Peet
Član
Pa vola, koga bi drugog!Pri ovakvom izboru ponudjenih likova koji izlaze na izbore koga ces zaokruziti kolega Peet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa vola, koga bi drugog!Pri ovakvom izboru ponudjenih likova koji izlaze na izbore koga ces zaokruziti kolega Peet.
Pa tako smo i dosli do ovog vola.Što rekao moj pokojni stric: Da stave Slobu i vola,ja bih zaokružio vola.
Gresis, pojavila se Tepicka, anonimna i ubija ih u pojam ali izgleda ne odgovara jer je sa Djilasom jel da? A Djilas lopov! A ako bi se ustanovilo da je pokrao kutiju sibica samo, mislis li da bi ga AV jos pustio da hoda ulicom?!Ne znam, mislim da neću da izađem. Neverovatno je da ne može da se pojavi niko u ovoj državi da bude političar i kulturan. Sve se pretvorilo u rijaliti. Vokabular pozajmljen iz rijalitija. Kad pogledam skupštinu vidim ludnicu. Vladajući se ponašaju kao ugroženi od bezakonja ove države a opozicija pred teškim nervnim slomom. Nigde gospodina a svi sa kravatama.
Pratim ja ali nisam redovan.Najbolje su one pare iz helikoptera.Da znaš da sam se i ja prijatno iznenadio.otkud nam toliko para.A ja godinama mislim da smo golje.Mislio sam da ne glasam za SNS ali sad se dobro razmišljamZorane, Zorane, pa zar ti ne pratis na casu, nikad toliko para nije drzava imala!
Ne mozemo mi zamisliti koliko smo jaki!
@savopunck
Mislis li da je resenje ne izaci? Resenje bilo bi jedino ako bi izasli 90% tek onda bi puko, sto sigurno ni u ludilu nece se desiti.
Svi smo se zasitili svakakvih govnara pa ne izlaskom na izbore samo doprinesemo daljoj pobedi ovakvim nistarijama! Njihovi izlaze u 90% a ostali koji ne glasaju za njih mozda u 20% pa onda i ne treba se cuditi kad presisa sve ostale.!