ichbinmilan
Član
Jel primetio neko neka cudna desavanja na nebu iznad nas u vr. periodu od nekih 20:30h do 22h ?
Komšo, jesi li se prepao?
U pitanju je SpaceX mreža satelita. Sve su privatizovali pa i noćno nebo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel primetio neko neka cudna desavanja na nebu iznad nas u vr. periodu od nekih 20:30h do 22h ?
Vucic dronovima nadgleda jel postujemo njegove zapovestiJel primetio neko neka cudna desavanja na nebu iznad nas u vr. periodu od nekih 20:30h do 22h ?
Ne prepadam se ja bas tako lako ,nego mi bilo bas cudno kad sam primetio pre neko vece taj vozic na nebu.Komšo, jesi li se prepao?
U pitanju je SpaceX mreža satelita. Sve su privatizovali pa i noćno nebo.
Pratio sam ja ali sve je pisano samo kao nečija želja ali niko nije dao ni jedan argument već je predstavljeno ka da onima koji su zapošljeni država ili poslodavac poklanjaju pare a ne da to zarade,kako bi tek onda trebalo da se posmatraju ovi kao strani investitori kojima država praktično poklanja gomile paraUvek ce biti za i protiv, sve je vec receno ako si pratio.
Pa upravo kako si napisao, njima država i poklanja gomile para...Pratio sam ja ali sve je pisano samo kao nečija želja ali niko nije dao ni jedan argument već je predstavljeno ka da onima koji su zapošljeni država ili poslodavac poklanjaju pare a ne da to zarade,kako bi tek onda trebalo da se posmatraju ovi kao strani investitori kojima država praktično poklanja gomile para
Мени се више то чини као да држава њих "подкупљује" да они овде отварају "фабрике". Кад погледаш, испада да је њихово само да донесу покоју машину у ту халу.....све остало ови "наши" плаћају. Где је ту логика, бога питај......па ја би радије да они нашима дају него странцима тамо незнам ни ја којима.Pratio sam ja ali sve je pisano samo kao nečija želja ali niko nije dao ni jedan argument već je predstavljeno ka da onima koji su zapošljeni država ili poslodavac poklanjaju pare a ne da to zarade,kako bi tek onda trebalo da se posmatraju ovi kao strani investitori kojima država praktično poklanja gomile para
Zaposljeni ili zaposleni nebitno nego daj neki valjan argumentZaposljeni?
Срећа па никоI ja bih to više voleo ali ko nas šta pita
Da ali to nikome ne bode oči već im smetamo mi slepci koji radimo ceo mesec za neku siću pa bi da nas se reše kao da im nešto otimamo što je njihovoPa upravo kako si napisao, njima država i poklanja gomile para...