pop step
Član
Pa prijavite ihEvo kaze mi zena u Knjazevcu danas stigle maske u nekim apotekama. 57 din komad. A kostale 5.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa prijavite ihEvo kaze mi zena u Knjazevcu danas stigle maske u nekim apotekama. 57 din komad. A kostale 5.
NestorovićTaj isti Kon je bio u emisiji sa onom budalom Majstorovicem ili kako se vec preziva, koji je pricao da je ovo "najmsesniji virus u istoriji" i potvdjivao njegove teze.
Ti epidemiolozi su bili kljucni pre svega ovoga, a Kon se smeskao na konferencijama i sad prebacuje loptu sa epidemiologa na lekare.
Ja sam to napisao, rec je bila o MMR vakcini, nije jedina opcija, negde i zabranjena a kod nas je obavezna i zakonom zasticena“Daj mi izbor” neko teče. Pa vakcina nije poluosovina pa da biraš volj’ti kineska, indijska, turska.
Virusologija je grana u koji se ne razumeju ni doktori opšte prakse, a kamoli mi što nemamo veze sa medicinom.
Nakon gostovanja Predraga Kona u Utisku Nedelje, mnogo više poverenja imam u njega. Čovek radi svoj posao, ništa ne krije a između redova je dosta toga rekao o našem smešnom vođi i sistemu.
Svaka cast coveku,ja sam pricitao da je taj covek lagao da nije bio u zarazenom podrucju,ja bi takve na streljanjeDosao je virus i u Sombor, koji je sa okolinom bio bez ragistrovanih slucajeva. A ako je dosao, tako sto je covek bio u zarazenom podruciji i zarazio decka jednog, nije bio u izolaciji, i zatvorili celo odeljenje u karantin u bolnici. Sta reci na to....
Virus sigurno nije nastao sam mutacijom, neko ga je napravio, a kinezi se brzo oporavili, a pokupovali akcije stranih firmi u Kini... hm zanimljivo.
E to govedo.Nestorović
Kiselo se Kon smeškao. Ali svakako nisu mu dali odrešene ruke. Drži sve konce picousti. A onom bradatom doktoru sada je mesto u zatvoru i izvršiti oduzimanje licence.Taj isti Kon je bio u emisiji sa onom budalom Majstorovicem ili kako se vec preziva, koji je pricao da je ovo "najmsesniji virus u istoriji" i potvdjivao njegove teze.
Ti epidemiolozi su bili kljucni pre svega ovoga, a Kon se smeskao na konferencijama i sad prebacuje loptu sa epidemiologa na lekare.
Svaka cast coveku,ja sam pricitao da je taj covek lagao da nije bio u zarazenom podrucju,ja bi takve na streljanje
Lagao je da nije bio u podruciju gde ima virusa. Em sto su lekari i sestre u karantinu pa jos i pacijenti, pomocno osoblje, vec su se svi ti ljudi
kretali normalno ne znajuci da su moguci prenosioci.
A kako mi da se krećemo uveče kad nam uvede policijski čas? Kako da obilazimo zalivne sisteme? Šta ćemo kad krene setva?