Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, mislim da neću da izađem. Neverovatno je da ne može da se pojavi niko u ovoj državi da bude političar i kulturan. Sve se pretvorilo u rijaliti. Vokabular pozajmljen iz rijalitija. Kad pogledam skupštinu vidim ludnicu. Vladajući se ponašaju kao ugroženi od bezakonja ove države a opozicija pred teškim nervnim slomom. Nigde gospodina a svi sa kravatama.

@mornar
Sad bi ti bio i Djilas dobar a na onim izborima si pljunuo po njih i ti i vecina!
Hteli ste promene i niste prst na celo stavljali pa zaokruzili i doveli Vucica na vlast, zaboravsi samo par godina u nazad ko je bio, obozavali ste ga kako sere i ume protiv demokrate.
E, vidis, tu lezi zec da ne znate za sebe i ne gledate ni dan ispred.
Eve ga sad tu gde je! Znam nekolicinu naivnih koje grize savest sta su cinili a ima vas na gomile, ali na zalost tesko ce se skidati ovakvo stvorenje sa vlasti.

@mornar eto ti svakodnevno dokazuješ da si potpao pod uticaj AV nastupa na TV. Možda nisi želeo, ali ti je usadio u glavu da su žuti uništili sve. Prosečan penzioner tvrdi da pre AV nisu ni primali penzije, a da je PDV skočio sa 18 na 20 se baš niko ne seća.

Ne znam, mislim da neću da izađem. Neverovatno je da ne može da se pojavi niko u ovoj državi da bude političar i kulturan. Sve se pretvorilo u rijaliti. Vokabular pozajmljen iz rijalitija. Kad pogledam skupštinu vidim ludnicu. Vladajući se ponašaju kao ugroženi od bezakonja ove države a opozicija pred teškim nervnim slomom. Nigde gospodina a svi sa kravatama.
Gresis, pojavila se Tepicka, anonimna i ubija ih u pojam ali izgleda ne odgovara jer je sa Djilasom jel da? A Djilas lopov! A ako bi se ustanovilo da je pokrao kutiju sibica samo, mislis li da bi ga AV jos pustio da hoda ulicom?!

Sve koji nisu izasli pretvaraju u njihove glasove a prost primer KADA SKUPLJAJU SIGURNE GLASOVE MNOGI SE PITAJU STA CE IM TO ILI OVI IZ DRZAVNIH PREDUZECA KAZU MI SMO MU POTPISALI ALI KADA BUDU IZBORI MI CEMO DA GLASAMO ZA DRUGOGA. Ma to mnogo lepo zvuci ALI IMA RAZLOGA ZASTO JE TRAZIO TVOJ POTPIS I PRISTUPNICU I BROJ LICNE KARTE .Oni sve savrseno kontrolisu i nista ne rade slucajno a skenirali su sve cake iz raznih zemalja sta je medijski produktivno a sta ne kao i nacine kako da manipulises sa primitivnim narodom. Komsika mi je neuropsihijatar i skolska drugarica isto mozda i najbolji u Podunavskom regionu a trebalo bi da im vidite IZRAZ LICA KADA POMENEM VUCICA a napominjem zene su eksperti iz oblasti NEUROPSIHIJATRIJE

Dobra je Marinika, samo što je još rekao bih zelena za politiku. Nisu Srbi još dorasli da im vođa bude i lepa i mlada i žena :)
Prvo sam mislio da neće da diraju nikoga jer tako sebi prave odstupnicu. Koliko su se nazlili, sada sam siguran sam da bi Đilas visio kada bi mu našli neku malverzaciju. Dulića su osudili jer su Slovenci prvo krenuli da postavljaju optički pa tek onda uplatili taksu od 14.000€. On je usmeno rekao Drobnjaku da im dozvoli radove pre uplate. Za to su osudili i Drobnjaka pa pošto se pokazao podoban, nikom ništa.
Koliko su žuti pomagali svoje prijatelje? Npr, Pink je bio najveći poreski dužnik i večito u dubiozi iako je Žeks sa Đilasom bio kućni prijatelj. Čak je ugasio PinkMK jer nije imao plate da isplati. Danas Žex isplatio sve, napravio grad i kupio novu flotu.

Taj Zex je uz svaku vlast godinama unazad. Sto se Marinike tice nit je tako mlada, nit nova, a ima i malo putera na glavi. Nego dobro, ko ga pa nema? Sto se lopova, kradja i sudjenja tice kazu da vrana vrani oci ne vadi.

Zorane, Zorane, pa zar ti ne pratis na casu, nikad toliko para nije drzava imala!
Ne mozemo mi zamisliti koliko smo jaki!
@savopunck
Mislis li da je resenje ne izaci? Resenje bilo bi jedino ako bi izasli 90% tek onda bi puko, sto sigurno ni u ludilu nece se desiti.
Svi smo se zasitili svakakvih govnara pa ne izlaskom na izbore samo doprinesemo daljoj pobedi ovakvim nistarijama! Njihovi izlaze u 90% a ostali koji ne glasaju za njih mozda u 20% pa onda i ne treba se cuditi kad presisa sve ostale.!
Pratim ja ali nisam redovan.Najbolje su one pare iz helikoptera.Da znaš da sam se i ja prijatno iznenadio.otkud nam toliko para.A ja godinama mislim da smo golje.Mislio sam da ne glasam za SNS ali sad se dobro razmišljam :ppozdrav:

Slusao sam Radulovica ovih dana, pametno zbori, ne znam kakav mu je karakter...
al to se najbolje vidi kada mu das vlast
Djilasa nisam volio jos iz doba zutih ali trenutno je i on bolja opcija od ove... ovakvu masineriju niko nije imao niti ce imati a to je trenutno najvaznije razbiti.... Kao sto su dosli jer je narod glasao protiv Tadica, tako moraju i otici da se glasa protiv njih, zalosno ali to je trenutno jedina opcija
Trenutno pod ovim uslovima ja sam za bojkot

ZA DEJU I PEET kica Vas dvojica nemate svoj STAV JA SAM VAM REKAO JEDINO RESENJE medjutim posto vi ne zelite tim pravcem a svoju viziju resenja problema nemate ,a na izbore ne zelite ta izadjete sta onda drugari da vam kazem SMRDITE I PRDITE i nemoj da se zalite kada krenu CIREVI NA NERVNOJ BAZI a ceo grad je bio ispisan ne PRAVDA ZA ZUTE nego VAZELIN ZA ZUTE e sad ja sam rekao jedino moguce resenje a ako mislite drugacije OK ali nemojte posle da cvilite po drustvenim mrezama tudje vam suze ne pomogose

Djilas je vrsio funkciju gradonacelnika Beograda i nista vise i to je radio veoma dobro.
Podigao je ruinirani PKB da bude na svojim nogama koji su sad ovi dali za dzabe.
Njegova greska i greska DS je njegovo predsednikovanje strankom posle Tadica.
Toma je pobedio Tadica na krilima kampanje protiv tajkuna , a DS bas jednog takvog dovodi na celo stranke.

@mornar Glasao si za ovog radi promena jer si naivan bio i nisi razmisljao ko ce da ti vodi drzavu a dobro znas dokle su je doveli i ti ces sad da drzis lekcije oko izbora.
Sakrij se usima i nemoj se nalupetati glupostima!

za MONTOJU Moraju DA NASTUPE ZAJEDNO I SADA JE TOTALNO NEBITNO KO IMA PUTERA A KO NEMA SAMO JE BITNO DA DUSEVNI BOLESNIK ZAVRSI OVO JAHANJE PO NARODU i to je jedino sto je vazno za gradjane Srbije jer celokupno okruzenje je postalo nepodnosljivo 500 000 depresivnih ,narod je oboleo i psihicki i fizicki, mladji ljudi su u totalnoj apatiji razocarani ,povredjeni ,cela drzava poremecaj drustvenih vrednosti a svi bitni parametri u drzavi su negativni ili u padu A NA SVE TO VLADAJUCA GARNITURA SE PONASA KAO DA JE NAROD RETARDIRAN

za PEET kica Nisam glasao za Naprdnjake jer sam bio uclanjen tada u JEHOVINIM SVEDOCIMA a tebe bi zamolio samo vrskom prstiju zavati VAZELINA i kruznim pokretima trljaj oteceno mesto a moze i pravolinijski , i kada osetis blagostanje javi mi da ti dam dalje smernice i upustva a sve u cilju PROSVETLJENJA

Ima jedna fora u SAD - u kad na vratima neko zvoni i pojave se jedan od jehovinih svedoka i jedan crncuga a gazda izasao pistoljem u kojem ima 2 metka.
Znas kako ih koristio? Oba u jehovinog svedoka.😂
Tako da mazi ti sebi i usta i zadnjicu i budi u pripravnosti kad ti vodja trazi uslugu jer si ga doveo u poziciji da te stimulise kad mu dodje!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh