Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narod nevalja, ne sluša, zato mora policijski čas. Onomad došli iz CH, prekršili karantin, otišli u kafić u Ćupriji i zarazili 5 čoveka. Da su u CH da li bi smeli tako da se ponašaju? Tamo se za prenošenje bolesti sudi kao pokušaj masovnog ubistva. Zato u CH nema zabrane kretanja nego su dovoljne instrukcije kako da se ponašaš i to se vidno poštuje.
Da li je do naroda ili do države? Naša država toleriše greške koje i sama pravi i nikad neće biti zapad.

Sto bi bilo kriticno?Pa ko normalan sa pandurom sedi u kafani, tako da do tog scenarija ne bi ni doslo.

A i u koju to kafanu sme pandur da udje, sem onu blizu puta

Vidis kako moderna vremena pandur i youruber brane jedno drugog.

Tacno da me ne mrzi toliko da cekam, pa da prijavim,ali ajde nek im ostane neko mesto gde su bitni

Mislim mogu ja al mozda covek ima porodicu, pa da odgovara krivicno u ova teska vremena, ne ide.
Не лупај више...затвори прозор. Кад се у нешто не разумеш, онда се не разумеш, а не да лупаш и млатиш празном сламом. Пази да ти не попијеш кривичну пријаву.....писање је опасна ствар.
П. С. да знаш да и даље има људи који седе са пандурима у кафани.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Ministar se kod Urosa lepo ogradio.. Mi izvozimo sve notmalno jedino ako drugi ne uvoze onda mi nismo krivi... par kuca od nas ima mesaona, pre par dana se naredjalo par kamiona janjosa iz BiH. Kazu ima jos par kamiona ovde u okolini pa da se napune i vrate u BiH i onda stop... Isto i na silosu matijevica guzva bila. Moje licno zapazanje.

Palanka možda dobro i prođe od ovog virusa.
Na ulazima se svako vozilo dezinfikuje. Traktor sa atomizerom prska. Peru se ulice. Pijaca je zatvorena. Čeka se ispred radnji. Nema ni vozila ni pešaka po ulicama previše, da kažem 10x manje nego obično. Izlazi se samo kolko se mora.
Opština otkupljuje sveže povrće i deli penzionerima koji se prijave. E sad, dal samo članovima ili svima, to ne znam, al sam video da nose.
Da puste u prodaju ove maske i da ne budu preskupe, nosio bi ih narod rado.
Ne znam kako u drugim varošima, al mi smo stvarno disciplinovani.

Nisu svuda disciplinovani.Recimo u Rumi kod hotela Borkovac likovi celu teretanu izneli napolje na otvoreno i tu vežbali jer na suncu virus ne deluje pa onda gomila kampera i roštiljdžija po šumi kao da je prvi maj a ne vanredno stanje.Svuda ima onih koji se ne pridržavaju pravila zbog kojih ispaštaju svi ostali.Kod nas je disciplinovano za sada.

Ja cu imati srece zbog isteka ugovora,bicu sprecen obe zaraze,nosim masku na poslu obavezno,ja pitao tamo u kancelariji,sta ce biti sa mojim ugovorom sto istice,oni mi odgovore,neznamo nista,zvacemo te,izadji napolje

Послато са SM-A510F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh