Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce je oko podne kod nas objavljeno da se traktori smeju kretati do 20 sati, naravno samo po ataru i njivama, s ogovarajucim orudjima. Nakon zavrsenih radova, duzni smo pravac kuci da odemo.

Jbt. Smirio se ovaj smarac kad mu je zapreceno tenerifama :haha:
Nije on jedini kome smetaju paori i ne mogu da se pimire sa cinjenicom da je proizvodnja hrane prioritet prioriteta, i da je sve besmisleno ako hrana ne bude proizvedena. Korona ce proci ali bolesni mozgivi traju i truju, na celu sa glavnim gazdom srbije.
Jeste ,ja sam oučio da je pisao da treba svi da rade da bi se krug zatvorio.

Prava kuci se ide iz njive,ne moze da se stane na ladno pivce kao sto se radi uvek pa te zapitkuju lokalne sljokce kako se radilo a njih kao zabole mnogo za to

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

To dali ce nesto biti zarvoreno i sta niko ne pita nas i bolje kakvi smo ljudi! Dzaba ste ga tupili 15 stranica prosipali pamet! Drzava je rekla da poljoprivreda mora da radi i .

Pre godinu dana....
Znam kolega sta hoces da kazes ali daj boze da si u pravu . To je bio konacan bilans a ovde je problem sto stvar nije gotova . Nebi trebalo sumnjati u ozb8ljnost pandemije

Ne znam dal je konacan bilans
Poenta je da je to fakticki proslo neopazeno kroz medije, 122000 obolelih i 38 preminulih
Bilo bi interesantno videti neki podatak sa zapada ili Italije

Ne znam dal je konacan bilans
Poenta je da je to fakticki proslo neopazeno kroz medije, 122000 obolelih i 38 preminulih
Bilo bi interesantno videti neki podatak sa zapada ili Italije

I dalje drvite isto. Virus je mozda slican Infulenci (na dubljem nivou ne), ali se mnogo lakse prenosi. To je razlika. Zato sto mu nije potreban "domacin" da bi preziveo odredjeno vreme. Mozda konacno ukapiramo da nije isto porediti.

Uhhh sto ladno pa lepo
55824702ee1676d31c1a8101342a3cda.jpg

Lidl pivo :D ovih dana da pazariš u Lidl treba debela jajca :D non stop gužva. Uveli su da su kolica obavezna jer sa njim mora da se drži odstojanje. Džabe kad uz jedna kolica uđu muž, žena i dva punoletna deteta. Idu u šoping kao da je sutra piknik. A u Lidlu kad uđeš su bar 50% gastarbajteri. Masku i rukavice retko ko nosi.

Uzeo sam pre ove Korone dva paketa jedan popili ostao jos jedan i sad ga gustiramo polako

U Rumuniji do sad registrovano 576 osoba pozitivnih na coronavirus, od cega samo danas novih 143 osoba.
9 preminulih i 73 osobe izlecene i otpustene iz bolnice.
Sto je zanimljivo da od tih 73 izlecenih, 51 osoba je izlecena u Temisvaru sto je solidan uspeh, 17 u Bukurestu, 3 u Krajovi, 1u Konstanci i1 u Iasi.
Do sad testirano je 11223 osoba sto znaci oko 5,1% pozitivnih.

Mnogo se velica Putin na ovim prostorima . Kod nas u RS isto . Nije da nije sposoban ko to moze reci ali tolika pristrasnost bez argumenata i propaganda ... Mnogo price i ljubavi a za Amere kontra kod nas Srba . Inace danas prvi teretni avion sa pomoci bez reklame stigao u BiH iz Amerike .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh