A ti mladi su odavde ili su vraćeni iz inostranstva?
Ma jok, lokalni svet, zarazili se, po svemu sudeći (priča se po selu), od ovoga preminulog...
Imam utisak da i vlasti, nadležni, kriju informacije, ili vešto izbegavaju da daju odgovore...
Svi samo nešto ćute, uplašeni valjda...
I za ovoga se nije apsolutno ništa znalo, skoro pa nedelju dana, zvanična verzija je bila "teška upala pluća sa komplikacijama", po selu se u pola glasa pričalo da je ipak od toga virusa i odjedared, tup, nova zvanična verzija, covid19...
Nevezano za temu, ali bitno za priču, u vojsci sam radio u KC Korpusa, pošto sam završio Ekonomsku, pa znam da radim na računaru i brzo kucam, te tako me zapalo da, između ostalih administrativnih poslova, kucam i dnevne izveštaje višoj komandi Armije, pa sam imao priliku da upoznam sistem rada u jednom državnom sistemu kakav je Vojska, a verujem da je takva i sama državna administrativna i izvršna vlast...
Uveče izvorna (i potvrdiće se na kraju, najistinitija) jedna verzija događaja, do ponoći druga i treća, a ujutru pred samo podnošenje izveštaja, neverovatna, konačna, zvanična verzija potpuno kontradiktorna istini !!!