The only thing necessary for the triumph of evil is that good men do nothing, te sam morao da se ulogujem. Ujedno se izvinjavam nežnim dušicama ukoliko im moje pisanije udari na ego i sujetu, ali krivo sedi, a pravo besedi...
Nemam ja šta da se upitam, komunizam, kao jedini gori sistem uređenja od nacizma
Iskreno, nemaš ni čime da se upitaš... Mozak ti je očigledno neukaljan mišlju, a pun samopouzdanja - jesi li uopšte svestan šta si napisao?
Na stranu to što ne barataš osnovnim znanjem... Naspavaj se, hidriraj se, a onda izdvoj tri minuta i probaj da se koncentrišeš -
Najdobronamerniji savet ti je da se držiš onog što znaš (poljoprivreda) i tu daješ svoj javni doprinos, a da se maneš politikologije i istorijskog revizionizma jer se nepotrebno kompromituješ. Između 1920. i 1950. godine se mnogo toga desilo na našim prostorima, a kako danas svi ostavljamo trajni digitalni trag, može se vrlo lako desiti da će jednog dana mnogima od nas biti malo dva oka za plakanje... Verovatnije je da ćemo mi "crveni" nahebati, ali ko može sa sigurnošću reći da za par godina ili decenija ekipa iz suprotnog tabora neće posetiti, recimo, kuću u ulici Uče Zekovića broj 14...?
Tako da, GoPro u ruke i pravac na njivu, a ozbiljne teme ostavite ozbiljnim ljudima.
Evo i
verodostojnog dokumenta u vezi srpskog pitanja kod komunjara..
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Jasno mi je da ste vi četnici glupi i besramni, ali kako bi bilo da se makar dogovorite šta ćete da objavljujete? -
https://sr-rs.facebook.com/ravnogorska.istorija/photos/данас-се-на-фејсбуку-појавила-наводна-објава-комунистичке-партије-из-1944-која-н/1606227012759460/
Ah, da - Sorabi ste, pa su dogovori i dugoročno planiranje za vas nepoznanica.
Uf kako okrutno naredjenje i apsolutno
. Dali je autentican dokument?
Naravno da nije (pogledati gornji link).
На страну сам садржај, који ми је надреалан.
Lepo je videti da ima i "ćiriličara" koji se ne hvataju na bućku.
Da ponovim, imaš 'Dnevnik 1941-45', od Dedijera, pa sam istraži verodostojnost. Imaš tamo još dosta sličnih dokumenata.
E, 'aj' pošto si već "čitao" to, daj nam par brojeva stranica na kojima se nalaze ti dokumenti koje pominješ -
http://znaci.net/00003/745.php
Већина овде мисли да су у време СФРЈ све фабрике створене,а нико не спомиње да је Там пренесен у Марибор из Краљева,да је постојала фабрика камиона у Краљевини,6 фабрика авионских мотора итд.
У данашњем времену је веродостојан приказ у свим селима,куће и домаћинства тих комуниста који су после рата узели правду у своје руке и давиле жене и људе по подрумима и узимали усјеве,земљу,све те куће и домаћинства су данас ил угашена ил пред гашењем.У мом селу 90 посто.То за дављење у подруму једне задруге знам сигурно,да би се нашао кукуруз.Тако да свако нормалан ће рећи да се добро живјело од 1980 до рата,а то је дебело време кад су се упумпавали кредити у Југу.И на крају дошао ђаво по своје.
Ma važi -
https://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn....=a70152e44774d788eaf3f3d5f7f19a9e&oe=5ED29BB6
— "Ustaški pokret u hrvatskim krajevima", službeno glasilo KPJ
Proleter iz prosinca 1932.
Evo sa kim su sarađivali komunisti i koga su podržavali...
Tad je KPJ radila po direktivama iz SSSR, a na njenom čelu je bio Milan Gorkić kojeg je NKVD kasnije likvidirao - druga se pesma pevala kad je Tito postao šef i organizovao nezavisno finansiranje partije (jedina KP u Evropi koja nije zavisila od novca iz SSSR je bila KPJ pod Titom)...
EDIT: Eh, da, zaboravih - i Šešelj je na taj isti način podržavao Aliju Izetbegovića -
https://www.kurir.rs/vesti/politika...aliju-oca-muslimanske-nacije-citajte-u-kuriru - pa su opet mnogi od vas svršavali na Šešeljeve govore i glasali za njega.
Uz Šešelja, u odbranu Izetbegovića stao je i SANU, čiji su članovi u pismu 1986. tražili oslobađanje iz zatvora svih osuđenih u „sarajevskom procesu“ iz 1983. Među potpisnicima bili su, između ostalih, Dobrica Ćosić, Matija Bećković i Kosta Čavoški.
@mornar, i ti brate previše lupetaš, a i svi se generalno (što pomenu član Zorge) palite k'o šibice, nego, Jozo, daj vode...