Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moguce, sramota me na poslu kakve mi ruke budu.Panol, čini mi se. Ufff ta skida kožu ali ne i prljavštinu.....
Nzm da li slučajno ima na najlonu u NS-u ta mađarska. Ustvari sad nema nigde ništa. Sve je poglavica zatvorio.Moguce, sramota me na poslu kakve mi ruke budu.
De da kupim tu neku bolju ?
Aha pa to ti je cepter pastaAbro americka pasta . Koristi se bez vode , moze se saprati na kraju naravno
Izuzetno neagresivna za ruke.
Onu TEHNOPASTA ili tako nešto 5kg 600 dindži kod cubi_aKoje paste za ruke koristite ?
Dečko je iz SILBAŠ kao član KRNACPa to,moze biti da je naleteo na nekog pajsera od milicajca a mozda i on se malo kurcio selom na traktoru
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Slični smoHoćete da Vam ja slikam moje ruke na šta liče ?
Ja sam PONOSAN kada su mi ruke umazane, ispucane, izgrebane,pune ožiljaka sa sve žuljevima, to su ruke vredna čoveka i radnika i ne dvorske gospoje....
Ruke su ogledalo čoveka !!!!!!!!!!
Skoro mi izašao žulj na malom prstu leve ruke...
U rezidbi jabuka...
Sam sam se sebi smejao, gde mu pade na pamet tu da iskoči...
Uvek me na poslu zezaju da čuvam rukavice da se ne potroše, a koje redovno nosim sa sobom na posao...
Jedan par za par meseci....
Inače, (za one koji ne znaju) bavim se postavljanjem protivgradnih sistema...
Apropo svega toga, uživam i da idem bos, pogotovo preko leta, pa me isto takođe zezaju da štedim papuče...
Budu mi tabani kao opanak, otvrdnu da mogu i po vrelom asfaltu da hodam bos, mada priznajem, ne previše i ne predugo, ali mogu...
Tako i vozim i traktor i auto....
Bos...
Bolje nam slikaj p##ku koju milujes takvim rukama.Hoćete da Vam ja slikam moje ruke na šta liče ?