Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto ima dosta kriticara i tesko je izvuci i najmanji detalj iz istorije sve same kritike ja bih pitao sve prisutne na forumu a kojima su predci nisu bili komunisti DALI ODOBRAVATE STO JE ULICA CRVENE ARMIJE U BEOGRADU ZAMENJENA DA SE ZOVE BULEVAR ZORANA DJINDJICA

Teško pitanje. Ipak je Crvena armija oslobodila veći deo balkana, a opet i Zoki je bio vizionar, dao svoj život za ideale koji izgleda nisu bili loši. Jedino što je kratko vodio ovu zemlju pa nismo mogli puno ni da osetimo njegove planove i smernice.

Evo odmah ti odgovaram(pitanjem):
Dali ti smatraš da je ikog iz trenutne i prošle vlasti uopšte briga za tvoje i moje mišljenje po tom konkretnom pitanju?
Jeli se narod pitao kada je nazvana po crvenoj armiji?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Ч овек кад изгуби тешко може да призна ми као народ смо упропастили цео век милионе људи територије због идеје југославије , комуниста не може да буде србин још од дрезденског конгреса само ми то нисмо сватили колико је југа ваљала види се из њихохова два највећа пројекта

Niste ni vi u prvoj mladosti sluzili izgleda. Ja sam bio u Moroviću 2001 u decembru, jedno veče svečana večera u vili, bilo prepariranih životinja prilično. A puna i hladnjača upucanih krmadi.

Ajmo sada ovako glavna ulica u Smederevu je bile 50 godina MARSALA TITA a posle 50 godina je promenjena u KRALJA PETRA. Moze li neko da mi objasni posto ja postujem sve istorijske cinjenice GDE JE ISTINA

Ajmo sada ovako glavna ulica u Smederevu je bile 50 godina MARSALA TITA a posle 50 godina je promenjena u KRALJA PETRA. Moze li neko da mi objasni posto ja postujem sve istorijske cinjenice GDE JE ISTINA

Treba jednom da se stane sa zamenom imena ulica, hala, stadiona... napravi novo pa daj ime onoga trenutno omiljenog... bole narod uvo kako se nešto zove, možda nekom u početku nešto para uvo ali se navikne... u NS stadion oduvek bio "Stadion Vojvodine" sad je "Karađorđe" zašto jbte, pa napravi novi lepši, bolji pa mu daj ime kako hoćeš... Čak bi i ulice Maršala sve ostavio (kako god ja mišljenje imam o njemu) a napravite nove bulevare pa nek nose ime Kralja... @mornar na kraju uopšte nije bitno gde je istina je kod nas svako ima svoju istinu, bitno je ne menjaj nego gradi pa daj "svoje" ime.

za ACU RAICA Aco vidim da ti je ostala misao da je Djindjic ostao da bi mozda nesto napravio.Ali posle likvidacije si imao prilike da se uveris da je njegovo okruzenje bilo opako pa dali si razmisljao da bi Djindjic sam napravio nesto sto je izuzetno tesko ili smatras da bi se Ceda narkoman ,onaj pijani iz Cacka Velja ili Mladjan Dinkic i da ne nabrajam nase svetinje dali mislis da bi se oni promenili ili mislis da ih Djindjic nije provalio kakvi su talenti kada ih je primao u stranku

Mornar smanjio slova, pa mi nekako milije sad da čitam iako se retko šta slažem :D
@mornar - Premotaj video na 27:43 pa pogledaj šta kaže o Kosovu, a u celom intervjuu nema ni jedne rečenice u kojoj traži grešku lopova pre njega kao što to danas radi AV svakodnevno. Vidi na kraju i stav o ambasadorima koji bi da se sastaju sa premijerom države. To danas gledamo svakodnevno.

Марчета није истина за стадион кад су га направили јевреји и срби стадион се звао карађорђе све до 1941

ZA DEJUU Da ne pricam ja nista pitaj ljude koji su verovali u njega a odgovorice ti iskreno jer nisu zaslepljeni normalni i skolovani ljudi kao Momo Saric odakle se finansirala stranka a svi ljudi koji su verovali u njih ce ti odgovoriti isto i tu se sve gasi nema sta dalje da se prica a pitaj u svom gradu clanove demokratske stranke sta su radili u Segedinu nekoliko dana pre izbora i koje dolazio iz Amerike da ih obucava i koje sponzor otpora i koje sponzor nevladinih organizacija i sekti A TO KO JE STA REKAO MI NIJE TOLIKO INTERESANTNO ,MNOGO ZANIMLJIVIJE JE KOJE STA URADIO

Марчета није истина за стадион кад су га направили јевреји и срби стадион се звао карађорђе све до 1941

Ma ok onda ovi pre nisu trebali da menjaju, poenta je u tome ako nešto neko napravi neka mu i pravo da i nazove nekim "svojim" imenom. A ovi neki sledeći da ne menjaju odmah imena čim se dočepaju vlasti nego neka grade pa novim građevinama daju "svoja" imena.

Kažem ja kolegi, pokrajinski sekretar zdravstva(onaj sa naočarima što mljacka na konferenciji) ima u dosijeu nagodbu sa sudom o priznanju krivice za falsifikovanje lekarskog uverenja. Evo ti link, pa vidi sam. A on kaže”ja to neću da gledam, to su anti Srpski novinari i hoće da unište čoveka koji rizikuje život da nas spase od korone da bi nas korona pobedila”.
To si mi i ti @mornar sada rekao. Ti nećeš da kvariš svoja saznanja niti da rizikuješ da ti oči vide istinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh