Evo ja te lepo i kulturno pitam da li bi pristao da radis kod nekog privatnika za 300 evra mesecno ali ti se ukinu raznorazne subvencije kao sto sad pticas
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Pricas kako neko tegli muda kad je neradan dan a ti na poslu sta radis, ako bi ti zalaganje u poslu kojeg radis bilo od 90% ne bi citao i pisao po forumu vec bi radio.
Zbog takvog zalaganja u poslu kojeg radis su mnoge institucije pukle u drzavi, jer su gledali samo platu, odmore, bolovanja, letovanje, beneficije itd.
Ja u svom poslu kad ga radim ne napravim sebi pauzu ni da pisam. Vec teram bar jos dva put okolo i ne pada mi na pamet ni srati na njivi kako ne bi vreme izgubio za razliku od nekih koji na poslu vise borave u klozetu kako bi pobegli od obaveza!
Ne pada mi na pamet sad u ovim godinama da se zaposlim za te pare a i ranije nisam hteo jer sam naviku pored oca stekao da radim u polju.
Nisam ni rekao da vama zaposlenima treba ukidati subvencije vec to da ste bili zavidni svakome ko je radio vise ha jer umesto da sebi napravite kalkulacije pravili ste drugima.
Vi zaposleni koji radite 10 ha ili nesto vise, na sav glas od ljubomore ste urlali kako su subvencije neporebne jer imaju negativne posledice po poljoorivredi.
Cela Evropa luda za vas i treba vas slusati kako pametujete jer vidis vi se razumete u poljoorivredu. Onda pored zaposlenja radite i poljoprivredu jer niko vam ne brani i borite se za svako dobro seljaka a ne palamudite kako samo kod nas treba drugi vid subvencija ili ukinuti ih skroz!
Jebena Rumunija koja je do juce bila 100 god. iza nas. daje proizvodjacima soje 500 e po ha uz dodatak iz EU ali neee, vi zelite sa alkosima biti braca. Bosna ima vece subvencije od nas a Srbija uzima od svoje dece kako bi napravila obraz prema njima i pomaze im u svakom pogledu!
Postoji mnogo toga u poljoprivrednoj politici nedovrsenog i niko i ne zeli srediti stvari jer ovako kako je, njima je najbolje a nas koji iskljucivo od ove grane zivimo ko nas kara jer budale moraju i dalje sejati kako bi nahranili porodice a neko skida slag na kraju godine i mi ostajemo goli dok vi zaposleni ipak ste dobili redovne plate.
Eto zato mozda i ne trebamo biti u istom kosu!