Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde da vas malo utešim, vas koji paničite da sa od 5 do 17h ne stižete sve da poradi te po polju... Ja sam u samo izolaciji, dobio sam ko i svi 28 dana zabranu izlaska iz kuće, i nadam se da će to trajati do 14 aprila, i da ću konačno posle tog datuma moći ići raditi...
Htedoh reći, i meni je sezona ko i vama, pa ko je u boljoj situaciji? Ja ili vi do 17h...

Ako je inkubacija virusa traje 14 dana. Cemu dodatnih 14. Znaci dokazano da traje 14 dana i skoro pa nikad duze, oni zatvore na 28. Osecam da ce biti tuzbi u Strazburu.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Прочитајте мало више инфо о инкубацији....било је случајева где се појавио после 27 дана. Зато ови су и одрапили тих 28 дана.

Послато са Mi 9T помоћу плуга

Dosta stvari oni ne znaju sa sigurnošću, pa daju izjave i proglašavaju mere da bi koliko toliko situaciju držali pod kontrolom...

Mislim sve I da traje i 48 dana niko ne zna da mi odgovori na pitanje zašto ja iz izolacije ne smem da odem na njivu gde sam sam sa sobom u svom traktoru ... Koga god sam pitao rekli su nismo sigurni bolje nemoj... Ili pitaj tamo vamo, samo prebacuju loptu...
Sreća u nesreći da u seljačkom dvorištu posla uvek ima preko glave, i malo mi je 28 dana da sve završim, tako da mi dane lete...
U stvari imam upalu mišića, i jedva čekam da mogu malo otići i na njivu, da se odmorim.. :)

Прочитајте мало више инфо о инкубацији....било је случајева где се појавио после 27 дана. Зато ови су и одрапили тих 28 дана.

A ko to moze da tvrdi i na osnovu cega moze da se zna kad se neko inficirao

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Како да те држе под "контролом" ако не тако.
Филозофија се темељи на једној речи "зашто".....немој да мислите да неког прозивам, већ ме то асоцирало само.

A ko to moze da tvrdi i na osnovu cega moze da se zna kad se neko inficirao

То сам читао код кинеза, енглески превод, познато је кад су имали задњи контакт и од тада.

Ako se prenosi samo direktnim kontaktom onda ok ali ako se prenosi preko stvari I namirnica onda sve pada u vodu,gledam po prodavnicama prodavacice nose rukavice i prvo primaju pare na kasi I onda tim rukavicama daju hleb a ostale stvari po rafovima drpa i pljuje kako ko stigne a jedna korpa danas prodje kroz ko zna koliko ruku I tako...

Nazovite vašu PU,ne 192 i objasnite problem.Deca su zvala i rekli su da ih neće dirati kada u nedelju ujutro nose mleko u mlekaru.To nam je jedino ostalo jer mere ministarstva poljoprivrede ne funkcionišu.Telefonom ne vredi a potvrde o dozvoli kretanja se ne dobijaju a i ne možeš ih odštampati-gde da ih odštampam.Nemamo svi štampače a knjižare ne rade.Jednostavno smo prepušteni našim sugrađanima policajcima koji će verovatno imati razumevanja

Raspitao sam se opet. Za danas važi da do 20h može radnom mašinom, bez zaustavljanja. Ne sme da te zatekne van radne mašine na putu.
Za sutra se još ne zna. Očekuje se večeras naredba za nedelju.

Ajde da vas malo utešim, vas koji paničite da sa od 5 do 17h ne stižete sve da poradi te po polju... Ja sam u samo izolaciji, dobio sam ko i svi 28 dana zabranu izlaska iz kuće, i nadam se da će to trajati do 14 aprila, i da ću konačno posle tog datuma moći ići raditi...
Htedoh reći, i meni je sezona ko i vama, pa ko je u boljoj situaciji? Ja ili vi do 17h...
Pa zavisi,ako nemaš stošnu zajebanciju,i ne moraš džedžati ispred prodavnoce od pola 8 do 8 i 15,onda imaš sav dan da poradiš ko čovek.

Mislim sve I da traje i 48 dana niko ne zna da mi odgovori na pitanje zašto ja iz izolacije ne smem da odem na njivu gde sam sam sa sobom u svom traktoru ... Koga god sam pitao rekli su nismo sigurni bolje nemoj... Ili pitaj tamo vamo, samo prebacuju loptu...
Sreća u nesreći da u seljačkom dvorištu posla uvek ima preko glave, i malo mi je 28 dana da sve završim, tako da mi dane lete...
U stvari imam upalu mišića, i jedva čekam da mogu malo otići i na njivu, da se odmorim.. :)

Jel dolaze da te obiđu? Mojoj prijateljici dolaze svaki dan, nekad dva puta pa i uveče kasno da vide da li poštuje izolaciju. Vratila se iz CH. Legitimisanje na kapiji pa nastave dalje. Selo pripada Ćupriji pa možda zato.

Pitao sam komšiju za tog klinca, kaže da ga prošlo drugi dan ali su mu rekli da još 14dana (ukupno28) ne napušta stan. Nisu ga testirali niti ga obilazili jer nije imao teške simptome.

Pa zavisi,ako nemaš stošnu zajebanciju,i ne moraš džedžati ispred prodavnoce od pola 8 do 8 i 15,onda imaš sav dan da poradiš ko čovek.
Dok sam se bavio mlečnim govedarstvom svakako mi radni dan na njivi bio između 9h i 17h,pa se stizalo sve na vreme, i pre vremena... Doduše ruku na srce ratarstva nisam imao previše... 40ak kj...

Pa da :) na mobilni.. Fiksni i ne koristimo, negde u novembru kad sam krečio sam ga iskopčo iz zida, i nisam ni vratio, ne znam ni gde je... E baksuzi jedni, danas bili u obilasku... :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh