џвала матићу пишти је био узор петар стамболић кажу да су се комунисти босне срема западне србије више бојали њега него руса и шваба што се тиче жена а реално да нас није водио такав увлакач вероватно и неби се појавио милошевић и срби га заволели
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo druže vrlo kratak odgovor.Moj sistem je da je nama dobro pa makar vladar bio i Kunta Kinte.Znam šta si hteo time da kažeš-tu si u pravu.Sve je meni jasno.A da li si se upitao,zašto je to tako bilo.Evo jedno lako pitanje, kad saznaš odgovor kolega već će ti se dosta stvari kazati. Koliko je od 1945 do 1991 godine bilo predsednika vlade ( SIV-a) iz Srbije u Jugoslaviji?
Nemam ja šta da se upitam, komunizam, kao jedini gori sistem uređenja od nacizma zasniva se na nipodaštavanju i gušenju lažnog nacionalizma kod većinskog naroda( ako se radi o multietničkoj državi) i preventivno se bori protiv istog. Kod komunista nema bolesti, pandemija, gejeva, lezbejki, problema... Samo Potemkinova sela i stalna raspodela propalcima tuđe imovine...Evo druže vrlo kratak odgovor.Moj sistem je da je nama dobro pa makar vladar bio i Kunta Kinte.Znam šta si hteo time da kažeš-tu si u pravu.Sve je meni jasno.A da li si se upitao,zašto je to tako bilo.
Da ponovim, imaš 'Dnevnik 1941-45', od Dedijera, pa sam istraži verodostojnost. Imaš tamo još dosta sličnih dokumenata.Мирости, без икакве пристрасности ћу написати ово: факсимил овог документа ми технички изгледа сувише уредан за нешто писано изаканом машином "на положају", у сред рата. На страну сам садржај, који ми је надреалан. Не тврдим да није аутентичан документ, али изазива сумњу.
Ovaj avionski snimak sto sad vidis je star 3-4 god, a moze da se vidi i starije 2012-13 god.Kako da vidim kad su azurirani podaci na geosrbija sajtu? Konkretno, na nekim svojim njivama vidim poklapanje posejanog useva sa granicama koje su iscrtane a negde vidim da se ne poklapa.
@dejja‘89-te sam kupio auto ‘77-mo godište za 300DM a imao sam platu blizu 1.000DM preko omladinske zadruge. Tada je bilo smešno kupiti polovan auto.
Tadašnji odnos plate i vrednosti automobila danas imaju retke države EU, USA, Kanada i Australija. Mi smo tada otprilike bili Australija.
Da li sam bio veći Srbin tada? Nisam, danas sam najveći Srbin no ikada i to u Srpskoj državi. Da li mi je za to puno srce kad danas za 300DM od 600DM plate mogu da kupim kantu staru 30+ god? Ma prepuno mi je srce, dajte zastavu da mašem
Већина овде мисли да су у време СФРЈ све фабрике створене,а нико не спомиње да је Там пренесен у Марибор из Краљева,да је постојала фабрика камиона у Краљевини,6 фабрика авионских мотора итд.Evo i verodostojnog dokumenta u vezi srpskog pitanja kod komunjara..
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Šta smo dobili nacionalizmom-samo zlo.90-ih su u crkve poćeli su da ulaze oni koji do tada nisu znali ni da se prekrste a neki od njihovih sunarodnika su jahali popove i rušili crkve-ONOMAD.Ja sam Srbin iz Banata.91-e sam mobilisan jer su Srbi iz jednog mesta iz uže Srbije odbili pozive.Mi smo pridodati Pančevcima.Bio sam na funkciji oficira računača u bateriji VBR-a.Svi moji računači su bili po nacionalnosti RUSINI.U mojoj bateriji je zastavnik bio aktivan vojnik-Hrvat.U bateriji je bilo i Mađara.Nemam ja šta da se upitam, komunizam, kao jedini gori sistem uređenja od nacizma zasniva se na nipodaštavanju i gušenju lažnog nacionalizma kod većinskog naroda( ako se radi o multietničkoj državi) i preventivno se bori protiv istog. Kod komunista nema bolesti, pandemija, gejeva, lezbejki, problema... Samo Potemkinova sela i stalna raspodela propalcima tuđe imovine...
Za Mornara da odgovorim, kod mene u Krčedinu za vreme WW II bilo je i pripadnika JVuO, i nedićevaca i usraša, i crnih i crvenih. Nije tačno da nije bilo, samo su pobednici napisali svoju izmišljenu istoriju...Nismo se mi složili ko je koga oslobodio, to si ti umislio u svojoj glavi pa nas ubeđuješ kao Car Vaginousti da imamo najveći rast tj najmanji pad, mi smo maloumni pa verujemo...Cenim tvoje mišljenje oko voćarstva i generalno poljoprivrede, čak i nešto oko ekonomije, o istoriji i pravopisu nemoj , svega ti...
Kako da ukljucim? Stigao sam do osnovne karte- ortofoto i dalje ne vidim da ima nesto.Ovaj avionski snimak sto sad vidis je star 3-4 god, a moze da se vidi i starije 2012-13 god.
Kad ukljucis stariji( Ortofoto 40cm 2011-13) to je pravo stanje medje, bez obzira koji ti je usev bio.
@dejja
Ja kupio '91 fiću iz '82 za 1500DM, malo bolji primerak. Plata pripravnička 800DM. Koje je tvoje vozilo koštalo 300? To nešto mnogo jeftino za tada..
Да сам истражим веродостојност? Па то ни много стручнији, по много других историјских тема нису успели. Ја могу само да заузмем гард скепсе према свему и не верујем никоме.Da ponovim, imaš 'Dnevnik 1941-45', od Dedijera, pa sam istraži verodostojnost. Imaš tamo još dosta sličnih dokumenata.
Jel' možda misliš da nije rađeno po ovakvim uputstvima? Nije logično a?
Pileće pamćenje kod Srba je uvek bila dobro negovana veština.