Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet se menja teza. Momo je pokrenuo neko pitanje povodom pomoci od strane Amera ili cak nekih drugih drzava dok cenjena "vasa" braca se sakrila u misijoj rupi kao i uvek.
Drugo, velicanje putka na svakom vasem koraku bez ikakvog povoda i sa nikakvim razlogom dok on nas ne kara ni za 2%.
Kazes da su ljudi zadovoljni zivotom generalno a tvrdis da na samo 10 km od grada je tesko tim ljudima ali zamisli imaju prodavnicu😂! Pa sad, vidi sta si time hteo reci!
Posle raspada SSSR-a postao ubrzo milijarder i monopolista koji milom i silom drzi sve konce u svojim rukama sa jos par ljudi slicni njemu a vidite Isusa u njemu.
Da nije zalosno bilo bi smesno!
U SAD-u sam bio u 6 navrata po par meseci do sad od 2002 na ovamo i mogu ti reci da kako god im je, ili mislite da im je, standard i zadovoljstvo gradjana je takav da onih 10 m do cilja od onih 100 m rusi nikad nece ni sustici ni dostici!
Ako budes imao prilike putuj i preko bare pa cemo onda imati vise o cemu da pricamo. ;)🍻
Па што ниси остао тамо кад си толико пута био шта те је задржало да мораш овде да живиш и постанеш поприлично џангризав и незадовољан тип

Moj predlog je da nas Rumunija zamoli da je anektiramo kako bi naš svemogući vladar Vaginousti I od Zimovrela mogao da uzdigne rumunsku ekonomiju na naš nivo. Doduše morali bi prvo streljati onu javnu tužiteljku, ona je pripadnik bivših režima...Nek se spremi Amerka...

Zajebano neko vreme, te sneg krajem Marta te virus a mi unutra ne radimo nista, a proseravamo o rusima i amerima dok njih zaboli uvo za nas, cak vecina i ne zna da postojimo, kao da nasih problema nema i sve nam je bajno i sjajno.
Polako se iskljucujem iz rasprave jer nigde ne vodi a i to da ako nisam uspeo drugacije da vas ubedim zadnjih 10 god. na ovom forumu necete ni vi vecina uspelti mene skrenuti od svojih stavova. 😂😂😂

Nisam neki ruso-američki ljubitelj mada više preferiram ruse (bez nekog posebnog razloga) ali stvarno sam se zapitao gde je izostala "bratska pomoć"?:unsure::unsure::unsure:

Па што ниси остао тамо кад си толико пута био шта те је задржало да мораш овде да живиш и постанеш поприлично џангризав и незадовољан тип
Jel ima srednjeg prsta u ovim emotikonima? Napadas u zadnje vreme a ne vidim razlog! Opusti se!

Mislim da je u ukupnoj ceni nafte najveca stavka akciza i porez kojim se puni budzet. Ako cemo tako u Rusiji je nafta duplo i vise jeftinija nego kod nas.
Bila bi i kod nas jeftinija da neko nije razbio nase rafinerije, samo sam bio mali tad pa se ne secam jesu Rusi ili Ameri razbili obe rafinerije zbog Kosova ?

Nisam neki ruso-američki ljubitelj mada više preferiram ruse (bez nekog posebnog razloga) ali stvarno sam se zapitao gde je izostala "bratska pomoć"?:unsure::unsure::unsure:
Ne volim ni jedne ni druge!!
Licno smatram da su mnogo, mnogo losi ljudi, mentalitet takav!!
americki standard zivota mi se svidja i zbog toga ziveo bih tamo da imam nekoga kako bi mogao otici.
Rusi su budale, ne zelim da duzim puno.
Odavno sam negde procitao:"tesko onom kog rusi brane i crnogorci hrane".

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne volim ni jedne ni druge!!
Licno smatram da su mnogo, mnogo losi ljudi, mentalitet takav!!
americki standard zivota mi se svidja i zbog toga ziveo bih tamo da imam nekoga kako bi mogao otici.
Rusi su budale, ne zelim da duzim puno.
Odavno sam negde procitao:"tesko onom kog rusi brane i crnogorci hrane".

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
"kinezi hrane"

Mislim da je u ukupnoj ceni nafte najveca stavka akciza i porez kojim se puni budzet. Ako cemo tako u Rusiji je nafta duplo i vise jeftinija nego kod nas.
Bila bi i kod nas jeftinija da neko nije razbio nase rafinerije, samo sam bio mali tad pa se ne secam jesu Rusi ili Ameri razbili obe rafinerije zbog Kosova ?
Ako je akciza u pitanju onda nije do refinerije vec do onih koji odredjuju visinu akcize. Jos ima u ovoj Evropi drzava bez rafinerije a gorivo im je jeftinije nego kod nas. A za ovo drugo... komplikovano jako... nisu uopste trebali to da nam cine i krivim ih sve za zlodelo, ali imaj u vidu da to smece sa vlasti i istomisljenici su mogli spreciti sve to.
Ako ne prvog dana, treceg sigurno. Bar ne bi nas unistili kao sto jesu. Ionako ako su imali neki plan kako stvari stoje polako im se ispunjava. Dakle bombardovanje da je hteo mogao je izbeci.

Ako je akciza u pitanju onda nije do refinerije vec do onih koji odredjuju visinu akcize. Jos ima u ovoj Evropi drzava bez rafinerije a gorivo im je jeftinije nego kod nas. A za ovo drugo... komplikovano jako... nisu uopste trebali to da nam cine i krivim ih sve za zlodelo, ali imaj u vidu da to smece sa vlasti i istomisljenici su mogli spreciti sve to.
Ako ne prvog dana, treceg sigurno. Bar ne bi nas unistili kao sto jesu. Ionako ako su imali neki plan kako stvari stoje polako im se ispunjava. Dakle bombardovanje da je hteo mogao je izbeci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh