Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa npr ovo a mislim da je bilo i prije pretpostavki da cete crveni doci ali nemogu sad da trazim

trajni digitalni trag, može se vrlo lako desiti da će jednog dana mnogima od nas biti malo dva oka za plakanje... Verovatnije je da ćemo mi "crveni" nahebati, ali ko može sa sigurnošću reći da za par godina ili decenija ekipa iz suprotnog tabora neće posetiti, recimo, kuću u ulici Uče Zekovića broj 14...?

Hajde onda ti, hrabri nepolupani čoveče, odgovori na pitanje na koje mesecima niko od vas "gospodara istine" ne ume da odgovori - https://poljoinfo.com/threads/chat-8.17773/page-68#post-1474253

Kako to da, od "crvene okupacije" oslobođena Srbija, u kojoj više ne vladaju Zagorac i njegova klika već Srbi koji se krste sa tri prsta i slave slavu, ne može da postigne nivo razvoja i proizvodnje koju je imala u doba SFRJ?

Biće da se varaš. Ako nije problem ,molim te da se portrudiš da pronađeš gde sam to napisao i da citiraš.
То би већ трајало а мене искрено мрзи,док год имамо такве као тебе и колегу,ми ћемо мирно да спавамо а ви водите рачуна о тим стварима и помно пратите клипове по јт,и обавезно гледајте Отписане (y) Ја ћу ти рећи па да завршим са тобом и са колегом,мсм да сам и претерао јер ипак сам рекао одмах шта сам имао,БИЛО,И НИКАД ВИШЕ.
пс промените некад руке,кад гледате Битку на Неретви,упала зглоба је зезнута како Балашевић рече.

Nije valda da si zaboravio šta si napisao da ćeš čoveku sa 'svojima' ići na konkretnu adresu, odnosno kućni prag..
Takođe i da će proplakati što ozbiljan posao ne prepusti 'ozbiljnim' ljudima..

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Secam se 90 godine pre nego sto je ova zapadna fukara razbila veliki Sovjetski savez svi stranci su imali izlaz u grad do 22 h a jedina nacija koja je imala izlaz celu noc je bila Jugoslavija a tada smo bili kao Svajcarska puni i prepuni i hotel ogroman to samo Rusi prave takve holove a bila popularna pesma JA MARJACKA TI MARJAK JA RIBACKA TI RIBAK a ja sam sa 6 dama za stolom sve TOP MODELI a ono KAVIJAR,SAMPANJCI,PRSUTE ,SKAMPI DIMLJENE PERVERZIJE 100 KARANFILA BALERINE NA PODIJUMU mi smo bili POCASNI GRADJANI gde god smo se pojavili CEO ISTOCNI BLOK JE MASTAO O NAMA oni nisu mastali o Holandiji ili Engleskoj a imali smo crven tepih i u ostalim zemljama istocne Evrope a Afrika i Azija ljudi su nas obozavali a kakve firme smo imali koje su pravile nemoguce po svetu kakve strucnjake a danas moj predsednik otvara fiskulturnu salu u nekom selu sa 12 djaka ,kakve brane hidroelektrane puteve,hotele,tenkove,avione,vojne baze,automobile,autoputeve,pruge samo raketu sto nismo lansirali na mesec i sada SVE TO STO SAM VIDEO I DOZIVEO DA MI NEKO OBJASNI DA NISAM DOBRO VIDEO I DA JE TO BILA FATAMORGANA

Pa npr ovo a mislim da je bilo i prije pretpostavki da cete crveni doci ali nemogu sad da trazim

trajni digitalni trag, može se vrlo lako desiti da će jednog dana mnogima od nas biti malo dva oka za plakanje... Verovatnije je da ćemo mi "crveni" nahebati, ali ko može sa sigurnošću reći da za par godina ili decenija ekipa iz suprotnog tabora neće posetiti, recimo, kuću u ulici Uče Zekovića broj 14...?
Postoji opcija za pretragu po članu i temi - nemoj da te mrzi.

То би већ трајало а мене искрено мрзи
OK, onda ću ja odgovoriti umesto tebe - Srbija je u lošijem stanju nego pre 30 godina zato što je nacionalizam najniži oblik društvene svesti, a vi nacionalisti koji ste se dočepali državnog kormila ste gomila umišljenih nesposobnjakovića.

Nije valda da si zaboravio šta si napisao da ćeš čoveku sa 'svojima' ići na konkretnu adresu, odnosno kućni prag..
Takođe i da će proplakati što ozbiljan posao ne prepusti 'ozbiljnim' ljudima..
Nepismen si.

E moj Mornare, te tvoje ribe sa karanfilima su skupo placene. Tekle su reke krvi i pre i posle njih. I tebi je pojam jer si sedeo sa ribama i jeo karanfil?

ZA AKI ja Aki druze cvece je dekoracija a sampanjac se pio iz stikle a veruj mi da nikakva krv nije prolivena a kakvo je to druzenje bilo PA TO NEMA NI MEDJU JEHOVINOM SVEDOCIMA

за почетак пошто се примети твоје знање се своди узмем тастатуру излупам пар фраза запалим публику типа морнар велики ти успех шта има сељаци да се разумеју у револуцију у идеју то је ипак за интелект попут твог Радету си одма на почетку реко где му је место то је звучало јако педерски .твоја идеја је била разбуцаћу их не једног него седам осам знаш ону народну ДОБАР УЧИТЕЉ је онајко може друге научити чак и оно што ни сам не уме

Мачва да знаш у семптембру 1942 Шабац су поново освојили немци од устаника у град је доведена чета усташа који су водили мушкарце у логор у сремски јарак толико о твом знању

то што ти излупаш пар линкова које вероватно шаљеш и на другим сајтовима ниси ти имо појма да је коча и био у околини лесковца нема то никакве везе са рођенданом кажеш ј врло добро знам шта је исправно а шта није па то кажеш ваљда својој деци тако а остали требе да то закључе

Dali smo mi narod lak za manipulaciju i koliko smo laki dali razmisljamo svojom glavom i dali upotrebljavamo logiku pricam uopsteno za ceo narod dovoljno govori podatak da SNS IMA 800 000 clanova,da Jehovinih svedoka ima oko 150 000,da narkomana ima neznam broj ogromna je cifra ima tu i Hare krisna i adventisti ,i ko zna sta sve nema plus nevladine organizacije a 90 posto clanova ovih organizacija su psihicki posrnule osobe koje se hvataju za slamku i posto su dovedene u cor sokak bez izlaza traze spas u ovim organizacijama.Ja se nadam da medju nama na forumu nema posrnulih a ako ima necemo im okrenuti ledja pomocicemo tim ljudima da izadju iz problema i da pronadju pravi put put istine

које споменуо да је лењин носио паре носио је мржњу николин отац је убио његовог брата ја сам поставио питање како тај вагон није отишао на запад где је било пуно више и радника и образованих него у русији

Lak je narod za manipulaciju i to prilicno. Ne razmislja svojom glavom, a logika je cudna, ako moze tako da se kaze.
Kazes narodu da izadje na terase i da tapse i on to radi. Tom istom narodu kazes da izadje na iste terase i da udara u serpe i on to uradi. Samo se nadam da nekome ne padne na pamet da pozove taj narod na krovove zgrada da skace bandzi bez tregera.

Znači sad već menjaš ploču? Nešto si večeras manje drčan nego sinoć. Jesi li dobro, jel prošla temperatura?
Da li zaista misliš da ću da idem baš dotle da citiram svoj post i ispod njega tvoju domaštanu verziju, provokatoru raspali?

Мачва да знаш у семптембру 1942 Шабац су поново освојили немци од устаника у град је доведена чета усташа који су водили мушкарце у логор у сремски јарак толико о твом знању
Kome je to upućeno, @emigrant ili meni? Ja sam bio prilično precizan oko ustaša i Mačve, a ako ti ne razumeš šta znači reč 'nepozvani', slobodno se ubij.

то што ти излупаш пар линкова
Ja sam stavio linkove s nadom da će neko od čitalaca kliknuti i pročitati o kakvoj se vojnoj operaciji radilo, kako je došlo do odluke da se Leskovac bombarduje, šta se time postiglo itd.

Da nećeš možda da pravim clickbait linkove poput domaćih medija - NEĆETE VEROVATI kakav su uspeh postigli američki bombarderi!
To zaboravi - nisam ti ja kriv što si lenj i nezainteresovan.

Dali smo mi narod lak za manipulaciju i koliko smo laki dali razmisljamo svojom glavom i dali upotrebljavamo logiku pricam uopsteno za ceo narod
Vidiš valjda i sam.

Ti i pgp ćete nas prosvetliti?
Ne može se kancer prosvetliti.

како тај вагон није отишао на запад где је било пуно више и радника и образованих него у русији
Zašto je Rus otišao u Rusiju? Je l' to neka zagonetka?

Lak je narod za manipulaciju i to prilicno. Ne razmislja svojom glavom, a logika je cudna, ako moze tako da se kaze.
Da ilustrujemo...

Od soraba pita ne biva - biće da je ipak najpametnije koristiti 'odhebi je pola zdravlja' metodu i uživati u sitnim zadovoljstvima... .

Да видимо ко ће данас пустити сузу

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh