nikola ilic
Član
U komentarima ovog snimka na YouTube je jedan pitao Urosa Davidovica sta i kako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не желим да се расправљам даље са тобом, ти терај своје ја ћу своје и .Procitao sam ja dobro, ali ti izgleda nisi.
Evo da ti nacrtam ministarstvo poljoprivrede kaze:
Nakon policijskog casa na zahtev se dozvoljava kretanje iskjlucivo za "muzu krava, agrotehnicke mere za zastitu od mraza i selidba kosnica. Sve ostalo stoji do daljnjeg."
Onda dodjes ti i kazes poslao mi covek poruku da moze od 05-20 da se krecu poljoprivrednici.
Dakle zvanicno saopstenje protiv poruke policijskom sluzbeniku, odrastao si covek valjda ti je jasno.
Ja ti kazem za tvoje dobro i dobro ovih ljudi koji ne znaju kako da se ponasaju, a tvoj post koji je ujedno i krivicno delo ih poziva na izvrsenje krivicnog dela.
Dakle formulacija je kljuc, imam saznanja da ce ds bude, i ovako kao ti formulises nikako nije isto.
Navedi i youtubere u pokusaju i policajce kojima je covek poslao poruku.Kakva je situacija sa zaposlenima u svemirskom programu, rent-a-car agencijama i go-go igračicama?
Šta kažeš kolega, gde ima jeftini čvarci i kavurma u ovoj pandemiji?Navedi i youtubere u pokusaju i policajce kojima je covek poslao poruku.
Sto bi bilo kriticno?Pa ko normalan sa pandurom sedi u kafani, tako da do tog scenarija ne bi ni doslo.Sad da ste u kafani bilo bi kritično ko je upravu. Srećom zabrana je kretanja pa samo možemo da kuckamo. Nemojte se svadjati ljudi.
Hahah, izadji iz defanzive i autuj se, biće ti lakše...Sto bi bilo kriticno?Pa ko normalan sa pandurom sedi u kafani, tako da do tog scenarija ne bi ni doslo.
A i u koju to kafanu sme pandur da udje, sem onu blizu puta
Vidis kako moderna vremena pandur i youruber brane jedno drugog.
Tacno da me ne mrzi toliko da cekam, pa da prijavim,ali ajde nek im ostane neko mesto gde su bitni
Mislim mogu ja al mozda covek ima porodicu, pa da odgovara krivicno u ova teska vremena, ne ide.