Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Реаговао сам на твоје, како си сам потврдио у својим каснијим постовима, априори квалификовање мене као "ћириличара" у пежоративном смислу. Ако смо исцрпили тему ћирилице, мог истрајавању да је употребљавам свуда где могу и твога да је не употребљаваш и разлога за то, предлажем да се по форуму више "срећемо" у темама које се тичу пољопривреде.Hvala na detaljnom i pismenom odgovoru. I ja je pišem rukom bolje nego latinicu, ali su mi je ogadili domaći klerofašisti, revizionisti i razni drugi bezmozgovići (poput ovog drugog ćiriličara kom sam replicirao u ovoj istoj poruci). Sad je samo koristim po potrebi.
Inače, šta je Srbima određivalo i čuvalo "nacionalni identitet" pre 200 godina kad su gotovo svi bili nepismeni?
Šta je uopšte nacionalni identitet? Ako je to ono nešto prvo po čemu te/nas stranci prepoznaju, onda ćirilica nije to. Uzgred budi rečeno, i pored idealnog pisma (jedno slovo = jedan glas), imamo jako mnogo nepismenih i još više funkcionalno nepismenih spodoba sa pravom glasa.
Па стави и ти линк да мало више о томе прочитамо.а да вратимо на Лесковац и кочу поповића ту се примети твој начин размишљања кажеш да си ставио пар линкова наравно које је други направио што би неко рекао не коришћење свог мозга кад би ти логички размишљао ти би сватио да није кочи био циљ да уништи немце и бугаре у Лесковцу да је хтео да их заустави то би се урадило на гвозденој капији на вардару знаш где је то изгуглај ако не знаш где је а ли није то циљ
Lepo reče čovek u 3 rečenice.
za MOMU SARICA Ja i ti smo generacija i da smo blize mozda bi zajedno proslavljavali godisnjicu mature ali da te pita drug a znam da realno gledas na stvari da si krajnje objektivan. Kada je Zoki Djindjic likvidiran 2003 godine covek koji je doneo DEMOKRATIJU u Srbiju dobio je brojne zasluge iz nase zemlje i iz inostranstva .Nas Martin Luter King je dobio I BULEVAR I VILU NA DEDINJU I JOS MNOGO PRIZNANJA I NAGRADA A I SECACEMO GA SE FOREVER .Jer to sto je on nama doneo NORMALAN COVEK NEMOZE DA ZABORAVI. Prodje mi nesto kroz glavu da je umesto njega stradao pijani Velja Ilic ili Ceda narkoman ili Mladjan Dinkic ili nas ekspert Djelic dali bi i oni bili nagradjeni za svoj nesebicni doprinos REVITALIZACIJI NASE PRIVREDE I NORMALNO UVODJENJA DEMOKRATIJE JER OBJEKTIVNO I ONI SU DALI OGROMAN DOPRINOS NA DUHOVNOM OSLOBADJANJU NACIJE