Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li neko kako idu kategorije kacenja prikljucaka po dimenzijama debljina osovina koje idu na poluge traktora ? Koliko mm je prva,druga,treca,... kat. ?

Imas na slici ispod sve.
890c3710afcc242340a8036bdfbb8e53.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Realno pitanje je što bi poljoprivrednik dobio 30k dinara kada je mogao skoro pa nesmetano da radi?
Ako se isplaćuje svim ostalima, nebitno da li su radili, treba isplatiti poljoprivrednicima. Mnogi privatnici će debelo da profitiraju od ove krize ali ja sam čuo svima po radniku 250€ x3
Da li treba samo PDV gazdinstvu dati pomoć?
Realno je da se isplati svakom po prijavljenom radniku, ne po gazdinstvu. Mnoge SZR i SZTR nisu u sistemu PDV, a biće im isplaćeno po radniku.
Naš sistem je takav da ćemo prave odgovore znati onog dana kada krene isplata. Dotle #ostaniKodKuće ne sarađuj sa neprijateljem i ne širi paniku :)
Posle će možda da bude kasno? Kako god bilo, poljoprivrednik ništa nije uspeo da izdejstvuje za sebe još od Dragina na ovamo. Samo džabe tupimo zube.

Ja sam rešio belim lukom... Žena mi je kozmetičara al nisam hteo da me ona kasapi da mi ne viče do kraja života "ja sam tebe izlečila, a ti..." ne izlaziš iz kafane ili tako nešto...
Al ume da peče da ne mož zaspati...

Imali smo davno temu o kurjem oku koju je otvorio jedan bivši član a opisao i slikovno prikazao ceo postupak home made rešavanja uz pomoć oštre čakije.Slike su bile toliko prijatne za oko da je tema otišla u nepovratnom pravcu.

I ja sam ga tako nekako resio kao i taj bivsi clan. Kad je vec doslo do toga da nisam mogo da hodam kako treba uzmem stvar u svoje ruke i resim po kratkom postupku.

To po kratkom postupku može da bude kontra produktivnost, da ga samo još više razmnožite... On iz dubine da se tako izrazim izlazi sa jednom ili tri kao cevčice ili kako već da objasnim, pa se na vrhu rascvetava, ako ga plitko odcvikarite možete ga lako razmnožite prilikom krvarenja, a da bi ga dublje odseli i iščupali mu i koren, što je najbitnije treba malo pripreme i veštine...
Sa belim lukom je daleko jednostavnije i sigurnije...
Da sa šnitom od čena belog luka..

Na kurje oko se previje sveža goveđa masnoća na koju se stavi salicil. Tako kažu babe.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh