Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U komentarima ovog snimka na YouTube je jedan pitao Urosa Davidovica sta i kako.

Што се тиче заштитних маски цена је била од 5-15 динара, узимали смо на послу. Разлика у цени је била у дебљини и ништа више. Те дебље су могле да се перу. Сад је цена отишла...
Само још један податак средство за дезинфекцију(екоцид) је коштао око 270 динара/литар. У петак добили робу исти састав други произвођач 1280 динара!!!
За латекс рукавице је исто борба била.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Procitao sam ja dobro, ali ti izgleda nisi.

Evo da ti nacrtam ministarstvo poljoprivrede kaze:

Nakon policijskog casa na zahtev se dozvoljava kretanje iskjlucivo za "muzu krava, agrotehnicke mere za zastitu od mraza i selidba kosnica. Sve ostalo stoji do daljnjeg."

Onda dodjes ti i kazes poslao mi covek poruku da moze od 05-20 da se krecu poljoprivrednici.

Dakle zvanicno saopstenje protiv poruke policijskom sluzbeniku, odrastao si covek valjda ti je jasno.

Ja ti kazem za tvoje dobro i dobro ovih ljudi koji ne znaju kako da se ponasaju, a tvoj post koji je ujedno i krivicno delo ih poziva na izvrsenje krivicnog dela.

Dakle formulacija je kljuc, imam saznanja da ce ds bude, i ovako kao ti formulises nikako nije isto.
Не желим да се расправљам даље са тобом, ти терај своје ја ћу своје и .
Држи се ти твојих тврдњи ја ћу својих. Не изврћи слова која су написали и све ће да буде ок.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Kakva je situacija sa zaposlenima u svemirskom programu, rent-a-car agencijama i go-go igračicama?

А наведи и ове "паметне" што се држе као пијан плота и најпаметнији су тумачи свега а за шта се сами ухватили све пропало.

Sad da ste u kafani bilo bi kritično ko je upravu. Srećom zabrana je kretanja pa samo možemo da kuckamo. Nemojte se svadjati ljudi.

Па из моје околине колико чујем искуства њихови послодавци су изгледа прескочили појављивање и молбу првовенчаног да их не одпуштају. Кажу то је био само предлог...
Жене које су остале код куће са децом млађом од 12 година ће како изгледа извисити. Прво рекли 65%, па 50% као на рачун државе само да не изгубе посао. Вероватно у понедељак опет нека нова рачуница.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Срећа ја нејдем у кафане, баш због таквих. Доста ми је тих што ми буде плав врат после њих.

Sad da ste u kafani bilo bi kritično ko je upravu. Srećom zabrana je kretanja pa samo možemo da kuckamo. Nemojte se svadjati ljudi.
Sto bi bilo kriticno?Pa ko normalan sa pandurom sedi u kafani, tako da do tog scenarija ne bi ni doslo.

A i u koju to kafanu sme pandur da udje, sem onu blizu puta 😁

Vidis kako moderna vremena pandur i youruber brane jedno drugog.

Tacno da me ne mrzi toliko da cekam, pa da prijavim,ali ajde nek im ostane neko mesto gde su bitni 😁

Mislim mogu ja al mozda covek ima porodicu, pa da odgovara krivicno u ova teska vremena, ne ide.

Može da se ugasi ali neće.Isti si kao jedan moj komšija koji je zatvarao redom kafane kada god se napije.Samo je bilo potrebno da okrene jedan broj telefona i puf, kafana više ne radi.Okidač je bio alkohol a ne znam šta je kod tebe izazvalo reakciju da napišeš nešto sa takvom težinom?Nemaš pojma šta je sve ovaj forum preživeo i šta će sve preživeti a zaslužio si putovanje na Tenerife bez presedana zbog direktne pretnje ničim izazvan.Ljudi dolaze, odlaze, prolaze...

Sto bi bilo kriticno?Pa ko normalan sa pandurom sedi u kafani, tako da do tog scenarija ne bi ni doslo.

A i u koju to kafanu sme pandur da udje, sem onu blizu puta 😁

Vidis kako moderna vremena pandur i youruber brane jedno drugog.

Tacno da me ne mrzi toliko da cekam, pa da prijavim,ali ajde nek im ostane neko mesto gde su bitni 😁

Mislim mogu ja al mozda covek ima porodicu, pa da odgovara krivicno u ova teska vremena, ne ide.
Hahah, izadji iz defanzive i autuj se, biće ti lakše...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh