Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj isti Kon je bio u emisiji sa onom budalom Majstorovicem ili kako se vec preziva, koji je pricao da je ovo "najmsesniji virus u istoriji" i potvdjivao njegove teze.

Ti epidemiolozi su bili kljucni pre svega ovoga, a Kon se smeskao na konferencijama i sad prebacuje loptu sa epidemiologa na lekare.
Nestorović

“Daj mi izbor” neko teče. Pa vakcina nije poluosovina pa da biraš volj’ti kineska, indijska, turska.
Virusologija je grana u koji se ne razumeju ni doktori opšte prakse, a kamoli mi što nemamo veze sa medicinom.
Nakon gostovanja Predraga Kona u Utisku Nedelje, mnogo više poverenja imam u njega. Čovek radi svoj posao, ništa ne krije a između redova je dosta toga rekao o našem smešnom vođi i sistemu.
Ja sam to napisao, rec je bila o MMR vakcini, nije jedina opcija, negde i zabranjena a kod nas je obavezna i zakonom zasticena

Dok se nekome nesto ne desi, na zalost niko nece se vakcinisati. Srpska posla, gde se edukuju po FB, raznim internet portalima... Lakse nam verovati u raznorazne teorije i zavere, nego u cinjenice. Zato Nemac ima toliko obolelih i tolicno smrtnih slucsjeva.

Sta je genijalno? Ako si malo pratio shvatio bi da je svako okupljanje zabranjeno. Nema vise po parkovima itd. Vazno je samo popljuvati nesto, cisto reda radi.

Dosao je virus i u Sombor, koji je sa okolinom bio bez ragistrovanih slucajeva. A ako je dosao, tako sto je covek bio u zarazenom podruciji i zarazio decka jednog, nije bio u izolaciji, i zatvorili celo odeljenje u karantin u bolnici. Sta reci na to....
Virus sigurno nije nastao sam mutacijom, neko ga je napravio, a kinezi se brzo oporavili, a pokupovali akcije stranih firmi u Kini... hm zanimljivo.

Dosao je virus i u Sombor, koji je sa okolinom bio bez ragistrovanih slucajeva. A ako je dosao, tako sto je covek bio u zarazenom podruciji i zarazio decka jednog, nije bio u izolaciji, i zatvorili celo odeljenje u karantin u bolnici. Sta reci na to....
Virus sigurno nije nastao sam mutacijom, neko ga je napravio, a kinezi se brzo oporavili, a pokupovali akcije stranih firmi u Kini... hm zanimljivo.
Svaka cast coveku,ja sam pricitao da je taj covek lagao da nije bio u zarazenom podrucju,ja bi takve na streljanje

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Taj isti Kon je bio u emisiji sa onom budalom Majstorovicem ili kako se vec preziva, koji je pricao da je ovo "najmsesniji virus u istoriji" i potvdjivao njegove teze.

Ti epidemiolozi su bili kljucni pre svega ovoga, a Kon se smeskao na konferencijama i sad prebacuje loptu sa epidemiologa na lekare.
Kiselo se Kon smeškao. Ali svakako nisu mu dali odrešene ruke. Drži sve konce picousti. A onom bradatom doktoru sada je mesto u zatvoru i izvršiti oduzimanje licence.

Bradati je i dalje na svim televizijama. Pre neki dan je u Fokusu izneo podatak da Srbi ne oboljevaju od AIDS-a jer su Bogom dati. Čak je izračunao da je 20% od 200obolelih 4. Gledam i ne verujem šta priča.
AV ga drži u timu jer je on SPO kadar, a redovno priča kako su žuti uništili državu posle 5. oktobra a pre toga smo imali sve. Samo hvališeš AV i ima da doguraš do vrha, bez ikakvog znanja. Ladno Danica Drašković u upravnom odboru NIS-a.
Kona za sad nisam čuo da se zahvaljuje predsedniku.

E STA TI JE ZIVOT Do pre mesec dana je izgledalo da je bozija kazna za ljude koji zive u Siriji i odose svi na zapad u susret boljem zivotu a cini mi se da ce na kraju jedina zemlja u okruzenju u kojoj nece biti kuge biti Sirija .Tako i u Srbiji svi pasivni krajevi iz kojih su ljudi bezali glavom bez obzira ce ostati nedodirljivi SVE JE U ZIVOTU RELATIVNO

Svaka cast coveku,ja sam pricitao da je taj covek lagao da nije bio u zarazenom podrucju,ja bi takve na streljanje

Lagao je da nije bio u podruciju gde ima virusa. Em sto su lekari i sestre u karantinu pa jos i pacijenti, pomocno osoblje, vec su se svi ti ljudi
kretali normalno ne znajuci da su moguci prenosioci.

Imajuci u vidu granicu Rusije sa Kinom i Iranom,Rusi neverovatno lako drze situaciju pod kontrolom.Nije mi promaklo jedva skriveno nezadovoljstvo nekih zapadnih medija "nedostatkom smrtnih slucajeva u Rusiji".
Cini mi se da Rusi na neki nacin ciste virus.Moskva sa 12 miliona ljudi je idealna za nekontrolisano sirenje,koje se nije dogodilo.Moguce je da su pomogli i Kinezima.
Nadamo se da ce biti uskoro pozitivnih vesti iz Italije.

A kako mi da se krećemo uveče kad nam uvede policijski čas? Kako da obilazimo zalivne sisteme? Šta ćemo kad krene setva?

A kako mi da se krećemo uveče kad nam uvede policijski čas? Kako da obilazimo zalivne sisteme? Šta ćemo kad krene setva?

Stvarno je to pitanje zivota i smrti.Pa zar nisi obavesten da treba da se prijavi MUP-u lice i marsuta kojom ce se kretati,kao i svi drugi koji imaju radnu obavezu.

Ovo je novost i za mene,inače sam danas pričao sa komšijio sns kadrom i preds. mes. zajednice i nešto mi priča da se treba u ministarsvo prijaviti i bla bla,a sinoć zovem tu iz sela pandur inače je u dežurani a ne na ulici i kaže da posle 8 ni slučajno vani,a ja teo noću ići raditi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh