Peet
Član
Kod nas danas ljudi su bili na sve strane po ataru celo poslepodne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Špijuni su među namaPa da ... E baksuzi jedni, danas bili u obilasku...
Uh što to volim čak i da je komšijaI ja bio danas u ataru do 6.Bilo je još poljoprivrednika ali ne baš nešto puno.Komšinica zvala policiju i rekli joj da mogu poljoprivrednici sa traktorom i priključkom do 20h.
Kretena svugde ima.I ja bio danas u ataru do 6.Bilo je još poljoprivrednika ali ne baš nešto puno.Komšinica zvala policiju i rekli joj da mogu poljoprivrednici sa traktorom i priključkom do 20h.
Da,da takvih ima svugde,to su oni koje policija zove kad se nešto desi pa jel čuo ili video,kao nekad milicajci 60 tih pravo kod dece malo bonbona pa sve fino sa decom i na kraju jel su videli nekog da nosi drva ovo ono,a deca nevina šta znaju ,jeste čika Mića je odande neko drvo na leđima nosio.Kod mene u selu ima tip koji je pre 30 godina uhvacen u krivolovu sa mrezama i ogromnom kolicinom ribe u traktorskoj prikolici. Od tada druka za policiju, sada ima 50 i nesto godina.
Послато са SM-J730F помоћу Тапатока
Takozvani 'žbiri'.Kod mene ovde prvih dana neko prijavio tu jednog starca koji zivi sam sto otiso do prodavnice da kupi kiselu vodu i ujedno jos jednog sto sedeo pred prodavnicu i pio pivo. Ubrzo dosla policija i mrcvarila ljude, ali ih ipak pustili samo sa opomenom. Gadnih ljudi ima medju nama. Mislim da znam i ko je prijavio. Ima covek obicaj da cinkari, ali zato tera neregistrovan traktor bez signalizacije i drva bez cekica i ne diraju ga. Eto cime se ljudi sluze.