Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se pecas na ono sa fejsa, da moze nekategorisanim i atarskim putevima samo sa registrovanim traktorom, onda zaista nije ni vreme ni mesto da siris takve price.Pogotovo to poslao mi covek poruku.

Ministarstvo kaze da se setva i ostalo obavi do pocetka policijskog casa.I nigde ne postoji uredba da smes da se kreces dakle otvoreno guras ljude u krivicno delo.

Ima li ovaj forum moderatore ili se pise svasta?

Ako se pecas na ono sa fejsa, da moze nekategorisanim i atarskim putevima samo sa registrovanim traktorom, onda zaista nije ni vreme ni mesto da siris takve price.Pogotovo to poslao mi covek poruku.

Ministarstvo kaze da se setva i ostalo obavi do pocetka policijskog casa.I nigde ne postoji uredba da smes da se kreces dakle otvoreno guras ljude u krivicno delo.

Ima li ovaj forum moderatore ili se pise svasta?
Од тебе сигурно боље знам. Сам написао да ми наређено а не речено, додуше исправио у посту касније.
Остани при свом, како хоћеш, ја ти кажем шта јесте.
П. С. па ајд да додам, и некатегорисаним и атарским путевима и све што личи на било какав пут, мора се управљати регистрованим возилом....а теби не желим да то научиш на тежи начин.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Sta ti je naredjeno?Jos gore sto si sluzbeno lice, a siris takve vesti.

Dakle znas bolje pd ovih iz ministarstva koji kazu "Muza krava u izdvojenim objektima, agrtotehnicke mere za zastitu od mraza i seldiba kosnica".

Pa jos to ponove i u dnevniku 2 pre par minuta.

Daj uredbu koja propisuje to sto pricas, eto vrlo prosto guras ljude u krivicno delo.

Не дави, триперишеш са својим знањем свега. Не терај ти људе у прекршај и велике казне.
А богу фала људи нису мутави, па могу првог полицајца назвати или питати, како тумаче закон у њиховој ПУ, јер негде је овако а негде је онако, мада би свугде требало да буде исто.
А уредба као уредба, не би требала бити јача од Закона.

Ljudi polako,nas je obavestila mesna zajednica,ja sam obican seljak i niko nam nije nista naredio,bice te svi obavesteni od svojih mes kancelarija

Не дави, триперишеш са својим знањем свега. Не терај ти људе у прекршај и велике казне.
А богу фала људи нису мутави, па могу првог полицајца назвати или питати, како тумаче закон у њиховој ПУ, јер негде је овако а негде је онако, мада би свугде требало да буде исто.
А уредба као уредба, не би требала бити јача од Закона.

Covece ti si napisao nedvosmisleno da poljoprivrednici mogu da se krecu od 05 do 20h uprkos zabrani nakon 17h.Ministarstvo poljoprivrede kaze da nakon 17h svako mora da trazi dozvolu za isto i to za odredjene poslove.Dakle preporucio si ljudima da krse apsolutnu zabranu kretanja.

A posto moderatori nece da reaguju na te nebuoloze, koliko sutra ovaj forum je proslost zbog sirenja laznih informacija.Nije mi tesko da prijavim sto sam vec i uradio.

Јел си ти поремећен у мозак? Мислиш да бих се зајебавао и причао на рекла казала.....да је тако, ја бих то и рекао да сам начуо.

Tones samo dublje.Jos gore ako odajes sluzbenu tajnu.

Ako si vec policajac, onda znas kakve sankcije snose izjave koje su suprotne trenutnim preporukama,koje su jelte zvanicne.

Nije meni tesko da se ganjam sa tobom na sudu, pogotovo kad u ovakvoj situaciji siris neuvanicne informacije,dakle biraj sta ti draze, ili izmeni post i lepo napisi da imas saznanja da ce da bude tako i tako.Ili da se kako Bog zapoveda ganjamo na sudu,tj ti da se ganjas sa drzavom.

Ono sto siti napisao i sta nadlezno ministarstvo zastupa kao stav su dijametralno suprotne stvari.

Која службена тајна? Информације о дозвољеном кретању пољопривредника? Прочитај мало.

Procitao sam ja dobro, ali ti izgleda nisi.

Evo da ti nacrtam ministarstvo poljoprivrede kaze:

Nakon policijskog casa na zahtev se dozvoljava kretanje iskjlucivo za "muzu krava, agrotehnicke mere za zastitu od mraza i selidba kosnica. Sve ostalo stoji do daljnjeg."

Onda dodjes ti i kazes poslao mi covek poruku da moze od 05-20 da se krecu poljoprivrednici.

Dakle zvanicno saopstenje protiv poruke policijskom sluzbeniku, odrastao si covek valjda ti je jasno.

Ja ti kazem za tvoje dobro i dobro ovih ljudi koji ne znaju kako da se ponasaju, a tvoj post koji je ujedno i krivicno delo ih poziva na izvrsenje krivicnog dela.

Dakle formulacija je kljuc, imam saznanja da ce ds bude, i ovako kao ti formulises nikako nije isto.

Danas je Nedimovic pricao o kretanju poljoprivrednika kod Davidovica. Do 70 godina svi mogu da obavljaju traktorima svoje poslobe vezano za poljoprivredu u periodu od 05-20h. Potrebno je kod sebe imati potvrdu o registrovanom gazdinstvu ili karticu

Danas je Nedimovic pricao o kretanju poljoprivrednika kod Davidovica. Do 70 godina svi mogu da obavljaju traktorima svoje poslobe vezano za poljoprivredu u periodu od 05-20h. Potrebno je kod sebe imati potvrdu o registrovanom gazdinstvu ili karticu
A Davidoviceva emisija ide uzivo?

Pa bre ljudi, ta preporuka je vazila za zabranu kretanja od 05-20 od danas zabrana kretanja je od 17h do 05h.

I od kad je TV emisija merodavna za bilo sta.

Ovo je jos uvek drzava koja sve propisuje zvanicnim dokumentima.

Aktuelno propisano je

U manjim sredinama do 70 god od 05h-17h mogubda se krecu traktorom, biciklom avionom, nakon toga nema kretanja bez odobrenja, a trenutno se odobrava samo za "muzu krava, agrotehnicke mere za zastitu mraza i selidbu kosnica". I to ako das licne podatke trasu kretanja i od kad do kada obavljas posao.

A to bilo kod Davidovica i rekao mi Boban na forumu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh