Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ona je davljenik. Pokušavala je da se spasi preko stranke. Vidiš sa je bila blagajnik a kad su došli novi tražili su sve. Nešto je dala, nešto odbila. Kada je videla da se udavila pomislila je da može da udavi i ekipu oko nje. Kao da niste radili u državnom preduzeću pa ne kapirate.
Prali smo noge gazdi, a onda je došao Tito i pobio gazde. Dao fabrike radnicima. E onda su se prale noge direktorima :D Peru se i danas.

za DEJU Nije ona davljenik DAVLJENICI SU MILION LJUDI KOJI SU OSTALI BEZ POSLA KADA SU DOSLI ZUTI ,DAVLJENICI SU HILJADE I HILJADE MLADIH LJUDI KOJI NAPUSTAJU SVOJU ZEMLJU DA BI PROBALI DA NAPRAVE NESTO OD SVOG ZIVOTA. A ovo je dno jednog drustva i sistema i za ovakve se neboj VRLO LAKO SE AKLIMATIZUJU U SVAKOM SISTEMU na sve su spremni a grizu savest nemaju

Ne kažem ja da je ok to raditi, niti kažem da bih to radio. Ali nisu svi sposobni da odu preko i da se spasu. Nekome i sendvič spasi glavu. Vidiš da narodne kuhinje ne kuvaju svaki dan. Majka bez noge, ona sa karcinomom. Više tužno nego za ukor.

E STA TI JE NAS NAROD JAGODINAC KAZE DAVLJENIK I MUKICA .A zamisli Jagodinac neki normalan covek da izjavu za neke novine iz neke oblasti i ova ostavi najruznije komentare ocrni te razvali te. Pa zamisli NOVAKA DJOKOVICA COVEK JE SVETINJA i onaj zadrigli DJuka parazit kada je tog coveka prozivao zasto mu je trener Hrvat .Zamisli jednu svetsku medijsku velicinu jedna masna fekalija da proziva po novinama.A pitanje je kao kada bi pitao coveka ZASTO TI JE ZENA HRVATICA ILI ZASTO TI JE ZENA MAKEDONKA.Valjda je zadrigli zeljan bilo koje medijske paznje pa nije bitan razlog I TIM CINOM JE HTEO DA POKAZE DA JE ON VELIKI PATRIOTA. E takva fukara je medju najbitnijim ljudima u rukovodstvu nase zemlje Zamisli koliko je ova ljudi ispljuvala 8 godina pljuvanja nije malo

To je problem koji iz vrha treba da se reši. Vladar će uvek da proizvede sirotinju koja će da ga služi.
Inače ti komentari ne služe pametnome. Pametni to ne čitaju. To čitaju budale koje sebi traže dokaz da su na pravoj strani. Đuka nije funkcioner zato što je pametan i popularan. On je u vrhu stranke zato što kvalitetno hvali vođu. Vulin to radi kvalitetnije pa je zato večiti ministar iako ne verujem da bi sakupio 10k potpisa podrške za kandidaturu. Zašto je Velja Ilić isteran iz ekipe? Nije sigurno zato što je hteo da krade. Ne možeš da kradeš a da u svom nastupu ne ponoviš bar nekoliko puta hvala ili svaka čast predsedniku. To je karta za svako napredovanje po Titovim modelu.

Ne znam da li ste videli fotografiju u antisrpskim medijima na kojoj se vidi ponavljanje istorije sa kraja devedestih. Otac vlada, sin sa kremom ovog društva.

Ali nemaju botovi fiksnu platu nego ima neko ko prati koliko su postova ostavili i sakupljaju bodove i sto vise bodova prikupi sto vise nahvali ove kriminalce sto urnisu drzavu i sto vise ljudi ocrni TREBALO BI BOLJE DA SE KOTIRA. Zamisli ima i KONTROLA koja to prati po drustvenim mrezama.Pa ovi autobusi sto idu po mitinzima ulazi na pola puta covek koji IH PREBROJAVA I PRATI SPISKOVE. Zasto je ovo bitno i interesna tema za gradjane Srbije. Zato sto sve te PARAZITE FINANSIRAJU GRADJANI SRBIJE,NEMOZE STRANKA DA IH FINANSIRA JER STRANKA NEMA REALNE IZVORE PRIHODA . .Sada je ova lujka dala 2 miliona dolara ili eura donacije ZA RAZVOJ I U CILJU PRONALASKA NOVE VAKCINE. Sve je otislo mnogo van kontrole.ZA DEJU JAGODINCA Kazi mi iskreno kada bi sad izasao na izbore i da ti na listi stoje 4 stranke SNS, DEMOKRATSKA,SPS I KOMUNISTI SA TITOM ZA KOGA BI GLASAO. Pitao sam bas tebe jer si iskren decko i izuzetno objektivan i znam da ces odgovoriti po savesti krajnje razumno

Imao sam prilike da razgovaram sa privatnicima koji su 90 tih godina vedrili i oblacili bili izuzetno uspesni imali radnike i kada su kasnije doziveli bankrot kazu Ja sa mislio u doba Slobe daje katastrofa da nemoze gore od onoga.Sada kada sam video STA OVI RADE VERUJ MI DA BI GLASAO ZA SLOBU DA BUDE DOZIVOTNI PREDSEDNIK.Ovo je sada osvrt na ekonomiju i poslovanje privatnika i to je istina da su privatnici mnogo bolje disali i funkcionisali tada nego danas .Moj nacin razmisljanja je JAK POJEDINAC JAKA DRZAVA medjutim danas je uglavnom SAMO JAKA DRZAVA. Ovo koliko je jaka saznacemo kada budemo saznali na insajderu koliki je spoljni dug jer sam mozda upotrebio pogresan izraz bolje da sam rekao JAKO VLADAJUCE RUKOVODSTVO a da je zanimljiv momenat za privatnike koji su bili na leru zadnja 2 meseca i tu prazninu bi trebala DA UBLAZI DRZAVA SA NEKIM SKROMNIM SRESTVIMA dali rekose 250 eura ALI KAKO GOD PRIVATNICI NISU RADILI, NISU RADILI NI POREZNICI A PRIMALI PUNU PLATU,bice zeljni privatnici da zagrebu nesto A BICE ZELJNI I HARACLIJE DA ZAVATE NESTO KRENUCE DRZAVA AGRESIVNIJE U NAPLATE DUGO NISU HARACILI A NAVIKLI SU NA DNEVNU DOZU PRILIVA KAO OVI IGLASI NA HEROINU

Ne znam kako vi ljudi razmišljate ali nam izbori nikako nisu potrebni.Prvo-koštaju a i poprilično nas je korona finansijski iscrpila /mislim na državu/ a još ima zaraženih.Ni jedan argument uprilog ne ide.Neka ostane sve kako jeste do sledećeg proleća i onda lepo izaći na izbore i gotovo.

Како иде оно: "Ко с' ђаволом тикве сади..."?

Ја то апропо жене из клипа.

Ne znam kako vi ljudi razmišljate ali nam izbori nikako nisu potrebni.Prvo-koštaju a i poprilično nas je korona finansijski iscrpila /mislim na državu/ a još ima zaraženih.Ni jedan argument uprilog ne ide.Neka ostane sve kako jeste do sledećeg proleća i onda lepo izaći na izbore i gotovo.
Pa zar vodja nije rekao da smo u ekspanziji?

Mora se na izbore što pre da se ne zaborave 100€ i 4000din za penzionere. Mnogo će da bude ponovno davanje a korona nas udaljila od Jovanjice, Krušika i ostalih brljotina. Već vidim da će do nove godine izgleda i korona da bude teška brljotina.
100€ ako potrošiš u marketu, 20% se odmah vrati državi. Od ostatka takođe ide državi kroz PIO, socijalno, porez na dobit, porez na platu. Malo šta se ne vrati u kasu. Ako kupiš naftu za 100€, 64€ odmah vratiš državi. Najbolnije je ako kupiš 100€ i gurneš u slamaricu. To se teško vrati u državnu kasu.
Od svih ponuđenih znam sigurno da nebih glasao za AV i za Milosevica.

Prvi put na svetu desilo se da je Twitter bio primoran da istraži i obriše 8.000 bot duplih naloga koji su bili povezani sa vladom Srbije.

Mora se na izbore što pre da se ne zaborave 100€ i 4000din za penzionere. Mnogo će da bude ponovno davanje a korona nas udaljila od Jovanjice, Krušika i ostalih brljotina. Već vidim da će do nove godine izgleda i korona da bude teška brljotina.
100€ ako potrošiš u marketu, 20% se odmah vrati državi. Od ostatka takođe ide državi kroz PIO, socijalno, porez na dobit, porez na platu. Malo šta se ne vrati u kasu. Ako kupiš naftu za 100€, 64€ odmah vratiš državi. Najbolnije je ako kupiš 100€ i gurneš u slamaricu. To se teško vrati u državnu kasu.
Od svih ponuđenih znam sigurno da nebih glasao za AV i za Milosevica.

Prvi put na svetu desilo se da je Twitter bio primoran da istraži i obriše 8.000 bot duplih naloga koji su bili povezani sa vladom Srbije.
Nije valjda da ćeš izaći na izbore?

Zorane, Zorane, pa zar ti ne pratis na casu, nikad toliko para nije drzava imala!
Ne mozemo mi zamisliti koliko smo jaki!
@savopunck
Mislis li da je resenje ne izaci? Resenje bilo bi jedino ako bi izasli 90% tek onda bi puko, sto sigurno ni u ludilu nece se desiti.
Svi smo se zasitili svakakvih govnara pa ne izlaskom na izbore samo doprinesemo daljoj pobedi ovakvim nistarijama! Njihovi izlaze u 90% a ostali koji ne glasaju za njih mozda u 20% pa onda i ne treba se cuditi kad presisa sve ostale.!

Poslednja izmena:
JEDINO RESENJE KOJE POSTOJI Svima je savrseno jasno da naprednjaci nisu pobedili zato sto su imali dobar program ili sto su imali viziju ili sto su uzivali odredjene simpatije u narodu. Oni su pobedili samo zbog jedne jedine stvari a to je da su se DEMOKRATE TOLIKO OGADILE NARODU TOLIKO SU RUINIRALI I DRZAVU I GRADJANE DOTAKLI SMO DNO i narod je samo zeleo promenu NEVAZNO KO CE DOCI SAMO DA BUDE BILO KAKVA PROMENA .Posto tada i nisi imao opoziciju radikali pukli SPO se ugasio a bilo je tih malih demokratskih stranaka mnogo i grobar i budzati su to VESTO ISKORISTILI i preokrenuli u svoju korist. Sta i kako su radili svima je poznato ALI JE PSIHOPATA USPEO DA PRIVATIZUJE JEDAN DOBAR DEO SRBIJE I DOSLOVNO RADI STA ZELI A DA NIKOME NE POLAZE RACUNE. Posto je to otislo mnogo daleko da ne kazem duboko jedino moguce resenje je da izadju svi i glasaju za Djilasa jer drugog kandidata nema. Bitno je samo da se sruse a SNS bez Vucica je mehur od sapuna raspasce se kao demokrate bez Djindjica.Kada bi se to uradilo normalno za godinu dana na sledecim izborima islo bi se na rusenje Djilasa jer je to jedino solomonsko resenje u ovom momentu. Znaci nista bojkot napraviti situaciju da vade oci jedni drugima je ako sada dusevni bolesnik ne odleti bojim se da ce ostati dozivotni je nepriljatelje nema sve politicke gnjide je kupio i ucenio i veliki deo gradjanstva i privatnike i tajkune i krimose sve reketira i drzi u saci A CINI MI SE DA JE NAROD POCEO DA PUCA DA MU KRECE PENA POLAKO NA USTA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh