Baća sećaš se.Ahaha, tako je bilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Snimak je neko postovao ovde na sajtu a ja skrinsotovao I sacuvao ako mi zatreba. Nisam proveravao, sve mi je 2 kategorija kacenja.Po ovom snimku je na toplinku III kategorija 32 mm a na polugama 38 mm?
Vojna u vojsci ne u civilstvu.Sve je to posledica neadekvatne obuće.
Secam se, ne ponovilo se.Baća sećaš se.Ahaha, tako je bilo.
Beli luk je odličan, pred spavanje ga pričvrstiš sa flasterom i tako ponavljaš svako veče dok ne prođe... Ili to ili pravac kod kozmetičara...
Jel to ono što čele lepe po zidu košnice?Imas jos jedno vrlo efikaso sredstvo, ako poznajes nekog pcelara trazis komadic propolisa (ne ono otopljeno u alkoholu) , dovoljne su 2 kuglice od 3mm i flaster. Drzis 5-6 dana, Kuglica propolisa se spljosti , kako se zagreva postaje sve meksi , zalijepi na kurje oko , i zalijepi dobrim flasterom da , ne sme da seta , poslije 3-4 dana kada skinete flaster da vas ne slogira , nema krvi ali postoji rupa i to neverovatno velika , ako jos ima ostataka kurjeg oka , treba jos jedna kuglica i nekoliko dana.
To je izdanje za prvi april....
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
A na rukama?Od rukavicaSve je to posledica neadekvatne obuće.
Druze mene spasila čuvarkućaKoji je dobar lek protiv kurjeg oka?
Ili 36mmTreća 32 mm
Da, za razliku od voska ima drugaciju boju, na hladnom je jako krt , tako ga je i najlakse odstraniti , kako temperatura raste postaje meksi i ljepljiv.Jel to ono što čele lepe po zidu košnice?
Kazu jos da je i aloa vera ili njene podvrste jos efikasnija od cuvarkuce ali treba biti uporan.Druze mene spasila čuvarkuća
Zvuči šašavo ali drzao 24h i toliko je raskuvalo tu žilicu kurjeg oka da sam uzeo špicangle i isšupao kao neki korenčić, zabolelo ko u mozak i krv potekla i nikad više
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk