Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je za Bobana,ima i ova.
dc4e3d1fbbab5ba27b99bd04fbd1c9cc.jpg

Sent from my HTC U12 life using Tapatalk

Дај људи уозбиљите се, а и договорте се.....јел да вас једу ил да иду кућама....неће да може оба

Послато са IQ1019N помоћу Тапатока

Bilo bi interesantno da se napravi neko takozvano okupljanje prosečnih policajaca na svetskom nivou.
I sam imam nekoliko poznanika policajaca koji odgovaraju gornjem opisu, i meni zaista nije jasno dali tamo postoji neko ograničenje ili kvalifikacija nesposobnosti za posao ako službenik nema kakve-takve fizičke predispozicije za taj ipak operativni posao.
U Austriji je karakteristična totalno suprotna situacija. Policajci koje sam ja video su bez grama sala, kao lovački psi. Ne sumnjam da bi svaki bez problema istrčao kraći maraton ili se popeo do pola onog njihovog brda a da se ne oznoji. Pritom su toliko službeni da su uvek prilično neprijatni pri komunikaciju, ili nas balkance prirodno preziru.

Preduhitrili ste me... 😂 😂 :haha:
Al stvarno, "moji" lokalni policeman-i nisu baš u toj kategoriji, ali barem 80% posto njih su, blago rečeno, u slengu, i bez da mi ne zamjere,"trbonje"...:p😜
Mada, uglavnom stignu "da postignu" učinak......🍔🍕🍺
Na poslu, da se razumemo.....;)
Bobane, smijem li postaviti "indiskretno" pitanje ?
Al' ne' mo' se ljutiš ? :ppozdrav:
Upadaš "u prosek" ili si van njega ?
Ako me razumiješ što velim, ovaj, pitam ? ::sramota::

Poslednja izmena:
Bilo bi interesantno da se napravi neko takozvano okupljanje prosečnih policajaca na svetskom nivou.
I sam imam nekoliko poznanika policajaca koji odgovaraju gornjem opisu, i meni zaista nije jasno dali tamo postoji neko ograničenje ili kvalifikacija nesposobnosti za posao ako službenik nema kakve-takve fizičke predispozicije za taj ipak operativni posao.
U Austriji je karakteristična totalno suprotna situacija. Policajci koje sam ja video su bez grama sala, kao lovački psi. Ne sumnjam da bi svaki bez problema istrčao kraći maraton ili se popeo do pola onog njihovog brda a da se ne oznoji. Pritom su toliko službeni da su uvek prilično neprijatni pri komunikaciju, ili nas balkance prirodno preziru.
Vidi zema sta je on smislio...Sada u vreme korone skup,a zna se da su "elegantnije popunjeni" rizicna grupa...Nece proci stari moj...👮‍♂️💋

A ko je pomenuo da se organizuje sada, jesam li to negde napisao ili bi ti da mi to prikačiš?
Udbaš ostaje udbaš: ubedi te začas u ono što treba i mora da misliš.

A ko je pomenuo da se organizuje sada, jesam li to negde napisao ili bi ti da mi to prikačiš?
Udbaš ostaje udbaš: ubedi te začas u ono što treba i mora da misliš.
Opa,paranoicni smo...I gresis...puno gresis....8-)

Znas li da je paranoja posebno opasna zato sto se sa starenjem osobe sve vise pojacava?Mozda bi mogao da pogledas neko predavanje prof. Vladete Jerotica.
I za kraj da te posebno usrecim.Naime,delis "karakteristiku" sa vodjom svetskog komunizma,drugom J. V. Staljinom.
Kao i ti i on je bio paranoik...stari moj.

Nisam zaboravio da si bio samozvani odličan psiholog, pa sam strpljivo čekao dijagnozu u koju se ne sumnja..
Vidim da mi nesebično preporučuješ svoja štiva za edukaciju, ali nek to ipak ostane tvoj mali svet u kom se osećaš komotno pa i ako je to vreme (komunista) davno (srećom) prošlo.

Nisam zaboravio da si bio samozvani odličan psiholog, pa sam strpljivo čekao dijagnozu u koju se ne sumnja..
Vidim da mi nesebično preporučuješ svoja štiva za edukaciju, ali nek to ipak ostane tvoj mali svet u kom se osećaš komotno pa i ako je to vreme (komunista) davno (srećom) prošlo.
OK. Samo nemoj da se ljutis,molim te.

Sad videh premijerku na happy, ima izlaganje šta je sve vlada učinila za nas.
Ko je nabavio respiratore? On je nabavio, on je ovo, on je ono, on je i ovo i ono i ... a šta je radila naša Angela Merkel i članovi kabineta? Samo primali platu?
Koliko vidim premijer nam polako gubi kosu od muka na poslu.

Pre neku godinu sam ispred jedne kafane u centru jednog omanjeg grada prisustvovao neobicnoj policijskoj poteri. Dva policijska sluzbenika slicne spoljasnjosti kao na gornjoj slici jure nekog po mojoj proceni narkomana.On je uvek par koraka ispred njih i ceka ih, a dok ceka svasta im govori, sto i nije za forum. Oni onda uslovno receno potrce par koraka ka njemu, a on se za toliko isto izmakne i opet nastavlja. Oni su mu jadni pretili da ce da mu dodju na kucu i da ce da ih zapamti. Sve to pred prilicno naroda pa smo se ismejali samo tako. Posle mi malo bilo i zalosno i bas sam se i ja pitao da li oni imaju neke preglede i testiranja?

Preduhitrili ste me... :haha:
Al stvarno, "moji" lokalni policeman-i nisu baš u toj kategoriji, ali barem 80% posto njih su, blago rečeno, u slengu, i bez da mi ne zamjere,"trbonje"...:p
Mada, uglavnom stignu "da postignu" učinak......
Na poslu, da se razumemo.....;)
Bobane, smijem li postaviti "indiskretno" pitanje ?
Al' ne' mo' se ljutiš ? :ppozdrav:
Upadaš "u prosek" ili si van njega ?
Ako me razumiješ što velim, ovaj, pitam ? ::sramota::
Е јбг, шта је просек? 173-78-43....ово задње број ципела ако те баш занима
Што се тиче вијања.....још ни једног вијао нисам, а ни један ми побегао није не вија се то само ногама, има више начина....лажем побегао један моторизован.......кросерицом у атар а ми таман новог пунтаћа добили, ал да је био стари стојџер ни тај не би побегао.......после се испоставило да беган није ни из наше општине.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Стомакоугађање, ко се реши свог стомака ослобиће се многих мука у свом животу

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh