Peet
Član
Nisam Zorane tebi licno nista rekao, ali bilo ih je od zaposlenih a radili manje ha kojisu bili zavidni i protiv subvencija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti tako mislis eto meni ne pada toliko tesko to tvoje misljenje. Nisam nikog napao da je hobista, znas ti dobro o cemu sam pisao, a ne smatram ni sebe profesionalcem!Pa ti si veci hobista od svih nas druze Pit, nisi ni upisao za poljoprivrednika, probao si nesto drugo i tad kad si i to batalio presao si skroz u poljoprivrednike.
Ti po sistemu nisam ginekolog, al mogu da pogledam. Sad bi jos i da te drzava subvencionise.
On kao cist poljoprivredni je nesposoban za sve ostalo, moze samo da radi poljoprivredu i od nje da placa racune i izdrzava svoju porodicu, a vi svi drugi sposobni niste to u stanju nego ste otisli na tudju kapiju. Takvima treba da se poklonis do zemlje kad pored njih prodjesZnači isterao si želju posle dve godine zaposlenja, kod mene u kraju čist poljoprivrednik je samo onaj ko nije sposoban ništa drugo da radi
Treba biti jos sposobniji i raditi oba posla istovremeno a ne plakati za subvencijamaOn kao cist poljoprivredni je nesposoban za sve ostalo, moze samo da radi poljoprivredu i od nje da placa racune i izdrzava svoju porodicu, a vi svi drugi sposobni niste to u stanju nego ste otisli na tudju kapiju. Takvima treba da se poklonis do zemlje kad pored njih prodjes
Ti izgleda živiš u kraju gde su sve nuklearni fizičari. Da ne poznajem taj kraj i da ne znam da su odatle 85 % stanovnika bili ili jesu u inostranstvu zaprepastio bi se. Tamo uglavnom rade kao astronauti, IT stručnjaci programeri itd...Nije to moj stav nego stanje u mom okruzenju
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Ja sam danas mojim zalaganjem na poslu iskopao 12 000 t uglja ako te neko pita i moje čatovanje na telefonu me nije omelo u vršenju poslovnih obaveza a toalet mi je čim izađem iz kabine a mogu i kroz prozorSta reci! Danas si pokazao svima tvoje zalaganje na poslu! Vise na telefonu i u toaletu nego na radnom mestu.
A zasto raditi oba posla? Zasto ti to radis?Treba biti jos sposobniji i raditi oba posla istovremeno a ne plakati za subvencijama
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Nema svako isti kvasac!Nekada nije trebala posebna pamet za poljoprivredu.
Npr naši dedovi su mislili da “lagerovanje do 2m” znači da Ureu treba što dublje zaorati pa su sa tom pameću od motike stekli traktore i objekte. Prodaš bikove kupiš tristaća, sagradiš objekte, kuću na 3 sprata. Prodaš repu, ne znaš gde ćeš pare. Od rezanca se plaćali svi troškovi. Ali su ruke i noge promrzle u čišćenju repe.
U današnje vreme ne treba ti grbina. Treba da si nasledio zemlju i uslove koji su se izgradili kada je moglo, ili pak da imaš muda da uletiš u kredit za pokretanje proizvodnje pa da se nadaš nebu i otkupu.