Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kao nisu?Kako epski prica da ce Srbija najlakse proci krizu u Evropi i dace upumpati drzava 3 do 5 milijardi evra i dace dati svakom gradjanu po 100e .
Prostom matematiko se vidi po broju stanovnika da je to visestruko manje nego sto druge drzave planiraju. Izgleda da vas predsjednik racuna na to da su stanovnici slabi sa matematikom.
Biće ostatak Srbije u problemu ako se uvede 24-očasovni policijski čas.Ako se to ostvari,neka nam je Bog u pomoći.Zalihe mnogi nemaju.Obično sam po prirodi optimista ali vidim da sve ide u tom pravcu.To mu struka predlaže a do sada im nije odbjao predloge.Dobro biti neće.Zbog šetača pasa,košarkaša po igralištima i onih koji ne znaju šta će od sebe bićemo na kolenima.U principu ugurani smo u isti kos sa onima sto se setaju po parku i hoce u kafice,e jbm ti ja to,pa jel znaju da sad kada krene repa da se prska da se prska predvece i nocu,znaci ja moram da krenem u 17h sa njive,umesto da kaze vi deljite normalno na njivama ali bez stajanke pravo kuci.
Bez ikakve loše namere jer je kolega iz Jagodine...
Policija jurila penzionera odbjeglog iz izolacije – Prevrnuli se na krov, penzioner umakao
https://noviglas.info/2020/03/27/po...e-prevrnuli-se-na-krov-penzioner-umakao-foto/