Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
88d3290657d99ae378471fb804a56429.jpg

Послато са SM-J730F помоћу Тапатока

Beli luk je odličan, pred spavanje ga pričvrstiš sa flasterom i tako ponavljaš svako veče dok ne prođe... Ili to ili pravac kod kozmetičara...

Imas jos jedno vrlo efikaso sredstvo, ako poznajes nekog pcelara trazis komadic propolisa (ne ono otopljeno u alkoholu) , dovoljne su 2 kuglice od 3mm i flaster. Drzis 5-6 dana, Kuglica propolisa se spljosti , kako se zagreva postaje sve meksi , zalijepi na kurje oko , i zalijepi dobrim flasterom da , ne sme da seta , poslije 3-4 dana kada skinete flaster da vas ne slogira , nema krvi ali postoji rupa i to neverovatno velika , ako jos ima ostataka kurjeg oka , treba jos jedna kuglica i nekoliko dana.

Imas jos jedno vrlo efikaso sredstvo, ako poznajes nekog pcelara trazis komadic propolisa (ne ono otopljeno u alkoholu) , dovoljne su 2 kuglice od 3mm i flaster. Drzis 5-6 dana, Kuglica propolisa se spljosti , kako se zagreva postaje sve meksi , zalijepi na kurje oko , i zalijepi dobrim flasterom da , ne sme da seta , poslije 3-4 dana kada skinete flaster da vas ne slogira , nema krvi ali postoji rupa i to neverovatno velika , ako jos ima ostataka kurjeg oka , treba jos jedna kuglica i nekoliko dana.
Jel to ono što čele lepe po zidu košnice?

Propolis je cudo. Ja sam nekako razranjavio bio saku i posto sam tih dana stalno nesto radio nikako ranice da zarastu. Taman kao zaraste ja zakacim i opet razranjavim. I sedim kuci i vidim propolis, ali onaj tecni. Cune mi nesto da namazem sa njim i namazao sam par puta i ranice zarasle. Verujem da je propolis pomogo.

Ja sam imao i na placu desne ruke... Od vila... E taj sam kasapi, zato sam i kazao da ko nije stručan bolje da ne secka, da ne bi napravio njesra ko ja...

Jel to ova tačkica? Ja ga imam na palcu desne ruke godinama ali mi ne smeta puno. Probao sam onim narandžastim sokom iz Ruse trave ali bezuspešno.

994a6c94224a59c73f0db07c48e57a50.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Druze mene spasila čuvarkuća
Zvuči šašavo ali drzao 24h i toliko je raskuvalo tu žilicu kurjeg oka da sam uzeo špicangle i isšupao kao neki korenčić, zabolelo ko u mozak i krv potekla i nikad više

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Kazu jos da je i aloa vera ili njene podvrste jos efikasnija od cuvarkuce ali treba biti uporan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh