Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad vec imas broj ti ga zovi posle 17h nek ti spremi sta ti treba i sabere, i lepo posle 12 a pre 17 odes kod njega kuci platis, pokupis i zajebes guzvu, bar tako ja planiram...

Ovi ovde pričaju kako ne treba praviti zalihe kod kuće da ne treba toliko kupovati brašna, ulja, kvasca.... a kad nam budu uveli policijski čas 24h onda neće raditi prodavnice, pekare, apoteke. Onda nam jedino preostaje da mesimo hleb kod kuće

Mislim da,iako se bude uveo policijski čas 24 h (a nadam se da do toga neće doći),nama će biti dozvoljeno da obavimo pripremu i setvu. Preko dana,a za noć ne znam kakva bi odluka mogla biti doneta.

A mesti hleb kod kuce je strasna stvar?

Naravno da nije, nisi me razumeo šta sam hteo da kažem. Ljudi su zbog toga pokupovali kvasac i brašno jer se boje da stvarno ne dodje do toga da će kod kuće trebati početi mesiti. A ovi nam pričaju kako ne treba da pravimo zalihe.

Kod mene na poslu prekjuče gužva, došla na posao dva garagana koji se pre par dana vratili iz Nemačke iz posete deci azilantima počela da se diže dževa i posle 2 sata došli panduri pokupili ih i odveli ih na neko testiranje i u izolaciju 14 dana onda malo kao dezinfikovali kabine hlorom i teraj dalje

Naravno da nije, nisi me razumeo šta sam hteo da kažem. Ljudi su zbog toga pokupovali kvasac i brašno jer se boje da stvarno ne dodje do toga da će kod kuće trebati početi mesiti. A ovi nam pričaju kako ne treba da pravimo zalihe.
Pa na njima je da pricaju, e sad sto narod lagerije kvasac i toalet papir to je posebna tema.Kvasca nije bilo par dana sad ga ima koliko hoces.Dakle treba kao Nemci 1kg brasna jedna cena ko hoce da kupi vise svaki kg 5x skuplji pa pravi zalihe koliko ti volja.

Neće fabriku da zatvore, ali bi trebali kontakte u karantin. Ima mnogo više obolelih ali se ne testiraju dok ne bude teška klinička slika. Bar tako Kon reče, i reče da broj potvrđenih pomnožimo sa 5-10 da bi znali broj obolelih.
Ako ste gledali CNN reportažu iz Italijanske bolnice, doktor daje intervju bez maske u hodniku. Izgleda da je stvarno zarazno samo kontaktom i kapljicama.

Dejja i meni je to sve čudno,daje intervju a nema masku,nešto smrdi opasno oko korona virusa,imam tetku u Italiji koja tvrdi da nije bas tako kao sto nam se servira na TV-u

Није ништа чудно што нема маску вирус се не преноси ваздухом ту не опстаје и нема опасности од заразе.Преноси се искључиво контактом преко слузокоже и преко ствари и предмета, на металу се дуго задржава и стаклу.

Pa na njima je da pricaju, e sad sto narod lagerije kvasac i toalet papir to je posebna tema.Kvasca nije bilo par dana sad ga ima koliko hoces.Dakle treba kao Nemci 1kg brasna jedna cena ko hoce da kupi vise svaki kg 5x skuplji pa pravi zalihe koliko ti volja.

Bio malo pre u prodavnici pa čujem tamo da su ograničili kupovinu brašna

Italija je uradila nesto sto se mnogima na Zapadu nije svidelo.
Borba protiv 5G mreze je borba protiv Kine.Svi alarmi su na Zapadu upaljeni.Kina je na putu da tehnoloski prestigne Zapad i to mora po svaku cenu biti spreceno.Po svaku cenu,upravo to i znaci,nije bitno hoce li to kostati bezbroj milijardi dolara ili 100 miliona ljudskih zivota.Ta igra moci se uvek igra na zivot i smrt.
Medjutim,tu su i Rusi.
Operativci ruske armije iz sektora bioloske odbrane stizu u Italiju.Nadamo se brzim rezultatima.

Shvatite da je ovo djavolski ozbiljna stvar i ne sirite lazne vesti u vreme vanrednog stanja jer je to tesko krivicno delo.Ako imate bilo kakvu informaciju obavestite nadlezni organ koji ce celu stvar ispitati.

http://rs.n1info.com/Vesti/a579955/...cio-penzioneru-da-prekrsi-meru-izolacije.html

Drzava sada trpi ogromne gubitke jer privreda ne radi.Preko 300 000 sada nezaposlenih ljudi je uslo u zemlju.Drzavi ovo nikako ne odgovara.U interesu je drzave da obradite vase njive,mozda i vise nego sto je to i vas interes.Bez obzira koja cena bude u izvozu,dobro ce doci svaki dolar i evro,jer devizni prihodi sada presusuju.Osim toga treba obezbediti dovoljno hrane i za domace potrebe.

Pozdrav!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh