Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocemo brale,samo da nas puste da radimo kao i do sada,vecinom smo sami u traktoru,na najbezbednijem mestu,tako da bi trebali da idemo bez koje kakvih dozvola.Sta je do 17h?Dan se produzio,krece setva,pocece prskanje,par sati duze po danu moze da odradi dosta.

Ma vezem za onu stvar,jbt sta da se nesto desi,neka kenja,treba mi terensko vozilo za "prvu pomoc",kako da ja to vozim.

Tacna je ,ja sam dobio poruku iz opstine da svako lice koje je u traktoru,ili koristi poljomehanizaciju moze da se krece od 05- 20 h,i ne mora nigde da se prijavljuje,bar je tako na teritoriji opstine Titel
Тако је за целу Србију. Пољопривредницима следује од 5 до 20 часова, уз обавезу да су у трактору или радној машини......на путу или отвореном простору.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Jel ima to negde zvanično da piše?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Мени од овог не треба званичније.....тај што је мени послао. Што значи да код нас до 20 часова, трактористе нико неће ни гледати. А ако је исто и у Тителу, онда је вероватно свугде.
П. С. нисам гледао дал негде има званично.

Nema toga zvanicno nigde.Jos uvek stoji ono od 20 do 05 za agrotehnicke mere prvenstveno za zastitu od mraza.

Taj koji vam to salje bolje da bude spreman da snosi odgovornost za Vas.

To stoji, ali se vode onom uredbom za agrotehnicke mere koja je jedina aktuelna.

Ljudi nemoj da se igrate, ne zbog virusa nego zbog kazni.

Svako mora da podnese zahtev ovima iz zastite bilja, pa oni dalje prosledjuju.

Nema toga zvanicno nigde.Jos uvek stoji ono od 20 do 05 za agrotehnicke mere prvenstveno za zastitu od mraza.

Taj koji vam to salje bolje da bude spreman da snosi odgovornost za Vas.
Ја ти кажем, тај који ми је послао је меродаван да тврдим ово 100%. Што би рекли код нотара "под материјалном, кривичном и моралном одговорношћу".

Ја ти кажем, тај који ми је послао је меродаван да тврдим ово 100%. Што би рекли код нотара "под материјалном, кривичном и моралном одговорношћу".

A kako ce sada paorima treca smena?
Znaci ukidaju 3.?

А шта радиш у 3. смени.....ваљда оно радиш?
Ипак треба схватити да је стање озбиљно....ко закачи, том неће бити ни до чега, већ само до једног.

Sve je to lepo, ali zvanicno ni jedan dokument nije izasao, ali svako ima nekoga kome veruje ili sto bi rekao nas narod "rekao mi covek".

Jer jedino sto ministarstvo priznaje je muza krava,zastita od mraza i selidba kosnica sve ostalo ministarstvo kaze stopira se.

Добро, како хоћеш.....мени је речено.
Немој после да будеш љут на неког што ради до ~19,30 часова а ти у 16,30 дижеш радило и гас кући.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh