA NAS SPASITE ALI OBAVEZNO PREDSEDNICE TO JE VALJDA FETIS GLAVNI Ovo me sve podseca na Rumuniju 90 tih

Nije ona htela da ispadne heroj. To je osvetnički video. Naši stari su tako živeli. Ljubiš gospodaru skute, pereš mu noge a on ti obeća hleb pa ti na kraju da proju i kaže “mrš bre”. Ko je imao muda, uzvratio je gospodaru. Ali je posle ostao i bez muda.

Ma kakav osvetnicki video to su sve ljudi bez dostojanstva jer da ovde ima i mrvice dostojanstva ne bi objavljivala svoju bruku i sramotu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh