Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi zema sta je on smislio...Sada u vreme korone skup,a zna se da su "elegantnije popunjeni" rizicna grupa...Nece proci stari moj...Bilo bi interesantno da se napravi neko takozvano okupljanje prosečnih policajaca na svetskom nivou.
I sam imam nekoliko poznanika policajaca koji odgovaraju gornjem opisu, i meni zaista nije jasno dali tamo postoji neko ograničenje ili kvalifikacija nesposobnosti za posao ako službenik nema kakve-takve fizičke predispozicije za taj ipak operativni posao.
U Austriji je karakteristična totalno suprotna situacija. Policajci koje sam ja video su bez grama sala, kao lovački psi. Ne sumnjam da bi svaki bez problema istrčao kraći maraton ili se popeo do pola onog njihovog brda a da se ne oznoji. Pritom su toliko službeni da su uvek prilično neprijatni pri komunikaciju, ili nas balkance prirodno preziru.
Opa,paranoicni smo...I gresis...puno gresis....A ko je pomenuo da se organizuje sada, jesam li to negde napisao ili bi ti da mi to prikačiš?
Udbaš ostaje udbaš: ubedi te začas u ono što treba i mora da misliš.
OK. Samo nemoj da se ljutis,molim te.Nisam zaboravio da si bio samozvani odličan psiholog, pa sam strpljivo čekao dijagnozu u koju se ne sumnja..
Vidim da mi nesebično preporučuješ svoja štiva za edukaciju, ali nek to ipak ostane tvoj mali svet u kom se osećaš komotno pa i ako je to vreme (komunista) davno (srećom) prošlo.
Е јбг, шта је просек? 173-78-43....ово задње број ципела ако те баш занимаPreduhitrili ste me...
Al stvarno, "moji" lokalni policeman-i nisu baš u toj kategoriji, ali barem 80% posto njih su, blago rečeno, u slengu, i bez da mi ne zamjere,"trbonje"...
Mada, uglavnom stignu "da postignu" učinak......
Na poslu, da se razumemo.....
Bobane, smijem li postaviti "indiskretno" pitanje ?
Al' ne' mo' se ljutiš ?
Upadaš "u prosek" ili si van njega ?
Ako me razumiješ što velim, ovaj, pitam ?