Koje paste za ruke koristite ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde mu žive decaSreca po nas i drzavu sto ne zive zajedno pa nije doslo do najgoreg...................
Данима и ноћима се возикао по селу, ладио јаја, више пута му скренута пажња од стране грађана, то мање више, али и полиције....податак од суграђанке (сусељанке) једне његове.E to sam i ja procitao negde da se vozikao po selu i par puta bila samo opomena,e sad jel ima nekoga iz tog mesta da zna tacno?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Gde mu žive deca
Mađarsku ultra derm pastu preko 20 godina.Koje paste za ruke koristite ?
Respiratore-zar još nisi zapamtio.Slabo paziš na času,čačkaš taj telefon.U stanu od 118 m2
Ali testiraće se, obećao danas. Mada i nakon testa se ide u karantin, kao Merkelova. Nego u Nemačku ima ko da vozi avion. Naš ako ode u karantin neće da ima ko da ode i natovari ventilatorePROFIL: Aleksandar Vučić
h--Prema imovinskom kartonu premijera Srbije Aleksandra Vučića, objavljenom na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, on je jedan od najsiromašnijih državnika u regionu - vlasnik je samo garsonjere od 30 metara kvadratnih. Vučićeva porodica, međutim, poseduje veći broj nekretnina u glavnom...imovinapoliticara.krik.rs
Ti se pozovi na mene a ja ću reći, rekao mi Dejja!Hvala za info. Koliko vidim objavio je i Tanjug a Tanjugovu vest je preneo sajt vlade. Na sajtu vlade ima članak Tanjuga ali nema u popisu aktivnosti vlade da se donela odluka ili preporuka. Srbija je ovo. Mora da ostane rupa pa neki će i da prođu a neki možda i neće. Kad me zaustave ja ću da im kažem rek’o mi jedan čovek
Redovne konferencije za novinare u 15h od sada bez novinara
Wurth pasta za pranje ruku. Odlična. Pere i štiti a nije gruba. Nije loša ni Lidlova kad bude auto kozmetika u ponudi.Koje paste za ruke koristite ?
2M naša iz Pirota, mnogo bolja od panol paste, ne odvajaju se komponente, finija i bolja za ruke.Koje paste za ruke koristite ?