Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je ovde što se tiče izbora bila PRO NACIONALISTIČKA ideja ostrašćenog glasačkog tela!!!!
......
Sve te nacionalističke ideje mi se gade!!!!...
Националистичке или шовинистичке? ...Јербо су та два термина почели да изједначују у последњих пар деценија и то не само код нас.

Bogumi sad mi bia došo komšija
Veli on RČKOVI mu napali djetelinu sve izbušli, on i ćeo oćerati gumetine kakvu potpalio a oni išli u rupe pa se smiju
Opasan je to INSAN veli on pamti dje mi jegnoč jedan za muda skočio ćio da ga uije
Ima tome siguurno trijes i pet godina još mi se muda nisu bila ni okesala
Nego on došo mene da upita da mu dadnem ulja starog da potpali urupi da iz izgoni vatrom i dimom!!
Dao sam mu ulje čekam da ga jope UIJE

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Hahah, kod mene su neki nabijali u rupe kocanjke ili kako ih ko zove, od kukuruza kad se okruni pa ono sto ostane, ne znam drugacije da objasnim.
Ima svakakvih likova

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Da li neko zna zašto mi se na telefonu Android video vidi odlično čim ga postavim na Yuo Tube canal on postaje mutan??

Bogumi sad mi bia došo komšija
Veli on RČKOVI mu napali djetelinu sve izbušli, on i ćeo oćerati gumetine kakvu potpalio a oni išli u rupe pa se smiju
Opasan je to INSAN veli on pamti dje mi jegnoč jedan za muda skočio ćio da ga uije
Ima tome siguurno trijes i pet godina još mi se muda nisu bila ni okesala
Nego on došo mene da upita da mu dadnem ulja starog da potpali urupi da iz izgoni vatrom i dimom!!
Dao sam mu ulje čekam da ga jope UIJE

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Hrckove se rjesava drugacije, cisterna sa vodom (creina) i 60-70cm duga armatura moze i setica , a moze i deblja. Prikopcas crijevo na cisternu i stavis na rupu i pustis polako da curi unutra , treba jedno 200-300 litara vode i onda izlaze , ima nekoliko rupa , kako je mokar i osamucen samo ga malo potapses po glavi sa armaturom i gotovo. Ja prije i otac za nekoliko sati sredili jedno 12 komada i ocistili djetelinu;)
A tako sam izlio i nekoliko lisica iz jedne rupe ali drugom prilikom ;)

Da li neko zna zašto mi se na telefonu Android video vidi odlično čim ga postavim na Yuo Tube canal on postaje mutan??
Мутан (ниска резолуција, типа не више од 360п) увек или се после неког времена поправи? Нисам неко ко аплоудује, али сам скапирао да свеже окачени клипови на Јутјубу, одмах после објавњивања, буду у ниској резолуцији, а потом, када сам Јутјуб уради некакво рендеровање, оптимизацију или шта већ, тај видео буде доступан у вишим резолуцијама (тј. не буде мутан).

Probao sam ponovo sam ga uplodovao na you tube i popravio se.Na kvalitet snimka non stop piše automacki,ne mogu promeniti rezoluciju.

Kada kreneš upload, trebao bi da te pita kakvu rezoluciju želiš da otpremiš ili ima u podešavanjima gde se genaralno podesi koju rezoluciju da uploaduje zbog potrošnje podataka. Možda ti uploaduje u 144piksela. Ne znam kako ide podešavanje kod androida, kod mene sam podesio da reprodukcija ide automatski a limit na 360p. To mi je sasvim dovoljno za displej mobilnog, štedi protok i bateriju. Kod uploada šaljem u 720p, mada se uvek trudim da upload radim na wifi.

Ово је 50+цм суво као барут.
c0a4f0c48c0f92bed5b7b5baff78c684.jpg

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Читам коментаре на неки он-лајн чланак наших новина и један лик коментарише фотку човека који се помиње у чланку и још једног типа (иначе, ни један од њих није интелектуални капацитет) и пише: "...погледи су им неукаљани мишљу..."

:ROFLMAO:

Са'рани их начисто!

Večeras su kod nas ukinuli ograničenje da se ne smije prelazit opštinske granice,sad možemo da idemo po celoj SLO.U ponedeljak se otvaraju vrtovi od gostiona i opet mise u crkvama.Meni su najviše smetala ograničenja na opštine ostalo mi ne smeta jer nešto je istine sa ovim virusom ali da su info napuhnute JESU,nije sve tako kak prikazuju.

Dolijala posle 15dana spremanja zamke i preko 20 kokski pojedenih (u poslednjih 3meseca). Nanu joj j....

Zvao je tata svog prijatelja koji je lovac. Hoce je zivu, sta ce da radi ne znam. Da se ja pitam, do sada bi zavrsila nekome oko vrata.

Kaže mi juče Kinez na AliExpress-u, žao mi je prijatelju ali ne možemo da ti dostavimo paket jer vaša država funkcioniše po ratnim zakonima.
Sada sednem i vidim AliExpress standard shipping uklonio Srbiju sa dostave. Samo Srbiju, Kosovo i BiH. Dok npr za HU, SLO, IT, BG je isporuka 7-14dana, Hrvatsku i Makedoniju 14-28dana.
Iskopali smo najdublje rovove pa i prema braći iz Kine Ništa od moje jeftine maske, moraću da se izujem 100din po komadu u Benu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh