Peet
Član
Ne razumem zasto sam tezak slucaj?! Zato sto ne volis istinu da cujes.Ne radi se o nepismenosti, nego o sebicluku.
Kao sto si i lepo rekao podignes 100ha u kesu, to je kod subvencija najbitnije. I da si i tad zeleo jos vise ugusiti manje kojima je celokupna subvencija koju dobiju npr na 5ha bila manja nego PIO za godinu dana. Tezak si slucaj.
Sve sto sam prethodno pisao ti si potvrdio.
Vrati se nazad 10 godina i nadji mi jedan jedini post gde sam ja napisao da subvencije nisu trebali dobiti ljudi koji obradjuju 10 ili manje ha.
Hoces ja da nadjem u koliko si navrata ti napisao da su subvencije nepotrebne a pogotovu koliko su skodile poljoprivredi. Mozda su i imale neki los uticaj sto se tice skupljih arendi ali svakako nije trebalo da odustajemo tako lako!
Ti pokazujes zavidnost i sada kad radis par ha vise a da ne pricamo o onom vremenu od pre 10 god kad si puko od ljubomore sto neko dobije 14000 din po ha.
Posle 2010 u temi sam napisao desetine puta da ne treba biti zavidan i da svako dobije procentualno za onoliko koliko radi i ne treba gledati da neko podigne 1.5 miliona dinara jer to je isto procentualno kao i onaj koliko podigne za 10ha.
Vece ulaganje vise novca u igri, vise ha, vise novca od subvencije.
Manji ulog, manje novca u igri, manje ha, manje novca od subvencije!
Sta je tebii nelogicno tu niko vas ne moze shvatiti a ja tezak slucaj!