cika_jova
Član
Kad vec imas broj ti ga zovi posle 17h nek ti spremi sta ti treba i sabere, i lepo posle 12 a pre 17 odes kod njega kuci platis, pokupis i zajebes guzvu, bar tako ja planiram...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A mesti hleb kod kuce je strasna stvar?Ovi ovde pričaju kako ne treba praviti zalihe kod kuće da ne treba toliko kupovati brašna, ulja, kvasca.... a kad nam budu uveli policijski čas 24h onda neće raditi prodavnice, pekare, apoteke. Onda nam jedino preostaje da mesimo hleb kod kuće
A mesti hleb kod kuce je strasna stvar?
Ne budi neozbiljan,zatvorili državu a kao jednu fabriku neće zbog "rada".U ks u henkelu dvoje zarazenih, samo se krije da bi radili.
Pa na njima je da pricaju, e sad sto narod lagerije kvasac i toalet papir to je posebna tema.Kvasca nije bilo par dana sad ga ima koliko hoces.Dakle treba kao Nemci 1kg brasna jedna cena ko hoce da kupi vise svaki kg 5x skuplji pa pravi zalihe koliko ti volja.Naravno da nije, nisi me razumeo šta sam hteo da kažem. Ljudi su zbog toga pokupovali kvasac i brašno jer se boje da stvarno ne dodje do toga da će kod kuće trebati početi mesiti. A ovi nam pričaju kako ne treba da pravimo zalihe.
A piti kafu kod kuce jeste?A mesti hleb kod kuce je strasna stvar?
Pa na njima je da pricaju, e sad sto narod lagerije kvasac i toalet papir to je posebna tema.Kvasca nije bilo par dana sad ga ima koliko hoces.Dakle treba kao Nemci 1kg brasna jedna cena ko hoce da kupi vise svaki kg 5x skuplji pa pravi zalihe koliko ti volja.