Nije važno ko glasa, važno je ko broji glasove!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima koji drukaju iz licnog zadovoljstva ili takvog karaktera, bez ikakvog duga prema organima redaTakozvani 'žbiri'.
Ima ih svako selo, neki se vešto kriju godinama ali za većinu se sazna. Lako se prepoznaju jer im je karakter nula, obično im milicija oprostila neke sitne prekršaje i oni zauzvrat 'drukaju'.
Naročito su bili umreženi i 'efikasni' za vreme komunista, a pošto su komunisti još uvek tu oko nas, onda vam je sve jasno..
Josif Visarionovič Staljin...Nije važno ko glasa, važno je ko broji glasove!
Kol'ko je meni poznato to su sigurno 'žbiri' iako ti se čini da to rade samoinicijativno.Ima koji drukaju iz licnog zadovoljstva ili takvog karaktera, bez ikakvog duga prema organima reda
Kako vreme odmice sve nesto mislim da to namerno radi. Slucajno sam cuo za njega jos ranije i to sve najbolje. Tako da mi ovo deluje cudno, a on valjda zna sta mu je cilj. Ili mozda razlog?Nevidjeno me nervira onaj dr nestorovic . Neznam zasto . Mozda sto se stalno smjeska a nonstop govori nelogicne stvari .Jel nema neko pametniji
Meni se sviđa ono o vanzemaljcima, marsovcima, boji kose i očiju...Indijanci su poštovali takve ljude.Шта намерно ради и шта вама то није јасно? Прилично једноставно и разумно говори . Интересанто га је слушати јер барата великим бројем статистичких података и других занимљивих ствари из разних области.Свако чује оно што хоће да чује.